WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Beste Wegwerp Vapes gebaseerd op smaak, Prijs, Proeven in 2022- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 213 | Danielle Alhiraki

  1. Beste Wegwerp Vapes gebaseerd op Smaak, Prijs, Smaak[2022 Beste E-sigaret]

  2. Sirius Wegwerpartikelen

Sirius Disposables is een bedrijf dat gespecialiseerd is in wegwerpproducten.

Deze wegwerpartikel heeft een mooi ontwerp en wordt voorgevuld met 10ml sap, wat meer is dan de meeste andere wegwerpartikelen op de markt. Het komt ook in een 50mg (5%) nicotine zout sterkte. Sirius wegwerpartikelen leveren een top-notch glad, sterk, en aangename throat hit voor een wegwerpartikel, met elk een ongelooflijke 2200 + puffs duren.

Siuis disposables hebben een toonaangevende fout, en elk bevat de meest e sap, duurt dagen van vaping, en wordt geleverd in een fantastische verscheidenheid van smaken, het is het dichtst ding aan een perfecte disposable je kunt krijgen.

Pros

  • Heerlijke smaken
  • 2200 trekjes en meer
  • 10ml e-juice inbegrepen

Nadelen:

  • Er zijn geen tabak smaken.

  1. Wegwerp VaporLax

VaporLax wegwerp vape's komen in een grotere verscheidenheid van smaken dan de meeste andere wegwerp vape's, en alle van de geuren zijn aantrekkelijk. Er zijn een totaal van 26 verschillende smaken om uit te kiezen. Fruitige vapes, menthol vapes, mint vapes, en nog veel meer - ze hebben het allemaal! Strawberry Cream, Crush Grape, en Blue Razz zijn alle must-try smaken.

De trek-geactiveerde VaporLax Disposable vape produceert een comfortabele, soepele en bevredigende trek. Elk exemplaar is voorgevuld met 6,5ml 50mg (5%) e-juice en gaat gemiddeld 1500+ trekjes mee, dus je hoeft niet elke dag naar de winkel. Je hoeft deze fantastische wegwerp vape niet te vullen, op te laden of te onderhouden, net als andere geweldige wegwerp vape's. Haal hem gewoon uit de verpakking en je bent klaar om te gaan.

Pros

  • Betaalbare prijzen
  • Levert goede smaak
  • 1500+ trekjes
  • 26 smaken om uit te kiezen

Nadelen

  • Geen tabak smaak
  • Alleen verkrijgbaar in 50mg

  1. NIIN Air Wegwerpartikelen NIIN Air Wegwerpartikelen

Omdat ze tabaksvrij en synthetische nicotine bevatten, onderscheiden deze prachtige disposables zich van andere disposables op de markt. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat NIIN Air een zeer plezierige draw en geweldige smaak produceert terwijl ze nicotinevrij zijn.

Het nicotinezout e-juice in 50mg (5%) sterkte is voorgevuld in NIIN Air wegwerpartikelen. Ze hebben ook een 900mAh batterij om ze aan de gang te houden tot de laatste druppel vloeistof op is. Deze wegwerpartikelen gaan volgens NIIN 2000 trekjes mee, dat is meer dan vier keer het aantal trekjes dat je zou krijgen van een typische wegwerp e-cig.

Voordelen

  • Gemakkelijk te trekken
  • De throat hit is aangenaam Tobacco-Free nicotine 2000 puffs

Nadelen

  • Er zijn veel ijssmaken.

  1. Pachamama Wegwerpartikelen

Pachamama Disposables is een merk wegwerpartikelen gemaakt door Pachamama.

Pachamama wegwerp vapes staan bekend om hun smakelijke premium e-juice en zijn licht, klein en draagbaar. Ze zijn een geweldige deal voor de prestaties en de hoeveelheid vaping je krijgt van hen, omdat je kunt vape ze in de handige vorm van een wegwerp.

Ze zijn verkrijgbaar in negen heerlijke smaken en zijn voorzien van een anti-leak constructie voor een gladdere, minder irritante vaping ervaring.

Ze hebben elk 5ml nicotinezout e-liquid met een nicotinegehalte van 50mg (5%) en een keuze aan smaken om uit te kiezen. De pull-on van deze zijn een van de beste die je zult vinden in een wegwerpartikel, en de throat hit is ongelooflijk. Elke Pachamama wegwerpartikel gaat ongeveer 1200 trekjes mee


Pros

  • Unieke en smakelijke smaken
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Bevredigende throat hit

Minpunten

  • Geen tabak smaken
  1. Draco Wegwerpartikelen

Deze geweldige wegwerp vapes behoren tot de meest duurzame wegwerp vapes die er zijn. Ze hebben een 1000mAh oplaadbare batterij en een 16ml voorgevulde e-liquid, waardoor je langer kunt vapen met een enkele wegwerp vape en waardoor de Draco een fantastisch alternatief is voor op reis, lange road trips, of zelfs dagelijks gebruik. Het is vermeldenswaard dat elke Draco wegwerp ten minste 6500 trekjes meegaat.

Elke wegwerp e-cig is voorgevuld met 5 procent (50mg) nicotinesterkte en heeft een instelbare luchtstroom waarmee u moeiteloos kunt overschakelen van een MTL-trek naar een strakke MTL-trek in een opwelling.

Deze ongelooflijke disposables hebben een geweldige throat hit en een aangename draw, dat zijn twee kwaliteiten die een perfecte disposable maken.

Pros

  • Goede throat hit
  • Smakelijke smaken
  • Oplaadbaar

Nadelen

  • Groter dan de meeste andere wegwerpartikelen
  1. Vapito Beco Mesh Wegwerp Vape

Vaptio's Beco Mesh Wegwerp Vape is een top-of-the-line wegwerp vape. De goed gemaakte mesh coil produceerde redelijk mellow smaakvolle dampen, terwijl het verstrekken van een robuuste en aangename keel impact. Deze ongelooflijke vape heeft beter gepresteerd dan een conventionele wegwerp vape. Beco heeft een 5,5ml sap cartridge die groot genoeg is, evenals een 1000mAh batterij die zorgt voor een gestage en stabiele kracht, we kunnen gemakkelijk meer dan 2.000 trekjes uit te krijgen.

Deze wegwerpvape heeft een ergonomisch mondstuk dat beter in onze mond past bij het trekken. Hij heeft ook een glanzende roestvrijstalen afwerking met levendige tinten. Elk van de kleuren op deze wegwerpvape komt overeen met een andere smaak. Hij is licht en slank, dus het kost geen moeite om hem mee te nemen.

Pros

  • Roestvrijstalen kwaliteitsmateriaal
  • Een sterke en bevredigende throat hit
  • Van tijd tot tijd in de uitverkoop

Nadelen

  • Het ontwerp is gemakkelijk bekrast

Wat is een wegwerp E-Cig?

Een wegwerp E-Cig is een kleine, niet-oplaadbare elektronische sigaret die al is opgeladen en geladen met e-vloeistof. Met behulp van een wegwerp e-cig is een kosteneffectieve methode om te beginnen met vaping, en veel mensen waarderen het, omdat het kan de rookervaring simuleren voor degenen die proberen te stoppen. Grote wolken worden normaal gesproken gemaakt met een hoge VG e-vloeistof, vandaar dat deze e-cig niet bereid is om ze te produceren. Het is ook vermeldenswaard dat een wegwerp e-cig niet verstelbaar is en is bedoeld om slechts een keer te worden gebruikt. Vapers die vooral bezig zijn met het produceren van enorme wolken van damp moeten kiezen voor een grotere mod, een hoog-wattage coil, en een hoge VG-vloeistof.

De meeste gewone sigaretten worden als veiliger beschouwd dan de gemiddelde wegwerp e-cig. De damp die geproduceerd wordt door een wegwerp e-sigaret is niet hetzelfde als roken, en deze ongelooflijke apparaten stoten geen teer of koolmonoxide uit.

Soorten wegwerpartikelen?

  1. Puff Bar Wegwerp vape

Deze wegwerp e-sigaret wordt geleverd in een selectie van verrukkelijke smaken, waaronder sinaasappel, mango en guave. Dit uitstekende vape apparaat heeft 1,3ml e-liquid in elke pod. Een trekje ervan raakt de plek dankzij de authentieke smaak en 5% nicotinegehalte. Vanwege deze voordelen is deze wegwerp vape een van de meest populaire op de markt.

  1. Beste wegwerp vape Posh

Posh vape disposables zijn eenmalig te gebruiken apparaten die voorgevuld komen met acht verschillende smaken, variërend van Mango Frost tot Cool Melon, die allemaal op fruit gebaseerd zijn. Posh vapes zijn noch oplaadbaar noch hervulbaar, en het is van vitaal belang om te onthouden dat ze alleen werken met een luchtje en geen knoppen hebben.

Deze gadget heeft een pod met een capaciteit van 1,8ml, gevuld met nicotinezout.

  1. VGOD STIG Pods

Deze prachtige wegwerp vaping gadgets zijn eenvoudig te gebruiken en mee te nemen. Elk is uniek verpakt en bevat 1,2ml van een unieke nicotinezout samenstelling. STIG disposables zijn compact en voorzien van een afgeplat mondstuk zonder knoppen. Gebruikers hoeven het apparaat niet op te laden of de pods te vullen omdat de hele machine wordt geactiveerd door adem. Er zijn vijf verschillende smaakopties beschikbaar, die elk in een drie-pack worden geleverd. De belangrijkste smaken van de STIG zijn Tropical Mango en Mighty Mint, die beschikbaar zijn voor vapers.

Waar kan ik een wegwerp vape kopen?

Of u nu op zoek bent naar basis e-liquids of meer complexe vaping apparatuur zoals mods en sub-ohm tanks, er is een fantastische selectie van in de VS gevestigde vape winkels die kortingen geven op exclusieve merken zoals SMOK, Aspire, en Beard Vape Co.

  • Acht vape
  • Pro Vape
  • Flawless Vape Winkel
  • Ejuices
  • E-vloeistof
  • NYVapeshop
  • VaporDNA

Is een wegwerpvape geschikt voor u?

Vanwege zijn draagbaarheid en gebruiksgemak is een wegwerpvape ideaal voor u. Omdat de meeste wegwerpvapes geen knoppen of andere moeilijke instellingen hebben, kunt u ze eenvoudig activeren door erop te trekken om damp te produceren die u kunt inhaleren.

Een andere reden waarom een wegwerpvape ideaal voor u is, is dat hij klein en licht is, zodat u hem in uw zak kunt meenemen.

Bovendien kan een wegwerpvape met een grote e-liquid capaciteit lang meegaan.

Een ander voordeel van het gebruik van een wegwerp vape is dat ze eenvoudig te bedienen zijn en weinig bewegende delen hebben, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op korte termijn. Ze kosten ook weinig en zijn een vrijblijvende manier om een nieuwe smaak uit te proberen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)