WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Brass Knuckles Vape Pen Instructies. De Eigenschappen, de Kwaliteit van de Batterij, het Vullen, en Meer

14th Nov 2021 | 160 | upends v

Wat is Brass Knuckles Vape Pen?

Brass Knuckles vape pen is een van de unieke vaping pennen beschikbaar in twee batterijcapaciteiten van 900mAh en 650mAh. Bovendien maakt gebruik van de voorgevulde THC-cartridges omdat het een 510-draad pen.

De Brass Knuckle Industry produceert de brass knuckle vape pen om een prachtige, perfecte grootte en kracht voor de olie cartridges aan te bieden. De cartridges zijn zeer slank en stijlvol, waardoor ze een prachtige uitstraling hebben.

Het meest ongelooflijke kenmerk van deze pen is het veranderen van het voltage tijdens het vapen; u kunt dit doen door op de afvuurknop te klikken. Hij is meestal verkrijgbaar in verschillende spectaculaire kleuren, bruin, zilver en messing, zodat u een gunstige keuze kunt maken.

Brass Knuckles Vape pen kenmerken

De knuckle vape pen heeft unieke kenmerken, en ze omvatten:

De vape pen aan de buitenkant heeft de exacte vorm vergelijkbaar met een pen. Aan het uiteinde van de pen passen 500 draadcartridges.
Het duurt slechts drie snelle klikken om het voltage te veranderen. Het apparaat heeft een variabel voltage, inclusief een automatische veiligheidsuitschakeling. De pen is superdun en cilindrisch aan de oppervlakte en ook licht van gewicht.
Bij aankoop van een Brass Knuckles Vape Pen, komt het in verschillende kleuren die u de vrije wil geven om uw favoriet te kiezen, zoals geel en bruin.
Aan de basis van het apparaat zit een oplaadpoort die te gebruiken is met de USB kabel of een aansteekkabel.

Brass Knuckles Batterij Kwaliteit

De pen heeft een 510 schroefdraad waardoor de verbinding met de cartridge moeiteloos tot stand komt. Het verbazingwekkende aan de Brass Knuckles Vape Pen is dat hij wordt geleverd met twee batterijen met verschillende capaciteiten waaruit u kunt kiezen. Dit is optioneel, gezien hoeveel je vape voor het te houden van de lading voor lang. De beschikbare batterijcapaciteit is 650mAh en 900mAh.

De batterijen hebben drie voltage instellingen; 2.4V, 3.2V en 4.0V die instelbaar is naar hoe je het zou willen. Echter, je moet voorkomen dat het gebruik van veel vermogen, omdat het risico zal branden het concentraat en ruïne van de karren. Voor een goede houdbaarheid van de batterij is het altijd aan te raden de oplaadmaatregelen te volgen om de toestand van de batterij niet te vernietigen. Een volledig opgeladen batterij kan lang meegaan, maar het hangt ook af van de frequentie van gebruik.

Brass Knuckles Vape Pen bijvullen

Eerst moet het mondstuk verwijderd worden door het met de klok mee te draaien tot het helemaal los is. Vervolgens wordt olie in de cartridge gedaan met behulp van een injectiespuit om te voorkomen dat er kleverige rommel in de cartridge terechtkomt, die moeilijk schoon te maken zou kunnen zijn.

Duw langzaam op het uiteinde van de spuit en vul hem tot aan de top. Knijp daarna langzaam om de olie in de cartridge te duwen.

Eenmaal klaar, draai het mondstuk terug en draai het met de klok mee tot het goed vast zit, en let op dat je het mondstuk niet verder draait aangezien dit de schroefdraad zal beschadigen.

Brass Knuckles Vape Patronen

De beschikbare vape carts van de brass knuckles zijn de Indica, Sativa en de hybride. Hieronder volgt een overzicht van het aanbod aan smaken per categorie:

INDICA

Bosbes
Druif God
SkywalkerOg
Tahoe OG
SATIVA

Blauwe Droom
Maui
Zure appel
Tangie
Jack Herer
HYBRID

Banaan OG
Gelato
Gorilla Lijm
Verboden Vruchten

Gebruik van de Brass Knuckles Vape Pen

Het is heel gemakkelijk om dit soort vape pen te gebruiken. Hieronder volgt de procedure:

Sluit een 510-draad batterij aan op de pen.
Het vullen van de pod. U wordt geadviseerd de pods te vullen met een injectiespuit om morsen te voorkomen. Dit is omdat de pod klein is, en men zeer voorzichtig moet zijn tijdens het hervullen.
Laat de pen enkele minuten rusten, en na die tijd zal de dampproductie legitiem zijn.

Schoonmaken en onderhouden van Brass Knuckles Vape Pen

Het zou het beste zijn als u altijd een schone vape pen heeft, zodat u geld kunt besparen op het af en toe kopen van nieuwe pennen. Daarnaast bevordert het schoonmaken van de pen de prestaties van de pen en geeft het een langdurige service.

Hieronder vindt u eenvoudige stappen om uw pen schoon te maken:

Demonteer de pen. Schroef alle onderdelen los, beginnend met het mondstuk naar beneden toe. Zorg ervoor dat de kamer volledig leeg is door de inhoud eruit te tikken. U kunt deze stap het beste heel voorzichtig uitvoeren, omdat de onderdelen kwetsbaar zijn.
Gebruik een borstel om de onderdelen van de pen schoon te maken. Het is niet aan te raden water te gebruiken omdat de pen ook elektrische onderdelen bevat. De meeste pennen worden geleverd met een borsteltje in de kit.
U kunt ook een zachte tissue of katoen gebruiken om het mondstuk schoon te maken, als het tenminste niet losraakt. U kunt ook een in alcohol gedoopt wattenstaafje gebruiken en alle resten wegvegen.
Zodra alles schoon en droog is, schroeft u alles weer vast en controleert u of het goed vastzit.
Druk een paar keer op de knop om uw apparaat te starten.

Voor- en nadelen van Brass Knuckles Vape Pen Vape Pen

De meeste vape pennen hebben of hebben vergelijkbare voor en nadelen. Daarom kan het hier worden toegepast, ze omvatten:

Pros

Het is gemakkelijk te gebruiken
De pennen zijn draagbaar, en ze glijden gemakkelijk in zakken of handtassen. Dit komt niet alleen door hun formaat maar ook door hun gewicht. Hij is licht.
Door hun stabiliteit heeft het concentraat de neiging om langer en krachtiger te blijven, met behoud van een betrouwbare potentie.
Er is een hoog gehalte aan terpenen
Ze hebben een verscheidenheid aan cartridges die komen in dezelfde strain-specifieke variëteit.
Discrete uitstraling die je het vertrouwen geeft om het overal mee naar toe te nemen.
Nadelen
Het concentraat kan plakkerig worden, en dit kan na verloop van tijd smaak verliezen.
De elektronica die samen met de pod en de pen wordt gebruikt, kan defect zijn.
De dampproductie kan onvoldoende zijn, waardoor de cartridges problemen kunnen vertonen. Onvoldoende dampproductie kun je meestal oplossen door je cartridge rechtop op een vlakke ondergrond te zetten.
Er zijn veel neppe vape-pennen op de markt die moeilijk te herkennen zijn
De meeste producenten van vape-cartridges beginnen additievenvrije producten te fabriceren.
Van tijd tot tijd moet de batterij worden opgeladen.
Algemeen onderhoud omvat het schoonmaken van de pen, zodat u de beste vaping ervaring mogelijk te krijgen van het.

FAQS over Brass Knuckles Vape Pen

Hoe verander je het voltage van een Brass Knuckle Vape pen?

Om het voltage aan te passen drukt u drie keer snel op de knop. De beschikbare voltage instellingen zijn 2.4V, 3.2V en 4.0V. Elk van de spanningsinstellingen heeft zijn eigen lampje dat altijd wordt aangegeven op de LED-indicator. Groen geeft bijvoorbeeld aan dat het voltage van de pen stabiel is, en het wordt aanbevolen om het op groen in te stellen omdat dit de levensduur van de batterij verlengt en de hitte vermindert die wordt gebruikt om de olie in het wagentje te laten verdampen.

Het is aanbevolen de groene instelling te gebruiken.

Voor de voorverwarmingsfunctie drukt u twee keer snel op de knop om de spanning op 2,0 V in te stellen.

Alternatieve vapes: UPENDS

UPENDS is het nieuwe opkomende e-sigaret merk. Met dit apparaat kun je de smaak van CBD vape juice zetten die jij graag zou willen hebben. UPENDS is nog steeds het toonaangevende merk en de groothandel in vaping producten.

De ontwikkelaar stelt u in staat om te genieten van uw vaping ervaring op het comfort van uw smaak tegen een groothandelsprijs. Hun producten zijn ontwikkeld en gepresenteerd in een pen stylus ontwerp, gemakkelijk mee te nemen, altijd en overal men kan vape.

De Pod Kit is ontworpen voor mensen die zowel hygiëne als stijl nastreven. Het kan worden opgeladen binnen 1 uur. Echter, de pod kan slechts 3-5 vullingen aan met uw smaak op het vape sap dat u zult hervullen.

Conclusie

Brass Knuckles is een van de stijgende vape pennen vanwege zijn unieke look, zeer stijlvol, en zuinig. Het biedt een grote verscheidenheid aan cartridges om uit te kiezen. De batterij functionaliteit is prachtig, houdt meer kracht voor een non-stop vaping ervaring.