WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Cake Delta 8 Wegwerp: Groothandelprijs, Reviews & Hoe te Gebruik- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 96 | william wang

Er zijn verschillende delta 8 THC producten en onder hen is de Cake Delta 8 wegwerp pen. Deze wegwerp pen is verkrijgbaar in verschillende online winkels en een bakstenen winkel bij u in de buurt. Daarom beoordelen we vandaag verschillende aspecten van de Cake Delta 8, zoals de prijs en hoe het product te gebruiken.

Wat is Cake Delta 8? Waarom kiezen voor Cake Delta 8?

Cake delta 8 is een voorgevulde cartridge met cannabis concentraat van hoge kwaliteit. Deze wegwerp vaping pen is een all-in-one vape apparaat (het heeft een batterij en tank). Ook bevat het een interne keramische cel die genoeg warmte produceert om damp te genereren.

Er zijn verschillende wegwerp pennen op de markt. Maar de vraag is, waarom kiezen voor cake delta? Dit vaping apparaat is verkrijgbaar in 15 smaken maar drie cannabis soorten: Indica, Sativa, en hybride.

Ook heeft het een ergonomisch ontwerp, en is het oplaadbaar. Dit in tegenstelling tot andere wegwerp vape pennen die niet oplaadbaar zijn. Dus, als je dit apparaat koopt, weet je zeker dat je kunt vapen zonder je zorgen te maken over het batterijniveau.

Cake Bar Vape Prijs

Een cake bar vape kost tussen de $28.99 en $45. De prijs is echter afhankelijk van de winkel waar u het product koopt.

Cake Delta 8 Smaken

Er zijn 15 cake delta 8 smaken onderverdeeld in drie verschillende soorten: hybride, Sativa, en Indica. Dus, hier zijn de smaken volgens hun soorten.

Indica Smaakstoffen

De volgende zijn cake delta 8 smaken met indica;

  • Banaan Runtz
  • Bosbessen koekjes
  • OG Kush
  • Texas pond cake
  • Bruiloft cake

Sativa Smaken

Hier zijn de Sativa smaken van de cake delta 8.

  • Blauwe droom
  • Graan melk
  • Aardbei hoest
  • Aardbei zure diesel

Hybride Smaken

Stel dat je van de hybride cannabissoort houdt. Hier zijn de cake delta 8 smaken die deze soort heeft.

  • Gelato 41
  • Paarse punch
  • Dunne munt shake (GSC)
  • Witte Runtz
  • Honing Lijm
  • PB&J

Al deze smaken zijn verkrijgbaar in wegwerpverpakkingen van 1,5 gram.

Cake Delta 8 Wegwerp Review & Groothandel

Als het gaat om het ontwerp, de prestaties, en andere functies, hoe komt de taart delta 8 rang? In dit gedeelte beoordelen we deze wegwerp vaping apparaat in de diepte om te weten wat het waard is.

Prestaties

Dit vaping apparaat is gemaakt van 100% hennep. Elke voorgevulde cartridge biedt u ten minste 300 tot 500 trekjes. Bovendien, het maakt gebruik van een interne keramische cel die de tank concentraat verwarmt om damp te produceren.

Gebruiksgemak

De geproduceerde damp heeft een echte en originele smaak, en je krijgt geen droge trekjes. In sommige gevallen kan het concentraat in de tank stollen. Daarom moet je de wegwerpcassette een paar minuten stoken om het vaste concentraat in vloeistof om te zetten, zodat je kunt vapen.

Verder zul je nooit last hebben van een verstopt mondstuk, omdat het apparaat geen luchtstroomklep heeft. Een andere reden waarom je zou moeten overwegen de Cake delta 8 disposable te kopen, is omdat hij verkrijgbaar is in drie standaard cannabissoorten.

Soorten en verpakking

Ze omvatten hybride, Sativa, en indica. Daarom bent u niet beperkt tot een bepaalde stam. U kunt kiezen welke geschikt is voor u. Afgezien van dit, de delta 8 wegwerp door cake heeft 15 smaken. Dus, kies de smaak die past bij uw vaping gewoonte.

Deze cake delta 8 THC wegwerp is verkrijgbaar in een 1,5-gram cartridge. Bovendien, het maakt gebruik van draw-activering aan te zetten op het apparaat. Inhaleer door het mondstuk, en het apparaat zal inschakelen en klaar voor gebruik.

Veiligheidsfunctie

Het apparaat is voorzien van een kindveilige veiligheidsmaatregel aan de onderkant van het apparaat. Dit voorkomt gebruik door kinderen. Wat betreft het ontwerp en het gebruikte materiaal, heeft dit apparaat een ergonomisch ontwerp, en het gebruikte materiaal is plastic. Bovendien is het licht van gewicht en klein, waardoor het draagbaar is. Je kunt het dus in je zak stoppen, en het zal niet opvallen.

Batterij

Dit wegwerpapparaat heeft een micro-USB-poort waarmee u het apparaat kunt opladen. Het concentraat zit nog in de tank, maar de batterij is leeg. U hoeft alleen maar de micro-USB-poort aan de onderkant van het apparaat te openen en een micro-USB-kabel te gebruiken om het apparaat op te laden.

Wacht ongeveer 15-20 minuten tot de batterij van het apparaat is opgeladen voordat je verder kunt gaan met vaping.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Lichtgewicht en draagbaar
  • Verkrijgbaar in drie soorten en 15 smaken
  • Oplaadbaar
  • Gebruikt trekactivering
  • Hoogwaardige dampproductie

Nadelen

  • Het is gemaakt van plastic

Cake Delta 8 Specificaties

Product

Cake Delta 8

Gewicht

1,5 gram

Smaken

15

Ingrediënten

Delta-8 distillaat, terpenen, en smaakstof

Activeringsmethode

Trek-geactiveerd

Hhoe Cake Delta wegwerp te gebruiken

Met behulp van cake delta 8 is eenvoudig. Alles wat je nodig hebt is om het mondstuk op je mond en activeer het door het tekenen van damp. Zodra de damp wordt gegenereerd uit het apparaat, is het klaar voor gebruik. Dit is in tegenstelling tot andere vaping apparaten die gebruik maken van een power-knop. Dus, zou het helpen als je wacht tot het voorverwarmen om te voorkomen dat brandende hits.

Bovendien, dit apparaat wordt geleverd met een voorgevulde cartridge die geen vulling of hervulling nodig heeft. Zodra het voorbij is, moet je een andere cake delta 8 wegwerp te krijgen.

Cake THC wegwerp

Cake THC wegwerp is hetzelfde als cake delta 8 wegwerp. Als u dit product koopt, moet u dus weten dat het THC bevat, aangezien sommige ingrediënten afkomstig zijn van cannabis.

hoe te kopen Cake Wegwerp Vape groothandel Near Me:

Bent u op zoek naar een cake delta-8 wegwerp vape in uw buurt? Dan hebben we u. Hier zijn vape winkels waar u kunt gaan en kopen van de cake delta 8 wegwerp vape pen.

Gebruik deze gratis Vape locator tool om u te helpen om cake wegwerp vape winkels in de buurt van mij (mijn locatie) te vinden.

FAQs

Zijn Cake cartridges legaal en legitiem?

Cake delta 8 cartridges zijn federaal legaal, maar of ze legitiem zijn rijst een probleem. We hebben zonder succes gezocht naar de officiële Cake Delta 8 website. Bovendien is onze informatie zo klein dat we niet kunnen nagaan of dit product of merk legitiem is. We raden u echter aan om verdere verduidelijking te zoeken in laboratoriumrapporten.

Redenen waarom mijn Cake Delta 8 wegwerpartikel niet werkt

Stel dat u problemen ondervindt met uw cake delta 8. Dan hebben wij een oplossing voor u. De reden die hiertoe kan leiden is het stollen van het concentraat. Daarom moet u het concentraat vloeibaar maken. De beste manier om dit te doen is door de tank bloot te stellen aan direct zonlicht. Daarna kunt u het apparaat activeren.

Maakt Cake Delta 8 Wegwerp Vape Pen je high?

Delta 8 bevat psychoactieve bestanddelen van marihuana, waardoor je je high voelt. Dus als je met dit apparaat vape, zul je bedwelmd raken.

Hoe weet je dat de olie op is?

De Cake delta 8 heeft een transparante tank of cartridge waarmee je het olie- of concentraatniveau kunt zien terwijl je vape; controleer het oliepeil om verbrande hits te voorkomen die smakeloos en irritant zijn.

Hoe weet je dat het apparaat aan het opladen is?

Er is geen manier om te weten of het apparaat aan het opladen is wanneer u de micro-USB-kabel in het stopcontact steekt. Maar wanneer het voltooid is, ziet u een wit licht aan de onderkant van de wegwerpbare. Bovendien, wanneer u de kabel loskoppelt, zal het apparaat knipperen om te laten zien dat het aan het opladen was.

Hoe kan je een nep Cake Delta 8 herkennen?

Controleer of de cake delta 8 heeft de cake-logo op het onderste deel van het apparaat. Als het doet, dan is het origineel. Maar als het niet het logo, dan is het apparaat nep. Ook, koop niet van een detailhandelaar te handhaven een specifieke bakstenen en mortel of online winkel. Dit zal helpen bij het voorkomen dat u van de aankoop van nep cake delta 8 wegwerp.

Conclusie

Cake Delta 8 is een wegwerp vaping apparaat dat de moeite waard is om te kopen. Dit komt omdat het oplaadbaar is, komt in 15 verschillende smaken, en is verkrijgbaar in drie soorten. Bovendien heeft het een ergonomisch ontwerp, en bij aankoop heeft het een voorgevulde kar. Daarom, ga naar uw dichtstbijzijnde online winkel en koop er vandaag nog een.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)