WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Cloud V Vape Review. Een volledige beoordeling en instructiegids over Cloud Vape Pen- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 96 | Danielle Alhiraki

Wat is cloud vape?

Zoals de naam al doet vermoeden, verwijst cloud vape naar een wolk van damp die wordt uitgeblazen door een persoon die een elektronische sigaret gebruikt. Cloud vape fabrikanten maken de meest innovatieve en draagbare vape pennen.

Een vape-pen is een stroombron die een vape-tank of cartridge verwarmt om damp te produceren. Vape-pennen kwamen voor het eerst in de e-sigaret scene rond 2010 van een bedrijf genaamd Janty.

Cloud v vape pen

Wat is een cloud v vape pen?

Het is een elektronische sigaret ontworpen als een essentiële olie verdamper voor uw concentraten.

Kenmerken van cloud v vape pen

  • Hij is draagbaar; je kunt de vape pen overal mee naartoe nemen.
  • Bovendien heeft hij een batterij die lang meegaat.

Hoe de cloud v vape pen te gebruiken

Het zou helpen als je eerst de batterij oplaadt met behulp van de 510 schroefdraad USB lader die in de kit zit. Daarna inhaleer je en activeer je de vaporizer. Het beste aan deze pen is dat er geen leercurve is.

U hoeft hem alleen maar op te pakken, de knop in te drukken en te inhaleren. Omdat alle onderdelen van de unit van metaal of keramiek zijn gemaakt, smaakt de geproduceerde damp zuiver en smaakvol. Bovendien worden er geen plastic onderdelen verhit tijdens het proces, in tegenstelling tot de neefjes van de e-sigaret Cloud.

Ontwerp en kwaliteit van Cloud vape pennen

Het is proprietarily verbonden met de spoel. Dit zou waardevol kunnen zijn omdat u de eenheid met slechts merk en kwaliteit compatibele spoelen en tanks zou gebruiken. De 420mAh batterij van Cloud V Flash Vaporizer heeft drie voltage-instellingen evenals voorverwarmingsopties.

Het is eigen verbonden met het slot. Het zou een waardevolle eigenschap zijn omdat u de eenheid met merk en kwaliteit compatibele spoelen en tanks slechts zou gebruiken.

Cloud vape pennen

Wat is een cloud vape pen?

Een cloud vape pen is een draagbaar elektronisch apparaat dat uw producten verwarmt en een inhaleerbare damp afgeeft zonder het materiaal te verbranden. Schroef eerst de dop van de pen en verwijder het mondstukuiteinde.

Kenmerken van cloud vape pen

  • Cloud vape pennen zijn draagbare
  • cloud vape pennen die eenvoudig te gebruiken zijn.
  • Cloud vape pennen zijn betaalbaar.
  • Cloud vape pennen zijn ontworpen voor wax en olie vaping.
  • Cloud vape pennen functioneren als kruidenconcentraat vape en een cel tegelijk.

Ontwerp en bouwkwaliteit van cloud vape pennen

Cloud vape pennen zijn zo ontworpen dat je er droge kruiden, etherische oliën of vloeistoffen mee kunt verdampen. Cloud vape pen bestaat uit een batterij, concentraatcartridge, vloeistofcartridge, 510 opladers, verpakkingsgereedschap.

De cloud vape pen heeft voltage-instellingen vertegenwoordigd door verschillende kleuren; groen, 2,4 stemmen, blauw, 3,0 stemmen, en rood, 3,7 stemmen. De essentiële olie cartridge is voorzien van een keramische kamer, evenals keramische verwarmingsolie.

De fabrikanten wilden een op zichzelf staande wax pen vape maken die bij uitstek geschikt is voor vaping on the go plaatsen waar het medisch legaal is.

Soorten cloud vape pennen

Wismec R80

Wismec R80 is een vaping apparaat dat kan worden gebruikt als een gewone Mod of een Pod mod. De week is uniek in vorm en zorgt voor een comfortabel gevoel in de hand. Het is vervaardigd door R80 bedrijf.

Kenmerken van wismec R80

  • Wismec R80 heeft twee coils in de doos.
  • De pod herbergt 4ml e-liquid.

Ontwerp en bouwkwaliteit van wismec R80

Het is driehoekig, ergonomisch en zeer comfortabel in gebruik. De afmetingen zijn 116,1*32*31,5mm. Het weegt 111g, wat zeer draagbaar is. Het ontwerp en de kwaliteit van dit apparaat zijn zeer acceptabel, het bevorderen van efficiënte functionaliteit en bruikbaarheid.

De Wismec R80 pod mod wordt geleverd in 2 algemene afwerkingen, die lijken te zijn Gun Metal en een meer roestvrijstalen look. De verwijderbare batterij kan veilig en in dubbel-snelle tijd worden opgeladen. Het deksel heeft een kleine handgreep om het nemen van de dop op en af toegang te maken.

Hoe wismec R80 te gebruiken

Het is moeiteloos om de wismec R80 te gebruiken. U gebruikt meestal het handvat van de batterijdeur om toegang te krijgen tot de batterijhouder. Plaats een enkele 18650 binnenin, en schroef dan het deksel terug vast. Alvorens de coils toe te voegen, plaatst u wat e-liquid op de wicking, plaatst u er een in de pod, en vult u deze vervolgens.

U zou de luchtstroom moeten aanpassen. Er is een venster op de pod dat de gebruiker in staat stelt hun e-juice niveaus. Het gebruik van de afvuurknop is ook gemakkelijk. Druk op de linker of rechter regelknop om het wattage aan te passen.

Wismec R80 prestaties

WismecR80 presteert zeer goed omdat het gebruik maakt van een enkele vervangbare batterij om u te voorzien van maximaal 80W uitgangsvermogen en een langere levensduur van de batterij. Wismec R80 biedt hoge prestaties die ideaal zijn voor vapers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid van het vermogen. De firmware-update verhoogt het werkvermogen van het bord naar 250W van 200W.

Voordelen van Wismec R80

  • Wismec R80 houdt veel e-liquid vast.
  • Wismec heeft een uitstekende levensduur van de batterij.
  • Wismec R80 gaat tot 80W.

Nadelen van Wismec R80

De luchtige trekjes van de Wismec R80 kunnen luidruchtig zijn.

SMOK RPM160

Wat is de SMOK RPM160?

Smoke gaat helemaal los en krat de RPM160. Het heeft een mesh coil die bij de kit wordt geleverd. Het is een bijgewerkte versie van de originele RPM80 met een krachtigere output en een paar design upgrades.

Ontwerp en bouwkwaliteit van de SMOK RPM160

De SMOK RPM160 heeft een goede structuur en een innovatief ontwerp. Hij weegt 120g zonder batterijen, zijn zinklegering frame is nauwgezet bewerkt op elke hoek. De rondingen aan de zijkanten maken volledig gebruik van de ergonomie. Bovendien heeft hij een verbeterd mondstuk.

De stem van de Nord zet het eendenbekontwerp voort, maar heeft ook een aanzienlijke verbetering. Het maximale uitgangsvermogen kan oplopen tot 160W, aangedreven door dubbele high-rate18650 batterijen. De SMOK RPM160 gebruikt het gloednieuwe 0,96 inch TFT kleurrijke display voor een betere weergave.

De geüpgrade UI biedt duidelijkere, gedetailleerde vaping gegevens; de Smok RPM 160 Pod kan 7,5ml e-juice bevatten met de handige zijkant e-juice refill ontwerp. SMOK RPM160 heeft een rubberen plug aan de bovenkant van de pod, waardoor het handig en gemakkelijk is om je favoriete e-juice te vullen zonder dat het lekt.

Prestaties van de SMOK RPM160

SMOKRPM160 heeft 125mm x 45mm x 28.2mm en een gewicht van 120 gram (exclusief batterijen). SMOK RPM160 is constructie Zink met behulp van legering Opladen.

Het heeft een micro-USB met een Batterij Balancerend Oplaad Voltage van 5V + of - 0.2V. Oplaad Stroom van 1.8A.Max Wattage van 5-160W E-vloeistof Capaciteit: 7.5ml (niet TPD) of 2ml (TPD) Pod Pods: Hervulbaar, Vervangbaar Coil Weerstand Bereik: 0.1ohm - 2.5ohm Batterij Specificatie: 2 x 18650.

Externe Batterijen Uitgangsspanning: 0.5V - 8.2V en een van display: 0.96inch. Zijn TFT kleurenscherm Airflow Is Dual Slot (niet instelbaar). Deze modificaties maken SMOK RPM 160 hebben een hoge prestaties, en dat is omdat de meeste e-sigaret gebruikers de voorkeur aan het.

Hoe gebruikt u de SMOK RPM 160

Om het apparaat aan te zetten terwijl het uit staat, drukt u snel de Fire Key 5 keer in 2seconden in om het apparaat aan te zetten. Het scherm toont het product logo "RPM160" en de versie informatie. Om te vapen terwijl het apparaat aan staat, drukt u de Fire Key in om te vapen (het zal gedwongen worden om te stoppen met werken wanneer de vaping tijd langer is dan 8 seconden, laat los en druk nogmaals om te vapen).

Druk vervolgens 3 keer snel op de vuurknop om de vaping functie te vergrendelen of te ontgrendelen. Om het scherm van de SMOK RPM160 te openen, drukt u op de UP of DOWN knop om het gewenste wattage te kiezen. Druk vervolgens tegelijkertijd op de UP en DOWN knop om de wattage aanpassingsfunctie te vergrendelen of te ontgrendelen.

Druk tot slot tegelijkertijd op de Fire-toets en DOWN-toets om het aantal trekjes te wissen; Opladen: Wanneer de USB-kabel is aangesloten, verschijnt de oplaadinterface en wordt het batterijpercentage van twee batterijen en de geschatte oplaadtijd weergegeven. Om de stroom uit te schakelen terwijl het apparaat is ingeschakeld, drukt u binnen 2 seconden snel op de Fire-toetsen om het uit te schakelen.

Voordelen van de SMOK RPM160

  • De SMOK RPM160 heeft een ergonomisch ontwerp en ligt goed in de hand en heeft een strak, gestroomlijnd ontwerp.
  • SMOK RPM160 is gemakkelijk te bedienen.
  • Het heeft een geweldige smaak en een enorme dampproductie.

Nadelen van de SMOK RPM160

  • SMOK RPM heeft kleine lekkage.
  • Het neemt snel vingerafdrukken op.
  • Moeilijk om de pod uit de mod te halen
  • Het ziet er volumineus uit en voelt zwaarder aan met batterijen.

FAQs van cloud v vape pen

Wat is het belang van evenwichtig opladen?

Balansladen helpt de oplaadefficiëntie te verbeteren en verlengt ook de levensduur van de batterij.

Alternatief: UPEND

Evod 4 in 1 Vape Pen

Deze vape pen is moeiteloos in gebruik. Om de cartridge bij te vullen, dient u de basis van de tank los te schroeven, de e-liquid erin te doen en de tank weer terug te plaatsen.

De EVOD 4 in one pen is voorzien van vervangbare coils waardoor men de tank voor een langere periode kan gebruiken. Dit kenmerk maakt het de meest kostenefficiënte vape pen voor starters of kettingrokers.

De vape pen is uitgerust met een batterij van 1100 mAh die voldoet aan de rokers vaping behoeften. de Evod pen is gemakkelijk op te laden.

Zorg er ook voor dat u UPENDS producten bekijkt. Zij zijn de beste vape producten op de markt.

Conclusie

De batterij van een cloud vape pen gaat meestal 1 tot 2 dagen mee bij continu gebruik. Hij is gemakkelijk in gebruik omdat u alleen maar de knop hoeft in te drukken en te inhaleren. Verschillende soorten cloud vape pennetjes hebben een brede markt over de hele wereld. De eigenlijke website van cloud vapes bedrijf is cloudvapes.com.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)