WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Cartisan Vape Pen Beoordeling en Instructies

14th Nov 2021 | 80 | upends v

UPENDS Cartisan Vape Pen Review en Instructies

U moet zijn geadviseerd dat vaping is de beste optie als je wilt stoppen met roken. Terwijl vaping is het beste alternatief voor roken, moet u de juiste vaping apparatuur voor u om te genieten van vaping bezitten. Een vape pen is de basis vaping apparatuur die je nodig hebt om de werking mechanisme te begrijpen als je begint vaping.

UPENDS.com als de belangrijkste ontwikkelaar, groothandelaar en distributeur van vape apparatuur, begrijpt meer over vape pennen en heeft gereserveerd een Cartisan Vape Pen beoordeling voor u. Hier, zult u begrijpen alles over Cartisan Vape Pen, de werkbaarheid, het ontwerp, de batterij, hoe je het kunt gebruiken om vape, en nog veel meer.

De inzichten over Cartisan Vape Pen zijn nuttig; dus, laten we lezen tot het einde.

Cartisan Vape Pen Review

In het geval dat u op zoek bent naar de meest efficiënte en coolste vape pen, dan Cartisan Vape Pen is de beste voor jou. Zijn voordelen variëren van gebruiksgemak, koelste en krachtigste batterij, compatibiliteit met standaard cartridges, slank en gestroomlijnd ontwerp, naast andere uitstekende specificaties.

Cartisan Vape Pen wordt aangedreven door een 510-draad batterij die zeer compatibel is met standaard cartridges. De Lithium-ion batterij heeft een capaciteit van 900Ah die genoeg is om je de hele dag te laten genieten van vaping. We zullen deze batterij zo dadelijk meer bespreken.

Cartisan Vape Pen gebruiken

Cartisan Vape Pen is gemarkeerd als een eenvoudig te gebruiken vape pen in de markt. Als u een newbie op het gebied van vaping, dan moet je overwegen vaping met Cartisan Vape Pen.

Om uw Cartisan Vape Pen te gebruiken, volgt u de volgende eenvoudige stappen,

Verwijder de beschermkap voordat u het vastschroeft aan uw standaard 510 cartridges. De beschermkap dient om uw Cartisan Vape Pen te beschermen tegen verontreiniging door vreemde voorwerpen, waaronder stof.
Nadat u uw Cartisan Vape Pen in de cartridge heeft geschroefd, sluit u het apparaat.
Maak een trekje om uw Cartisan Vape Pen te activeren.
Begin met een trekje per keer te puffen.
De Cartisan Vape Pen hoeft u niet op een knop te drukken om hem te activeren; hij is auto-draw geactiveerd. Dit is voordelig aangezien Cartisan Vape Pen niet in uw zak zal branden, en u niet hoeft te worstelen drukkend op om het even welke knoop om het te activeren.

Cartisan Vape Pen Batterij

Zoals eerder verklaard, is Cartisan Vape Pen compatibel met een 510 schroefdraad 900mAh batterij. De batterij wordt geleverd met elegante branding op het lichaam en op de basis. Deze manier, is het gemakkelijk voor u om een originele batterij van onechte degenen in de markt te vertellen.

Met een capaciteit van 900mAh, maakt deze batterij uw Cartisan Vape Pen opmerkelijk. Het staat u toe om bij veranderlijke voltages te vapen die u tussen 3.3V aan 4.8V kunt aanpassen. Hierdoor kunt u genieten van variabele hits, afhankelijk van uw keuze. U kunt de voltages gemakkelijk variëren met een draaiknop op het apparaat.

De batterij is krachtig genoeg om uw Cartisan Vape Pen lang van stroom te voorzien. U kunt dagenlang genieten van vaping voordat u hem weer oplaadt. Hoewel de batterij krachtig is, is hij licht genoeg en doet hij geen afbreuk aan de draagbaarheid van de Cartisan Vape Pen. Het wordt geleverd met een USB-lader perfect voor betrouwbare opladen.Instructies van het gebruiken van Cartisan Vape Pen Batterij

De Cartisan Vape Pen batterij is gemakkelijk te gebruiken als Cartisan Vape Pen zelf.

Druk de ON/OFF knop op de batterij 5-maal om de batterij ON/OFF te zetten.
Schroef de batterij op uw Cartisan Vape Pen. Zorg ervoor dat de batterij een 510 schroefdraad heeft.
Stel het voltage van uw voorkeur in door de draaiknop aan de onderkant van uw apparaat te verstellen.
Geef vervolgens een pufje aan uw Cartisan Vape Pen om hem te activeren en te beginnen met vaping.

 Alvorens de batterij op te laden:

Schroef hem los van de Cartisan Vape Pen.
Bevestig de USB-oplader met 510 schroefdraad aan de batterij.
Steek de lader in een stroombron, bij voorkeur een computer of laptop USB-poort.
Wat zijn de voor- en nadelen van de Cartisan Vape Pen?

Voordelen

Cartisan Vape Pen komt met een ingenieus ontwerp dat u toestaat om te vapen terwijl de patroon wordt beschermd en verborgen.
Hij is blaasgeactiveerd, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. U hoeft niet te worstelen om het te bedienen.
Cartisan Vape Pen wordt geleverd met aangepaste branding. Dit stelt u in staat om het branding ontwerp dat je liefde te kiezen.
Cartisan Vape Pen is 510-schroefdraad dus past in tal van standaard vaping apparatuur.
Hiermee kunt u variëren de vaping voltages tussen 3.2V tot 4.2V. Dit spanningsbereik is breed genoeg om u te laten genieten van de beste vaping ervaring.
De Cartisan Vape Pen batterij is krachtig genoeg om u te laten genieten van vaping voor een lange tijd na een volledige lading.
Cartisan Vape Pen eenheid wordt geleverd met een dimensionale grootte van 34 x 18,2 x 79,6 mm. Dit formaat is genoeg om in uw zak te passen, zodat u altijd en overal kunt vapen.
Het wordt geleverd met een gedetailleerde gebruikershandleiding, maar gemakkelijk te begrijpen en te volgen.
Nadelen

Cartisan Vape Pen werkt niet met grotere mondstukken
De batterij moet anders worden gekocht
Groothandel Vape Apparatuur Bron: UPENDS.com

Veel vapers op zoek naar vaping apparatuur altijd worstelen met het vinden van de beste plek om vaping apparatuur te bestellen. Met UPENDS.com, is de strijd voor vaping apparatuur gesorteerd. UPENDS.com combineert de nieuwste technologie en een geweldige bouwkwaliteit om ervoor te zorgen dat u de beste vaping ervaring.

Het betere deel van UPENDS.com is dat je toegang hebt tot alle vaping apparatuur tegen een groothandelsprijs, dus je hoeft niet om uw budget te wijzigen om te genieten van vaping.

FAQs in verband met Cartisan Vape Pen

Cartisan Vape Pen Lader

Cartisan Vape Pen maakt gebruik van een 510 schroefdraad USB-lader. U hoeft alleen de lader schroefdraad einde op uw Cartisan Vape Pen en de USB-uiteinde in de stroombron, bij voorkeur een computer of uw laptop.

Het duurt ongeveer 60-90 minuten om een batterij met een capaciteit van 650-1300mAh op te laden. Aangezien hij 510 schroefdraad heeft, is hij compatibel met uw Cartisan Vape Pen.

Deze lader is draadloos, dus ruimtebesparend, en het is zeer handig om mee te nemen.

Hoe te om Cartisan Vape Pen te gebruiken?

Cartisan Vape Pen is geclassificeerd als een eenvoudig te gebruiken vape pen. Wanneer u klaar bent om te beginnen vaping;

Schroef je batterij aan je Cartisan Vape Pen.
Klik op de knop op uw batterij vijf keer snel achter elkaar. Zorg ervoor dat je de vijf klikken binnen 3 minuten bereikt. Dit schakelt uw batterij AAN.
Verwijder de beschermkap van uw Cartisan Vape Pen en plaats deze aan uw mond.
Maak een trekje om uw Cartisan Vape Pen te activeren, en ga dan verder met vaping.
Als u het vaping voltage wilt veranderen, maak dan snelle klikken op de knop op uw Cartisan Vape Pen batterij. De LED-lampje op de Cartisan Vape Pen eenheid zal u laten weten de vaping spanning als het geeft de voltages met behulp van verschillende kleuren. De groene kleur geeft aan 3.4V; BLAUW geeft aan 3.7V, en ROOD geeft aan 4.0V vaping spanning.
Nadat de Cartisan Vape Pen batterij leeg is, moet u de batterij aan de lader vastschroeven voordat u het USB-uiteinde op de stroombron aansluit.
Conclusie

Vaping is de beste optie om door te gaan genieten van uw favoriete hit na het stoppen met roken. Vaping kan niet werken voor u als op alle mis je goede en betrouwbare vaping apparatuur. Cartisan Vape Pen is een van de beste en betrouwbare vape pennen die u kunt vertrouwen voor uw dagelijkse vaping. Veel vapers liever Cartisan Vape Pen vanwege hoe gemakkelijk het is te gebruiken, variabele vaping voltages, en een sterke batterij. Het is tijd om Cartisan Vape Pen uit te proberen!