WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Circle K Vape Pens Review. Alle Circle K Vape Pens en hun eigenschappen

14th Nov 2021 | 72 | upends v

Degenen die Circle K kennen, weten dat zij tot de grootste buurtwinkels van Amerika behoren. Na verloop van tijd heeft de winkel samengewerkt met fabrikanten van vape pennen die zich hebben aangesloten om een hand te bieden in het bevorderen van hun merk.

We gaan kijken naar enkele van de vape merken die hebben de handen ineengeslagen met de cirkel K winkel om hun vape pennen te verkopen. Dit zijn de pennen die u bij elke Circle K winkel zult vinden wanneer u voor vape pennen winkelt

Beste vape pennen om te kopen bij circle K

Vessel kompas vape pen

De compass vape pen is een product van de vessel merken en is een luxe klein formaat olie vaporizer. Het merk vessel staat bekend om het creëren van stijlvolle en hoogwaardige vape accessoires. Afgezien van het feit dat het esthetisch aantrekkelijk, het heeft een kwaliteit luchtstroom, de mogelijkheid om cartridge draaibaar, gevarieerde volt pre-sets en een hoge capaciteit batterij.

De meeste traditionele vape pennen waren langwerpig maar het kompas is een compact ontwerp afgerond vierkant waardoor het in de zak past. De grote knop op het gezicht van het apparaat maakt de bediening eenvoudig en het LED-lampje geeft de volt instelling en de resterende lading met behulp van een kleurcode. U kunt enorme luchtstroom van dit apparaat met een 550mAh opslag krijgen.

Met zijn verschillende voltage pre-sets om uit te kiezen, zal je kompas compatibel zijn met variabele soorten cannabis oliën die verschillende viscositeiten hebben. U bent in staat om uw perfecte temperatuur voor vaping te vinden. Het ontbreken van een voorverwarmingsfunctie betekent dat je het op hogere voltages moet laten draaien om de olie op te warmen voordat je begint met vaping

Kenmerken van het schip kompas pen

Klein en zakbaar compact ontwerp perfect geschikt voor uw handpalm
Verhoogde luchtstroom mechanisme
Compatibel met vele 510 cartridges
Grote batterijcapaciteit van 550 mAh
LED batterij lading display
USB oplaadpoort en aansluitingen
Bescherming tegen overladen

V2 pro serie vape pen

De V2 pro series 3 is een apparaat ontwikkeld door Vapor 2 Company dat vaping producten maakt. De V2 pro serie 3 is de voorganger van de V2 pro serie 2.

Al heel wat jaren verkoopt de vapor 2 ook bekend als het V2 vape merk een aantal van de beste sigaar achtige vape merken in de VS. Het is tot voor kort toen ze besloten om te verhuizen naar de prestaties e-cig markt, en ze gebruiken de vapor 2 pro serie 3.

De V2 pro serie 3 is gebouwd met een magnetische connector die u toelaat om zowel e-liquids en kruiden en sommige essentiële oliën te gebruiken wanneer de cartridges worden verwisseld.

Yocan stix

Ondanks het feit dat het een klein apparaat is, voelt de Yocan stix vape pen verbazingwekkend solide en goed ontworpen aan, zonder dat hij zwaar en zwaar is. U kunt de Yocan stix vape pen vinden in zwart, roestvrij staal, blauw, rood en oranje. Elk van zijn ontwerpen ziet er geweldig uit, dankzij de duurzame en kwalitatieve afwerking die de tand des tijds kan doorstaan.

Elk van de Yocan stix vape pen kits wordt geleverd met een apparaat basis die de 320mAh interne batterij houdt. Je krijgt een keramische coil, basis connector en een olie kamer die fungeert als het mondstuk. De Yocan Stix vape pen batterij kan gemakkelijk worden opgeladen met behulp van de micro USB-kabel die in de kit is inbegrepen.

Op de Yocan stix vape pen lichaam, krijg je een power knop gebruikt om in te schakelen en de temperaturen van de mod te regelen op basis van uw vaping stijl. Het is uitgerust met een LED-indicator die de afvuurknop omlijnt, die u laat weten hoeveel lading er nog in uw apparaat zit.

Vaartuig Expeditie

De vaartuig expeditie zijn goed vape met hun robuuste lichaam, die lijkt op een kleine zaklamp. Ze zijn verkrijgbaar in rood of zwart houtdesign. Deze specifieke pen is goed gemonteerd en mooi.

Gemaakt van een fijn bewerkte hout, de metalen creëren een goede complementaire vooruitzichten die aantrekkelijk is. Dit is het ultieme gereedschap om indruk te maken op glanzende tech-liefhebbers, vooral de huidige generatie vape-gebruikers.

Je krijgt een goede power shifting optie met drie voltage instellingen waar je uit kunt kiezen om je vaping ervaring te verbeteren. Gezien het feit dat veel vape pennen niet zo'n veelzijdigheid bieden, is dit de beste vape pen die je in je hand kunt krijgen. Hij voorziet u van een constante stroomvoorziening waar u op kunt vertrouwen.

De expeditie vape pennen zijn gemakkelijk te gebruiken en met zijn vasthouden tijdens het inhaleren functie maakt het anders dan de andere inhaleren te activeren vape pennen. U kunt verzekerd zijn van een kwaliteitsdamp zolang u een goede soort olie gebruikt.

Het vaartuig expeditie heeft een goede levensduur van de batterij, klokken op 240mAh, gewoon een goede hoeveelheid die je kunt krijgen van een olie pen. Je kunt bijna 100 hits en meer verwachten van het schip als je een volledig opgeladen batterij hebt.

Eigenschappen van de vaartuigexpeditie
Past op de meeste 510 draad cartridges
Heeft een beschermd cartridge drop in ontwerp
3 LED-indicatoren voor weergave van de levensduur van de batterij
Beschikt over een magnetische USB oplaadpoort en kabel
Drie vermogensstanden laag, medium en hoog

Puffco Pro 2

Deze pen werkt op een fundamentele manier die je je maar kunt voorstellen. Als u een waxpengebruiker bent geweest, kunt u er zeker van zijn dat de werking vergelijkbaar is met wat u zou verwachten bij een waxpen. Als u niet begrijpt hoe een wax pen werkt, zullen we het voor u uitsplitsen.

De onderkant van het apparaat heeft een 510 draadaansluiting waar je de verstuiver of oplader in kunt schroeven omdat het compatibel is met deze beide accessoires. De basis wordt geleverd met slechts één knop, de verstuiver en het mondstuk komen samen als een eenheid.

Het hangt allemaal af van wat u wilt doen. Het mondstuk kan van de verstuiver worden gescheiden door het eraf te trekken, omdat het losjes op zijn plaats wordt gehouden met behulp van een O-ring pakking.

Om het apparaat aan te zetten, moet u vijf keer op de knop klikken, net zoals u zou doen bij een standaard vape pen met één knop. Om door de temperatuurinstellingen te navigeren, moet je drie keer op de knop klikken die hoger of lager zal gaan dan de standaard instelling.

Als je temperaturen al geselecteerd zijn, kun je nu de warmte opschakelen door de knop ingedrukt te houden of zelfs dubbel te tikken om de sesh-modus in te schakelen. De sesh-modus is slechts een eenvoudig verwarmingsmechanisme dat slechts 12 seconden duurt.

Om de verstuiver te laden, hoef je alleen maar het mondstuk eraf te trekken en je cannabisextracten in de tank te stoppen. De kamer bevat een keramische staaf en een coil.

Kenmerken van de Puffco pro 2 vape pen

Eén knop om alles te regelen
Je krijgt drie temperatuurniveaus voor flexibiliteit
Uitgerust met sesh-modus
Verhoogde kamer capaciteit
Draagtas voor uw apparaat
510 draadaansluiting voor eenvoudige bevestiging van accessoires
430mAh ingebouwde batterij met verlengde levensduur
Hoog rendement bowl ontwerp voor beter gebruik
Hoogwaardige afwerking

Alternatieve vape: UPENDS

Uppen plus

De Uppen plus pod systeem is een vape pen die u bevredigende trekjes geeft vanaf het eerste trekje dat u neemt. De prestaties worden verbeterd door de Etchip coil die een breder verwarmingsoppervlak heeft.

Deze functie is geschikt voor het verhogen van de verwarmingsefficiëntie en geeft het gaas een hogere weerstand. Al deze factoren samen geven je een zeer geconcentreerde damp en je bent verzekerd van kwaliteit.

De UPENDS producten verzekeren je van kwaliteit en betrouwbaarheid wanneer je denkt aan hoge prestaties

Laatste gedachten over Circle K vape collectie

Alle hierboven genoemde vape pennen zijn bewezen zeer goed te zijn in het leveren van de beste functionaliteit en veelzijdigheid. De pennen kunnen worden gebruikt voor het vapen van oliën, waxconcentraten en droge kruiden.

Sommige pennen uit de collectie worden gebruikt voor het vapen van nicotinehoudende e-sappen. Dergelijke pennen zijn noodzakelijk voor mensen die de overstap maken van brandbare sigaretten naar vaping.

Circle K heeft het zeer gemakkelijk gemaakt voor vape-gebruikers om langs hun winkels te gaan en door een brede selectie van vape-pennen te gaan die ze kunnen gebruiken. De gezamenlijke samenwerking met een paar vape pen merken heeft het gemakkelijk gemaakt voor deze winkel om zijn greep en betekenis in de vaping industrie te vergroten.

U kunt een bezoek aan de winkels wanneer u maar wilt om de verschillende producten die ze hebben in hun catalogus te krijgen.