WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

BLOOM Vape Pen Review. De functies, ontwerp, kwaliteit, prestaties, en alternatieve Vape Pen- Groothandel Wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 60 | upends v

Wat is Bloom Vape Pen

De Bloom vape is een cannabis olie cartridge gemaakt met alleen cannabis olie en terpenen. De olie is vrij van oplosmiddelen, onzuiverheden, pigmenten, lipiden, vulstoffen en wassen. Hierdoor kunnen de stam-specifieke terpenen profielen doorschijnen en het gewenste effect en smaak van elke stam produceren. Bloom vapes zijn verkrijgbaar in zowel halve als hele grammen.

Korte beschrijving van het merk Bloom

BLOOM BRANDS is de maker van BLOOM vapes en Treat pre-rolls.

De Bloom Vape Company biedt een verscheidenheid aan in de VS gemaakte cannabis lifestyle producten van hoge kwaliteit. Meer dan tien jaar geleden opgericht, creëren ze pure cannabis olie en extracten met tot 70-80% THC met een natuurlijke mix van terpenen. Hun apparaten zoals Bloom One, Bloom Dart en Bloom Drop zijn veelzijdig en stellen gebruikers in staat om ofwel te vapen dab of de olie te consumeren als een eetbare. Hun producten zijn alleen verkrijgbaar in fysieke winkels in de staat Washington, Nevada, New Mexico en Californië.

BLOOM BRANDS werd in 2014 opgericht door cannabisliefhebbers en is gespecialiseerd in het maken van premium cannabisproducten die voor een haalbare prijs worden verkocht.

Verkrijgbaar in CA, WA, NM, NV, OK, AZ. Onze bloom producten zijn in-house art lab faciliteiten gevestigd in Californië, Washington, New Mexico en Nevada.

Bloom Vape Pen Kenmerken

  • Inktloze pen technologie
  • Lekvrij ontwerp
  • Drie temperatuurinstellingen
  • USB-oplaadbare batterij met lange levensduur
  • LED-lampje temperatuur indicator

Bloom Vape Pen Ontwerp & Kwaliteit

Medische-grade Absorptie Pad- voor absorptie en hittebestendigheid.

Het heeft een 280mAh long-lasting batterij- dat is recyclebaar en heavy-duty, die kan duren totdat de e-vloeistof ingezet.

Propyleen Glycol en Glycerine- zowel propyleen als plantaardige glycerine zijn vloeibare bases die verantwoordelijk zijn voor het produceren van dikke wolken bij het uitademen.

Het heeft een Sensitivity control systeem- een innovatieve technologie met een gevoeligheid-sensor systeem om ervoor te zorgen dat de gebruiker krijgt consistente 6% nicotine in elke trekking.

Gesloten voorgevulde systemen- om de veiligheid van het product te garanderen, hebben ze BIDI Systems ontworpen om te kunnen knoeien.

Bloom Vape Pen Prestaties

Vape pennen zijn apparaten die werken met een stroombron die een vape tank of cartridge verwarmt.

Vape-patronen werken in combinatie met vape-penbatterijen. De vape-batterij voedt een verstuiver in de patroon die de olie verwarmt, waardoor de verschillende chemische componenten worden geactiveerd.

E-sigaretten hebben een vervangbare inhaleerpatroon met plantaardige glycerine en polyetheenglycol, aroma en nicotine. Bij elke inhalatie activeert een sensor een verstuiver die een kleine hoeveelheid vloeibare aroma's verwarmt. De vloeistof verandert in damp en wordt in de mond van de gebruiker gezogen.

Opladen van de Bloom Vape Pen

Wanneer u uw Bloom DART in de oplader steekt, zal het LED-lampje u laten weten wanneer uw Bloom DART opgeladen is of opgeladen moet worden.

  1. Schroef de cartridge uit de batterij.
  2. Schroef of plug de USBladerin de batterij. Dit is afhankelijk van het type batterij dat u heeft. Niet te vast aandraaien bij een ingeschroefde USB-poort.
  3. Steek de stekker in de USB-poort. Een rood lampje geeft aan dat de batterij wordtoplaadt.Een groen lampje geeft aan dathet opladenis voltooid.

Geen knipperend lampje - defect stopcontact of batterij. Als dit gebeurt, probeer dan een ander kabel/stopcontact te gebruiken om te zien of het lampje gaat branden.

 

Reiniging en onderhoud van de Bloom Vape Pen

SCHOONMAKEN

1:Schroef de verwarmingskamer los en leeg deze door de inhoud er voorzichtig uit te tikken in een prullenbak.

2:Verwijder met behulp van een schoonmaakborsteltje (dat meestal bij het product wordt geleverd wanneer u er een koopt) droge deeltjes uit de kamer en het scherm. Gebruik natuurlijk nooit water om deze onderdelen schoon te maken, aangezien het apparaat wordt geleverd met compacte bedrading binnenin.

3:Veeg het buitendeel af met een katoenen doek en maak ook het mondstuk schoon met stromend water.

4:Zodra u klaar bent, schroeft u de kamerconnector op de verwarmingskamer.

5:Nadat u de stukken weer op elkaar hebt geschroefd, drukt u vijf tot zes keer snel achter elkaar op dezelfde microknop om het apparaat aan te zetten.

ONDERHOUD

Dit zijn de belangrijkste onderdelen van een typische vape-pen:

  • Batterij
  • Oliepatroon (dab karretje)
  • Mondstuk

Laten we eens kijken naar elk onderdeel van de vape pen afzonderlijk en de verzorging ervan.

Onderhoud van de batterij

Zorg ervoor dat u de batterij niet helemaal leeg laat lopen voordat u hem voor het eerst oplaadt.

En controleer ten minste eenmaal per week de kop van de batterij, voor het geval kleine deeltjes of dunne laagjes gelekt concentraat de kop raken.

Olie Patroon

De meeste kruidenvaporizer pennen gebruiken een verwarmingsspiraal in de kruidenkamer om de droge, gemalen materialen te verdampen.

Aangezien dit het meest gevoelige deel van de kamer is, dient u te voorkomen dat u erin prikt met scherpe metalen voorwerpen om schade aan de coil te voorkomen. In plaats daarvan kunt ueen wattenstaafje gebruikenof het reinigingsgereedschap dat bij de kit wordt geleverd (indien beschikbaar) om verstopte deeltjes in de kamer op te sporen.

U kunt wrijfalcohol gebruiken om de buitenkant van de kamer of het patroon schoon te vegen, maar we raden het niet aan om het te gebruiken om het binnenste deel schoon te maken.

Bloom Vape Pen mondstuk

Dit onderdeel is misschien het gemakkelijkst schoon te maken, maar het trekt ook de meeste resten aan naast de verwarmingskamer of het patroon omdat het als dampkanaal dient. Gebruik een zachte katoenen doek of wattenstaafje om vuil af te vegen.

Voor- en nadelen van de Bloom Vape pen

PRO'S

  1. Pure Cannabis olie met terpenen - Vrij van toevoegingen en oplosmiddelen zoals VG/PG en Vitamine E acetaat.
  2. Olie kan op verschillende manieren thuis in privacy worden geconsumeerd - vaping, dabbing, of het toevoegen van edibles of voedsel.
  3. Bloom apparaten zijn draw-activated met een geen-knop bediening
  4. Verscheidenheid aan unieke smaken gebaseerd op klassieke cannabissoorten.

CONS

  1. Geen online verkoop.
  2. Niet genoeg details over de garantie en korting op hun website

FAQS over Bloom Vape pen

  1. Zijn Bloom Vape Pennen veilig?

Bloom Pens zijn gemaakt door CCELL technologieën die zorgen voor een vape pen van hoge kwaliteit. Daarnaast bevatten hun oliën alleen cannabinoïden en een mix van terpenen zonder schadelijke toevoegingen.

  1. Hoeveel kost een bloom vape?

Bloom vape-patronen zijn verkrijgbaar in twee maten die verschillend geprijsd zijn. Hun 500mg patroon wordt verkocht voor $30, terwijl de 1 gm. patroon geprijsd is voor $50.

  1. Zijn Bloom vape-patronen goed?

Bloom-cartridges zijn hoogwaardige oliën met een hoge potentie en een rijke smaak. Het keramische CCELL-element in de cartridge helpt bij het produceren van een dichte en zachte damp.

  1. Hoe gebruik je een bloom vape pen?

De Bloom vape pen is draw-activated zonder enige noodzaak voor apps of knoppen. Ze raden echter aan een dry hit te nemen van de cartridge voordat je hem aansluit op de batterij om ervoor te zorgen dat het katoen in de wick de smaak absorbeert en verbranding van de wick wordt voorkomen.

Alternatieve Vapes: UPENDS

UPENDS is het nieuwe opkomende e-sigaret merk. Met dit apparaat, kunt u de smaak van uw keuze. UPENDS is nog steeds het toonaangevende merk en de groothandel van vaping producten.

De ontwikkelaar kunt u genieten van uw vaping ervaring op het comfort van uw smaak tegen een groothandelsprijs. Hun producten zijn ontwikkeld en gepresenteerd in een pen stylus ontwerp, gemakkelijk mee te nemen, altijd en overal kan men vape.

UPENDS verzekeren elke damp van grote verwijdering en laat men om te vapen tegen een lagere kostprijs. Bovendien geven ze een kans van dampen om de vaping pennen opnieuw te vullen zodra ze voorbij zijn, wat verklaart waarom ze van een eerlijke prijs zijn.

De Pod Kit is ontworpen voor mensen die zowel hygiëne als stijl nastreven. Opladen kan binnen 1 Uur.

Conclusie

Bloom oliën en apparaten zijn de moeite waard voor gebruikers die willen genieten van marihuana producten op hun eigen tijd, in de privacy van hun huis. Hun assortiment van pure olie is gemengd met natuurlijke terpenen voor een maximaal effect en potentie.

Ze zijn getest door een derde partij lab, vrij van additieven en verkrijgbaar in verschillende unieke smaken met klassieke marihuana stamprofielen. Daarnaast bieden de Bloom apparaten zoals Dart, Vape Pen, en Drop veelzijdige manieren voor de gebruiker om de oliën te consumeren.

De Bloom vape pen wordt afgeschilderd als een die minimaal onderhoud nodig heeft en het is zeer zuinig.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.