WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Craft Vape Pen Review. De eigenschappen, het ontwerp, de prestaties, de kwaliteit, het ontwerp, en meer details over Craft Vape Pen- Groothandel Wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 71 | upends v

Waar gaat de Craft Vape Pen over?

Alle Craft Reserve soorten zijn afkomstig van topkwekers uit de hele VS. Van handgekweekt tot hightech, we werken samen met geweldige kwekers die onze focus op zorg, aandacht en milieu delen. De Craft Reserve olie wordt gemaakt van planten van de hoogste kwaliteit, gekozen uit een reeks opwindende soorten. Allemaal kleine partijen en uit één bron.

De Craft Vape gebruikt Subkritische CO2 extractie om terpenen op te vangen aan het begin van het extractieproces. Net als bij koude koffie kun je een volle en genuanceerde smaak verwachten. Craft olie is afgevuld in keramische kern cartridge technologie, de best presterende cartridge op de markt, wat helpt bij het verkrijgen van soepele, consistente trekjes.

Craft vertegenwoordigt een evolutie in hoog potent cannabis destillaat, en het blijft evolueren. De geavanceerde lab faciliteiten en technici leven op het scherpst van de snede van wat mogelijk is, zodat de gebruiker ongelooflijke innovaties kan verwachten in elke cartridge.

Craft produceert de meest innovatieve cannabis producten op de markt. Het bedrijf is altijd bezig om het hoogste niveau van service voor de klanten te handhaven. Zij beschouwen hun klanten als hun grootste fans, zoals zij ook hun klanten zijn.

Het doel van het bedrijf is om meedogenloos te zijn in ons streven om een opmerkelijke ervaring te creëren voor iedereen die voor de eerste keer een Craft product aanschaft en voor trouwe fans. Het Craft team is gepassioneerd over de handgemaakte producten die zij produceren, en meelevend met de cannabis gemeenschap.

Kenmerken van Craft Vape Pen

Craft batterijen zijn er in een verscheidenheid van opvallende kleuren & 2 unieke vormen om aan uw behoeften te voldoen:

  • 510 schroefdraad
  • Oplaadbaar
  • Wordt geleverd met een USB oplaadkabel
  • Drie warmte-instellingen (2.7v/3.1v/3.6v)
  • Voorverwarmingsfunctie
  • Energiebesparende modus
  • Automatische, door inhaleren geactiveerde pufjes
  • Olie voorverwarmingsfunctie (druk & houd ingedrukt om te activeren)
  • Oplaadbare lithium-ion batterij
  • Levensduurindicator batterij (3x klikken)
  • Penpunt
  • Geassorteerde kleur opties
  • Levenslange garantie van Friend for Life

Ontwerp en kwaliteit

De Craft Vape pen gadget produceert krachtige damp sneller dan onze andere aanraders, met bijna onmiddellijke convectieverwarming en eenvoudige voelbare temperatuurcontroles. Er past minder materiaal in dan in onze andere aanraders, maar hij is nog steeds perfect voor twee mensen om te delen.

Gemakkelijk te gebruiken en charmant in zijn eenvoud, produceert het heerlijke smaken die meer geconcentreerd zijn dan andere vape pennen. Helaas is de levensduur van de batterij korter, en de eigen lader is niet zo handig. Echter, het zakformaat en onopvallende ontwerp maken het de meest gemakkelijk draagbare van onze keuzes.

Een levenslange garantie is een geruststellend detail, aangezien eerdere versies enkele betrouwbaarheidsproblemen hadden.

Prestaties van de Craft Vape pen

De damp smaakt fantastisch, of je nu begint met een lage of hoge temperatuur. Elke sessie zal al het goede uit je kruiden halen, of je ze nu fijnmaalt of in hun geheel geniet.

Het gebruik van de Crafty is zo eenvoudig, dat zelfs je onervaren vrienden vanaf het begin geweldige hits zullen krijgen, met dikke, bevredigende wolken. Simpel gezegd, de Crafty brengt damp van connaisseur-niveau in je zak zonder enige poespas.

De hoeveelheid kracht en hitte die nodig is om de damp te laten stromen heeft de elektronica tot het uiterste gedreven.

Hoe de Craft vape pen op te laden

U kunt het oplaadniveau van de batterij van de vape pen 2.0 controleren door 3x op de knop van de stylus te klikken (rood betekent dat het tijd is om op te laden). Schroef eenvoudig de USB-lader vast en sluit deze aan op een compatibel oplaaddock om uw batterij op te laden. Het lampje op de USB-lader zal van rood naar groen gaan wanneer het opladen voltooid is.

Reiniging en onderhoud van de Craft vape pen

Zorg ervoor dat u zo veel mogelijk weet over uw vape pen om ervoor te zorgen dat u het product niet beschadigt of de werking ervan beïnvloedt. Daarom is het belangrijk om het model van de vape pen en de onderdelen ervan te kennen.

De instructies voor het onderhoud van de Craft Vape Pen vindt u in de gebruiksaanwijzing. Het is van essentieel belang dat u uw vape pen volledig demonteert voordat u hem schoonmaakt. Het schoonhouden van uw mondstuk is noodzakelijk voor hygiënisch vaping.

Dep een wattenstaafje of doekje in de alcohol en schrob de binnen- en buitenkant van het mondstuk, waarbij u er vooral op let dat u alle resten verwijdert.

Voor een grondiger reiniging kunnen mondstukken tot een uur in wrijvende alcohol of water worden geweekt alvorens te schrobben. Leg het mondstuk na het schrobben op een papieren handdoek of doek om te drogen. Het reinigen van vape-pennen met een cartridge is over het algemeen eenvoudiger dan het reinigen van vape-pennen met een tank.

Dep wattenstaafjes in alcohol en schrob de buitenkant van de vape-pen voorzichtig schoon, waarbij u er vooral op let dat u eventuele resten aan de buitenkant van de vape-pen verwijdert. Zodra het deksel schoon is, gebruikt u een papieren handdoek om de buitenkant van de vape-pen volledig af te drogen.o Maak de tank schoon door eventuele resten van eerder vapen te verwijderen.

Voor vloeistoffen draait u de tank op zijn kant en laat u de vloeistof weglopen in een stapel papieren handdoeken of rechtstreeks in een geschikte afvalbak. Het wordt niet aanbevolen om de vloeistof nu in de gootsteen door de afvoer te gieten.

Voor vaste concentraten brengt u wrijfalcohol aan op een wattenstaafje en schrobt u alle resten weg. Laat de tank maximaal een uur weken in wrijfalcohol en water voordat u de binnenkant afveegt met een wattenstaafje en laat drogen op keukenpapier. De batterij is het meest potentieel gevaarlijke onderdeel van de vape-pen en moet met zorg worden schoongemaakt.

In de meeste gevallen moet de batterij aan de buitenkant voorzichtig met wattenstaafjes worden schoongemaakt. Zorg ervoor dat de connector (waar de batterij aan de atomizer wordt aangesloten) vrij is van resten, omdat dit de stroom naar de atomizer kan belemmeren.

Om ervoor te zorgen dat u geen "vreemde" smaken of de essentie van alcohol in uw vape-pen krijgt, geef uw vape-pen voldoende tijd om volledig te drogen. Als u het droogproces wilt versnellen, kunt u papieren handdoeken of doekjes gebruiken om zichtbare druppels weg te vegen. Zodra uw apparatuur volledig droog is, is het veilig om uw tank bij te vullen of een nieuwe cartridge te plaatsen, de afzonderlijke onderdelen weer in elkaar te zetten, en uw producten te vapen. Maak uw vape-pen ten minste eenmaal per week schoon.

Afhankelijk van de hoeveelheid vaping die u doet, kan het nodig zijn om uw apparatuur vaker schoon te maken. Een goede vuistregel is om uw kit schoon te maken zodra u resten ziet op de buitenkant van uw vape pen of wanneer uw vape een onregelmatige, "off" smaak heeft.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Slank ontwerp
  • Maak uw eigen sappen
  • Knipperende lampjes om te zien wanneer er voldoende getrokken is

Nadelen

  • Geen deksel - kan lekken
  • Kleinere tank

FAQs voor de Craft Vape Pens

Hoe gebruik je de Craft Vape pen?

Craft Vape pennen zijn eenvoudig te gebruiken en te bedienen. Schroef eenvoudig uw favoriete Craft Vape pen essentiële olie vape pen cartridge aan en trek tot 8-seconden voor de Perfect Puff elke keer.

Voor optimale prestaties, laad de pen volledig op voor gebruik (3-4 uur voor de eerste drie ladingen). Als u de Craft Vape Pen 2.0 batterij gebruikt, start dan de snellaadmodus voor een volledige lading van 30 minuten.

Waarom lekt mijn vape-pen?

Veranderingen in hoogte of temperatuur kunnen lekkage in cartridges veroorzaken. Als uw cartridge lekt, reinig de cartridge dan met alcohol op verbindingsvlakken en gebruik vervolgens een paperclip om overtollige olie in de kamer eruit te halen om te voorkomen dat er olie door de bovenkant of onderkant van de cartridge komt.

UPENDS Producten

Upcott Pod

Gevuld met organisch katoen, voorkomt de Upcott pod effectief alle problemen met lekken, spugen en knallen.Met zijn dikke biologische katoen biedt Upcott een originele smaak in een bevredigende dampwolk.

Uppen Pod

Bij het ontwikkelen van de coil, hebben we uitgebreid getest met mainstream e-liquids van over de hele wereld, om de allerbeste prestaties te garanderen met de meest populaire sappen.Uppen Pod heeft smaak meester met ultieme tevredenheid.

Conclusie

De Craft Vape pen brengt je de meest luxueuze ervaring in cannabis concentraten. Deze innovatieve lijn maakt gebruik van in-house gekweekt, full-flower cannabis materiaal van de hoogste kwaliteit.

Je kunt er zeker van zijn dat elk Craft Vape product zijn nauwgezette zegel van goedkeuring heeft en niet zal teleurstellen. Deze onberispelijke eigenschappen zorgen voor de beste vaping ervaring die iemand kan hebben binnen de gestelde betaalbare.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.