WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Breeze Vape: Breeze Vape kleuren, smaken, beoordeling, winkels bij mij in de buurt, functies, en nog veel meer- groothandel wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 82 | william wang

Breeze vape in een Canadees bedrijf produceert vape producten om de wereldwijde markt te bedienen. Ze beweren de vaping ervaring te verbeteren door het aanbieden van kwaliteit vaping apparaten. Ze produceren ook 10 smaken waaruit u kunt kiezen. Laten we eens kijken naar hun producten.

Wegwerp vape apparaten

Breeze Pro

Dit is een van hun best verkopende wegwerp vape apparaat dat in tal van smaken. De pod apparaat biedt zachtere hits ideaal voor beginners en gevorderden vapers. U zult ook genieten van de meer hits dit apparaat biedt u. Spreken van gladheid, het produceert gladde wolken ideaal voor een show off. Alle pod apparaten worden geleverd met een 100mAh batterij voor een betere en consistente vaping.

Hier zijn enkele van de opties die u kunt kiezen in deze categorie:

  • Breeze Smoke Anejo

Als u een energiedrank liefhebber, dit is de perfecte vaping apparaat voor u. met een perfecte mix van zoet en zuur, zult u geen andere keuze dan vape meer hebben. je krijgt tot 2000 puffs per apparaat en het komt volledig opgeladen, zodat u zich geen zorgen te maken over onderbroken vaping. de 6ml vloeibare capaciteit is ideaal om u te dienen voor een week of zo als je een matige vaper.

Druk gewoon op de schakelaar en inhaleer gedurende 1,5 seconde. Je krijgt een perfecte hit. Als je inhaleert, gaat er een indicatielampje branden. En zodra het 10 keer knippert, moet je een nieuwe halen. Deze e-sigaret bevat nicotine, benzoëzuur, smaakstof, glycerol en andere ingrediënten.

  • Bosbes Banaan

Deze pod heeft een perfecte mix van zoete bessen en romige bananen. Als zodanig krijg je een rijke maar evenwichtige smaak met een rijke inhalatie en een troebele uitademing. Ook hier geniet je van maximaal 2000 trekjes per wegwerp apparaat. Het beste deel, je hoeft niet op te laden, want hij wordt volledig opgeladen geleverd.

De 5% nicotine is voldoende voor beginnende tot doorgewinterde vapers en met een capaciteit van 6ml, kunt u er zeker van zijn dat het u 2000 trekjes zal dienen. Het is ook licht van gewicht met een gewicht van 48g en wordt geleverd in een draagbaar ontwerp. Bovendien heeft het mondstuk een hoekig ontwerp voor gemakkelijker inhalatie.

Andere smaak pods die u kunt kopen zijn onder andere:

  • Bosbes Mint
  • Kers Citroen
  • Druif Soda
  • Citroen Munt
  • Munt
  • Framboos Citroen

Breeze Pro (TFN)

Als u wilt een nicotine-vrije vaping ervaring, kunt u kiezen voor dit product. Net als Breeze Pro, krijg je een perfecte hit en langdurige batterij. De wegwerp pods komen in een compact en lichtgewicht ontwerp. Ze komen ook met een 1000mAh batterij die u tot 2000 puffs. Enkele van de smaken die u kunt kopen zijn:

  • Banaan mint

Deze smaak vult uw smaakpapillen met een rijk aroma van banaan en munt, waardoor u een verfrissend gevoel. Net als andere pod-apparaten, zult u genieten van maximaal 2000 trekjes. U krijgt 5% tabak-vrije nicotine, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over tabak-gerelateerde gezondheidscomplicaties. Met een gewicht van 48g, kunt u het met gemak meenemen.

  • Bubble Gum Freeze

U kunt genieten van drie smaken in een instelling. Met een ijzige klap op je toppen, gevolgd door een zachte aardbei hint, en een noot van suikerspin, zul je verlangen naar meer na elk trekje. De indicator aan de onderkant licht op bij elk trekje en knippert 10 keer als het buiten dienst is. Dankzij de perfecte combinatie van nicotine, smaken, plantaardige glycerine, en andere ingrediënten, krijg je het perfecte product voor elke dag vaping.

Breeze Plus

Breeze Plus is een van de producten waarmee Breeze in de schijnwerpers kwam te staan. Met een slank en ergonomisch ontwerp, biedt het elke vaper gemak tijdens het vapen. In tegenstelling tot de Breeze Pro, heeft het een capaciteit van 800 puffs. Dit is voldoende voor licht tot matig vaping. De 650mAh batterij zorgt ervoor dat u ononderbroken kunt genieten van het vaping. Daarnaast kunt u kiezen uit 11 smaken. Laten we eens kijken naar een paar.

  • Bessen Mint

Je krijgt hints van aardbeien, bosbessen, frambozen, en zwarte bessen voor die perfecte hit. De ijzige afwerking laat je verfrist voelen met elk trekje. Met een gewicht van 15g, kunt u het dragen van het met gemak. De 3,5ml capaciteit zorgt ervoor dat u uw 800 puffs probleemloos.

  • Bosbes Mint

Wilt u de natuurlijke bosbessen smaak te ervaren? Nou, waarom niet je handen op deze pod apparaat. De bosbessen smaak met een mint afwerking zorgt ervoor dat u de verfrissende ervaring te krijgen met elke hit.

Andere smaken om uit te kiezen zijn:

  • Kers Citroen
  • Druif Soda
  • Citroen Mint
  • Munt
  • Framboos Citroen

Breeze plus 0% Nic

Als u op zoek bent naar een vape zonder nicotine, dit is de perfecte weddenschap voor u. Hoewel het ontbreekt nicotine, krijg je dezelfde vaping ervaring als de andere producten. U kunt genieten van maximaal 800 puffs en het wordt geleverd met een 3,5ML capaciteit. Om ervoor te zorgen consistente vaping, het is uitgerust met een 650mAh batterij. U kunt kiezen tussen de 10 beschikbare smaken.

  • Munt
  • Perzik Mango
  • Roze limonade
  • Aardbei Cream
  • Aardbei mint
  • Watermeloen munt
  • Citroen munt

Breeze Vape smaken

Zoals we hebben gezien voorziet Breeze vape een gebruiker van maximaal 10 smaken per productcategorie. Sommige hebben tabak, 5% nicotine, terwijl anderen 0% nicotine hebben. Als zodanig wil het bedrijf tegemoet komen aan de behoeften van de meeste vapers die willen vapen maar hun gezondheid in toom willen houden. Helaas kunt u de pods niet hervullen omdat ze wegwerpbaar zijn.

Deze smaken zijn mint, perzik mango, roze limonade, aardbei crème, aardbei mint, watermeloen mint, citroen mint, en anderen. Als u wilt een verfrissend gevoel, kunt u kiezen voor de mint lijn. Voor die zoetere smaak, kunt u altijd gaan voor de crème opties.

Breeze vape batterij & lader

Aangezien deze Breeze apparaten wegwerp zijn, hebben ze geen opladers. De batterij kan echter tot 2000 of 800 puffs meegaan. Met de 1000mAh batterij die 2000 puffs meegaat en de 650mAh die 800 puffs meegaat. Als de batterij leeg is, zal de indicator onderaan 10 keer knipperen. Dit betekent dat je hem moet weggooien en een nieuwe moet halen.

Breeze vape kleuren en skins

De kleuren van Breeze vape disposables zijn afhankelijk van de smaak die erin zit. Zo heeft de blueberry mint smaak pod een blauwe kleur terwijl de banana cream smaak een gele kleur heeft. Kortom, het bedrijf zorgt ervoor dat de kleuren overeenkomen met wat er in de pod zit. Echter, alle mondstukjes hebben een zwarte kleur.

Breeze Vape coupon en promo code

Er zijn geen coupon- en promotiecodes voor Breeze Vape, maar kijk uit naar updates.

Breeze Vape review

  • Eenvoudige website: Breeze heeft een website die gemakkelijk te navigeren is. Met goed gelabelde drop-down menu's, kunt u gemakkelijk van de ene pagina naar de andere navigeren. Het menu heeft ook alle details die u nodig heeft om een aankoop te doen of een aanvraag te sturen.
  • Veel smaken: het bedrijf richt zich niet op één smaak, maar op verschillende varianten. Zo zijn er smaken met nicotine en andere zonder. Ook zijn er tabaksvrije smaken die ideaal zijn voor elke vaper. Deze smaken variëren van mango, watermeloen en citroen, tot vanille.
  • Verbeterde veiligheid: alle Breeze-producten hebben een veiligheidslabel waarmee u het product kunt verifiëren. Schijn gewoon met een lampje op het label en u zult het zien oplichten.
  • Grote voetafdruk: veel winkels verkopen hun producten. Dit betekent dat u nog steeds online kunt kopen, maar dat u ook naar een lokale winkel kunt gaan om ter plaatse te kopen.
  • Groothandelsdiensten: het bedrijf ondersteunt ook groothandelsdiensten. Dus als u uw winkel wilt bevoorraden met Breeze-producten, kunt u altijd een aanvraag sturen.

FAQ

Hoe kan ik Breeze Vape bijvullen?

U kunt een Breeze Vape apparaat niet hervullen aangezien het een wegwerp vaping apparaat is. Zodra uw e-liquid op is, zult u een nieuwe moeten kopen.

Hoe herken ik een nepper van een echt Breeze Vape apparaat?

Gelukkig is het controleren van een Breeze Vape apparaat zo eenvoudig als het schijnen met een lampje op het veiligheidslabel. Als er een code op staat, is het product echt; anders is het een nepproduct. Een echt Breeze vape apparaat heeft ook een V-vormige verpakking.

Waar kan ik een Breeze Vape product kopen?

U kunt de wegwerp pods kopen op hun officiële website. U kunt ook kopen bij geautoriseerde winkels die op de website vermeld staan.

Breeze Vape niet aanslaan

Wel, u moet een nieuwe kopen aangezien de e-liquid op is.

UPENDS: groothandel vape leverancier

Als je een betrouwbare vape leverancier nodig hebt, moet je overwegen contact op te nemen met UPENDS. UPENDS is de snelst groeiende groothandel vape leverancier die producten zoals pod mods, wegwerp pods, pod systemen, en accessoires aanbiedt. Dus als je een ongeëvenaarde vaping ervaring wilt, probeer UPENDS vandaag nog.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)