WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Cresco Vape Pen Review. De eigenschappen, het ontwerp, de kwaliteit, en meer details over de Cresco Vape Pen

14th Nov 2021 | 62 | upends v

Wat is de Cresco Vape Pen?

Cresco Labs begon in 2010 met de productie van Cresco cartridges. Het is een bedrijf dat behoort tot de snelst groeiende in de nieuw gevormde cannabisindustrie. Opererend in 11 staten en met 15 actieve productiefaciliteiten, zijn ze een echte krachtpatser op de markt. Ze maken een scala aan cannabisproducten, van bloem tot shatter, en produceren alles in eigen huis.

Al hun producten zijn ingedeeld in een van de drie kleurgecodeerde secties per soort. Rise, dat Sativa dominant is en de kleurcode rood heeft. Refresh, wat een hybride is en groen gekleurd. Rest, die is Indica dominant en kleur-gecodeerd blauw. Hun vape cartridges maken gebruik vanCCELL technologie en zijn beschikbaar voor retail aankoop in Californië en Illinois.

Cresco Labs' portfolio van vertrouwde merken bedient een scala aan consumentenlevensstijlen, van degenen die bekend zijn met cannabis tot degenen die er helemaal nieuw mee zijn. Hoewel hun merken tegemoet komen aan verschillende behoeften, biedt elk merk een vertrouwde, kwalitatieve en consistente ervaring, waardoor consumenten de controle krijgen die ze verdienen.

Bovendien levert elk van hun merken kwalitatieve, consistente en toegankelijke cannabisproducten die doordacht zijn ontworpen met de behoeften van de klant in gedachten. Hun grote verscheidenheid aan merken zijn verkrijgbaar bij apotheken en eigen retail locaties in het hele land, en hun portfolio blijft zich ontwikkelen. Met dit in gedachten levert Cresco consistente kwaliteit, ervaring en beschikbaarheid in een portfolio van bloem, levende concentraten en vloeibare levende hars.

Elk van de Cresco merken levert kwalitatieve, consistente en toegankelijke cannabis producten die doordacht zijn ontworpen met de behoeften van de klant in gedachten. Een grote verscheidenheid aan merken is verkrijgbaar bij apotheken en eigen winkellocaties in het hele land, en ons portfolio blijft zich ontwikkelen.

Het resultaat is dat we alledaagse cannabis op een hoger plan brengen. Cresco biedt de meest populaire en consistente variëteiten, verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan productvormen bij dispensaries en eigen winkellocaties in het hele land.

Kenmerken van de Cresco Vape Pen

Een klein, compact frame maakt de Cresco Vape Pen gemakkelijk zakbaar voor discreet, on-the-go vaping in een krachtige maar aantrekkelijke verpakking.
Een 360mAh batterij is precies genoeg om hard-hitting vapor sessies te leveren en zorgt voor snel opladen in minder dan een uur.
Een plaat in de verwarmingskamer zorgt ervoor dat al je materialen gelijkmatig en consistent verwarmd worden voor een maximale dampkwaliteit.
Drie, vooraf ingestelde temperatuurinstellingen voegen nog meer aanpasbaarheid toe aan de reeks personaliseerbare van dit apparaat.

Ontwerp en kwaliteit

Cresco Labs maakt gebruik van een vrij standaard CCELL cart ontwerp, deM6T. Een eenvoudige gekleurde band op de behuizing duidt op een Rise, Refresh, of Rest cart. Het mondstuk is een duidelijke acryl plastic buis, en de Cresco merknaam is gedrukt op de oliekamer.

De hits die het levert zijn dik en consistent tot het einde. Nogmaals, er is weinig om over te klagen, maar het zou leuk zijn voor hen om een meer robuust smaakprofiel te bieden om te profiteren van de dikke wolken van de CCELL.

Counting Sheep bevat gummies met zwarte kersensmaak en wegwerpvape-pennen met een CBN- en THC-indica-effect om te helpen een betere nachtrust te bereiken om de volgende dag met vrienden te genieten van de beste momenten van het leven.

Gummie: Zwarte kersensmaak. Tien gummies per zakje. 50mg CBN/100mg THC Indica (1∶2) per zakje. 5 mg CBN/10 mg THC Indica per gummy.
Wegwerp vape-pen: Zwarte kers smaak. Eén pen per zakje. 75 mg CBN/300 mg THC Indica (1:4) per pen.
Day Off, een hybride THC-effect geformuleerd met CBD, bevat gummies en wegwerpvape-pennen met perziksmaak voor degenen die cannabis willen om hen te helpen ontspannen en op te laden.

Gummy: Perzik smaak. Tien gummies per zakje. 100 mg CBD/100 mg THC hybride (1:1) per zakje. 10 CBD/10 mg THC Hybride per gummy
Wegwerp vape-pen: Perzik smaak. Eén pen per zakje. 600 mg CBD/300 mg THC hybride (2:1) per pen.

Prestaties van de Cresco Vape Pen

Cresco levert een distillaat van goede kwaliteit, maar schiet op een paar belangrijke punten tekort, waardoor hij niet tot de besten behoort. Ten eerste, de efficiëntie van het CCELL ontwerp laat vrijwel geen van het distillaat voor verspilling.

Ten tweede, terwijl de cartridge is een van de duurdere die er zijn, het is gevuld met een zeer hoge potentie live hars, die duurder is om te produceren dan traditionele distillaat. De high was al na een paar hits zwaar, zelfs met mijn hogere toleranties, en hield een paar uur aan een stuk aan.

De high is erg chill en ontspannend maar mentaal productief, een beetje meer lichamelijk verdovend dan sommige sativa's maar niet onaangenaam. Het karretje zelf ging ongeveer vijf dagen mee bij intensief gebruik.

Hoe de Cresco Vape Pen Opladen

Meestal wordt de Crescovape pen geleverd met een stopcontact plug-in en micro-USB-kabel gebruikt voor het opladen van uw vape pen. Het eerste wat u wilt doen is de lader in het stopcontact steken. Het micro-USB-snoer sluit u aan via standaard USB. Zorg ervoor dat de twee met elkaar verbonden zijn.

Steek het micro-USB-snoer in de voedingsingang van je vape-batterij. De informatie bevindt zich over het algemeen aan de onderkant van de zijkant van de batterij van uw vape pen. Het LED-display geeft aan dat het opladen in actie is met een of ander oplaadsymbool en een knipperend gekleurd lampje.

Zodra het opladen is voltooid, zult u zien dat het knipperende lampje nu vast is. Verwijder vervolgens de batterij van de vape pen van het micro-USB snoer en berg de vape pen op tot u klaar bent voor een vape sessie.

Schoonmaken en onderhoud van de pen

De procedure voor het schoonmaken van een Cresco vape pen begint met het af en toe afvegen van de batterijen met een schone doek, waarbij u ervoor zorgt dat de aansluiting vrij is van vuil, aangekoekt vaping materiaal, of vape sap.

De kamer is schoongemaakt met een borstel. Haal eerst de tank uit elkaar, maar leg de atomizer (het gedeelte met de coil en het katoen) aan de kant - je wilt niet dat het nat wordt. Neem vervolgens de andere onderdelen (mondstuk, tankglas, de basis, luchtstroomregelring) en plaats ze in een kom.

Vul de kom met warm water en wrijfalcohol, en laat de onderdelen een paar uur weken. Maak ze daarna schoon met een Q-tip, neem het overtollige water op met een papieren handdoekje, en laat ze zitten tot ze helemaal droog zijn.

Voor- en nadelen van Cresco Vape Pen

Voordelen

Sterk levend harsdistillaat
Consistente dikke hits
Geen bijsmaak
Langdurige high
Nadelen

Bijna geen smaak

FAQs voor de Cresco Vape Pen

Is de Cresco Vape Pen de moeite waard?

Cresco is voor cannabisliefhebbers voor wie cannabis een normaal deel uitmaakt van hun dagelijkse ervaring. Wij erkennen het belang dat cannabis speelt in de levensstijl - en dus het belang van consistentie en onervarenheid. Cresco begint met 100% lokaal geteelde bloemen die zorgvuldig worden gekoesterd en geoogst op het hoogtepunt van versheid.

Van daaruit voegen we niets toe aan onze producten en halen we er niets vanaf. We voegen nooit extra smaakstoffen, terpenen of niet-cannabis ingrediënten toe. En natuurlijk nooit PEG, MCT, of Vitamine E acetaat. Onze producten zijn gemaakt van cannabisbloemen en niets anders. In een wereld waar je niet twee keer hetzelfde kunt vinden, levert Cresco een ervaring waar je op kunt vertrouwen.

Cresco's portfolio is ontworpen om producten van consistente hoge kwaliteit te leveren, die de integriteit van de verbazingwekkende cannabisbloem die de natuur heeft geschapen respecteren en ze toegankelijk maken voor iedereen die ze waardeert.

Welke producten zijn verkrijgbaar in Cresco vape-pennen?

Cresco is verkrijgbaar in meerdere strain-specifieke vormen, waaronder:

Premium bloem
Pre-rolls
Vloeibare vape hars patronen
Levend extract budder
Levend extract saus
Levend extract suiker

UPENDS Producten

Uppen Plus

De magnetische trekkracht op de auto-stow cap is perfect uitgebalanceerd om een tactiele aan/uit ervaring te creëren, voor een beetje extra vreugde in de details.Met een soepele en precieze reverse-cover grip, past de cap gemakkelijk op de onderkant van de batterij via magnetische assistentie.

De intelligente LED-indicator is een echte mod-con, biedt u een visuele capaciteitsweergave in een oogopslag.

Conclusie

Cresco levert consistente kwaliteit, ervaring en beschikbaarheid. In een wereld waar je niet twee keer hetzelfde kunt vinden, biedt Cresco betrouwbaar uitstekende cannabis.

Stam-specifieke bloem van hoge kwaliteit in zijn meest klassieke en handige vorm. Gehard, voorzichtig gemalen en perfect gerold in joints en shorties.

De Cresco beheert elegante vaping niveaus voor de damp. Elke gebruiker heeft de kans om een goede high te ervaren bij elk trekje. Het bezit van de vape pen zou de aankoop waard zijn.