WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Beste Wegwerp E-Cigs 2021 - Groothandel Wegwerp Vape

26th Nov 2021 | 175 | upends v

De wegwerp E-Cigs hebben de laatste jaren aan bekendheid gewonnen, en het is een discrete manier om te vapen, naast dat het een recreatief hulpmiddel is dat veel gezonder is dan de gewone sigaret. Het is een uitstekend alternatief om de overgang te beginnen bij het opgeven van sigaretten.

Als u denkt over het proberen van deze stijl van vaping, bent u bij ons aan het juiste adres. Vandaag brengen wij u naar behoren een lijst van de soorten vapes en de beste opties om mee te nemen. Lees verder en ontdek alle informatie die u moet weten.

1

Beste wegwerp vape merk: Soorten vapes

Er is een grote verscheidenheid aan vape-opties, maar dit varieert afhankelijk van het doel waarvoor u besluit het te gebruiken. Het varieert ook volgens de hoeveelheid batterij, grootte, en ontwerp. Maar de belangrijkste variaties zijn dat je ze kunt vinden met nicotine, marihuana-achtige THC, CBD, en vape oliën. Tegelijkertijd zijn er ook vapes die geen van deze stoffen bevatten.

Daarom worden vapes voornamelijk onderverdeeld in deze drie types:

1. E-Liquid Vape

Dit zijn de meest voorkomende die u zult vinden en zijn samengesteld uit een batterij, een tank met de vloeistof, en een verstuiver voor verwarming. Een e-vloeistof vaporizer pen gebruikt e-juice bestaande uit plantaardige glycerine (VG), propyleenglycol (PG), smaakstoffen, en nicotine. E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en nicotinesterktes, en sommige bevatten geen nicotine.

Deze manier van vaping is relatief eenvoudig in het gebruik en de keuze uit verschillende nicotinesterktes, daarom worden ze tegenwoordig zo veel gebruikt. Om ze te onderhouden, hervult u de e-vloeistof die u wilt gebruiken en, afhankelijk van hoeveel u vape, kan het van 1 tot 3 weken duren zonder hervulling.

Je vindt ze ook in een wegwerpverpakking, en die gaat 1 tot 2 dagen mee.

2. Vape met droge kruiden

Aan de andere kant, deze droge kruid vape extracten kruiden ingrediënten zonder verbranding. Het wordt vaak gebruikt voor ontspanningskruiden, marihuana producten, en gedroogde tabaksbladeren. Steek gewoon de ronde bladeren of bloemen in de kamer en verwarm ze om damp te produceren die vervolgens wordt geïnhaleerd. Ze zijn klein van formaat en passen gemakkelijk overal.

De ideale temperatuur voor droge kruiden ligt tussen 3000 F en 4500 F. THC-producten moeten tussen 3500 F en 4200 F liggen, want alles daarboven veroorzaakt verbranding met toxische emissies tot gevolg.

3. Wax/Olie Concentraat Vape

Dit type vape werkt met wasachtige concentraten en oliën die worden gewonnen uit stoffen zoals marihuana. Er zijn modellen waarbij deze olie in een speciale kamer wordt aangebracht waar ze verdampt, waardoor je de smaak of het effect van de stof krijgt. Het laden van wasachtige concentraten kan een beetje lastig zijn voor onervaren gebruikers, maar met de tijd kunnen ze onder de knie worden gekregen.

Waxen en oliën worden gekenmerkt door hun grote potentie. Dus, met slechts een kleine hoeveelheid, zult u in staat zijn om goed te genieten van de substantie bij het gebruik ervan. Je kunt het ook gebruiken met CBD-oliën, comfortabeler en veiliger, waarbij je intoxicatie vermijdt.

Nu je weet welke soorten vapes er bestaan, is het tijd om het wegwerpmodel te kiezen dat bij je past. Hier is een lijst van de beste.

Wat is de beste wegwerpvape?

Voordat u dit vape-avontuur aangaat, moet u weten welke opties de beste zijn. En hier, we brengen het aan u:

Beste wegwerp vape merk: PUFF Bar
Dit eerste model heeft een grote verscheidenheid aan smaken, met 17 soorten om uit te kiezen. Degenen die je niet kunt missen zijn OMG (sinaasappel, mango & guave), Zure appel, Ananas Citroen, en Bosbes.

Elke PUFF Bar is voorgevuld met 1.3ml 50mg e-juice en gaat 200+ trekjes mee. Eenmaal geactiveerd, zult u genieten van een aangename smaak die zeer zacht met elke adem zal voelen. En omdat het wegwerp is, hoeft het niet te worden bijgevuld of opgeladen, dus het onderhoud is minimaal. Haal het gewoon uit de verpakking en begin te genieten van uw vaping sessie.

Beste Wegwerp Vape Merk: Posh Plus Disposables
Dit model is een favoriet van de klant. Ze zijn gemakkelijk te activeren, gemakkelijk te gebruiken en laten een aangename sensatie achter. Ze zijn klein, zodat u ze gemakkelijk kunt opbergen. Voor wie wil stoppen met roken, is dit een goede keuze omdat dit model het gevoel van tabak simuleert.

Posh Plus wegwerpartikelen worden voorgevuld met 2ml van 60mg nicotinezout e-liquid. Deze 60mg sterkte is voldoende als u op zoek bent naar een model waarmee u voor langere tijd kunt vapen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw wegwerp vape onverwachts opraakt.

Elke Posh Plus gaat ongeveer 250+ trekjes mee, wat het equivalent is van ongeveer 20 sigaretten. Bij de aankoop, houd in gedachten dat de must-try smaken Frozen Strawberry, Cali Peach, Pina Colada, en Banana Smoothie, om er een paar te noemen zijn. Met 13 smaken om uit te kiezen, zult u in staat zijn om er een te krijgen die precies past bij wat u zoekt.

Beste Wegwerp Vape Merk: PUFF Bar Plus
Van alle modellen die in deze lijst, de PUFF Bar Plus is de hoogste prijs. Dit komt omdat het wordt geleverd voorgevuld met maar liefst 3,2ml e-liquid. Op deze manier kunt u hem veel langer gebruiken dan andere wegwerpvapes. Het is een zeer geschikt model voor reizen en lange reizen, zodat u meer tijd heeft om te vapen.

Elke PUFF Bar Plus wegwerp e-cig wordt voorgevuld met 5% (50mg) nicotine zout sterkte e-juice. Dit zorgt voor een aangename sensatie tijdens het vapen, omdat het uitstekend aanvoelt in de keel.

Het beste is dat je verschillende smaken kunt vinden, zoals Strawberry Watermelon, Lychee Ice, en Mixed Berries. Vrij verfrissende smaken die u kunnen vergezellen voor meer dan 24 uur.

Beste wegwerp vape merk: Dinner Lady Vape Pen Max
Dinner Lady is bekend in de vaping markt voor zijn bekroonde smaken zoals Lemon Tart en Blackberry Crumble. Het goede ding is dat nu kunt u genieten van het in een wegwerp die het merk uit gebracht. U hoeft geen tijd te besteden aan de verzorging ervan of veel ruimte te besparen om het met u mee te dragen.

Dinner Lady Vape Pen Max disposables worden geleverd voorgevuld met 6,5ml nicotinezout e-juice in 30mg of 50mg sterkte, en ze hebben een 1000mAh batterij zodat je veel meer uren kunt vapen dan met andere modellen. Dinner Lady waardeert deze disposables voor meer dan 1500 + puffs - meer dan vier keer de puffs die je zou krijgen van een gemiddelde wegwerp e-cig.

Dit model geeft ook een unieke sensatie bij het inhaleren, zowel in je mond als in je longen. Hun beroemde Lemon Tart e-juice is slechts een van de 9 beschikbare smaken. U kunt ook kiezen uit andere smaken zoals Fruit Mix, Strawberry Ice, Bubblegum Ice, en Strawberry Mac wegwerpsappen.

Beste wegwerp vape merk: Cali Bar
Dit wegwerp vape model heeft een licht en slank ontwerp dat er goed uitziet en geweldig werkt. Bovendien is hij voorgevuld met 1,3ml 2% of 5% nicotinezout, wat je een intens maar heel aangenaam keelgevoel geeft. Elke Cali Bar wegwerp gaat ongeveer 300 trekjes mee.

Als je dit model kiest, heb je een ruime keuze uit 16 smaken, waarvan de meeste fruitsmaken zijn. Maar er zijn ook enkele gemengde fruit- en mentholsmaken, voor het geval u van meer verfrissende en minder zoete smaken houdt. Enkele van de smaken die wij aanraden zijn Blue Razz, Mango Nectar, en Orange Soda wegwerpvapes.

Waar kan ik wegwerp vapes kopen?

U kunt dit type vape op verschillende plaatsen vinden, omdat ze het meest verkocht en het meest gedistribueerd worden. Ofwel in een fysieke winkel gewijd aan de verkoop van vapes en in online winkels zoals Amazon of de grote verscheidenheid van vape winkels op het internet. Het is vrij eenvoudig om een van de wegwerpvapes in deze lijst te vinden.

Een andere van onze aanbevelingen is om het merk UPENDS eens uit te proberen. Als u op zoek bent naar een ander alternatief voor uw vapes en vloeistoffen, zal dit een uitstekende keuze zijn.

Dit merk heeft uitstekende vape-modellen die zich op een betere manier zullen aanpassen aan wat u zoekt, vooral als u een expert bent in de wereld van vaping.

Als u UPENDS.com binnengaat, kunt u de beste vipers vinden om te genieten van een gezonde ervaring tegen een voor u budgetvriendelijke prijs.

Hun producten worden gepresenteerd in een lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen pen ontwerp, zodat u toegang heeft tot uw vape overal waar u gaat. Het beste is dat je dankzij de grote verscheidenheid veel langer kunt vapen zonder meer geld uit te hoeven geven dan nodig is.

Een uitstekende keuze die u kan helpen een meer verheven vape ervaring te hebben.

Neem nu een kijkje bij wegwerpvapes!

Nu u deze informatie hebt en de verschillende soorten vapes kent die er zijn, zal het gemakkelijker zijn om een wegwerpvape te kiezen. We hopen dat onze handgeplukte lijst u zal helpen de beste wegwerp vaping ervaring te hebben met het beste product.

Wacht niet langer en kies degene die het beste past bij wat u zoekt, zodat u kunt beginnen met genieten van de rijke smaken en rustgevende plezier dat vapes geven je.
Groothandel & distributeur van wegwerpvapes:
UPENDS
UPENDS is een rijzende e-sigaret wegwerp vape merk
Alle UPENDS producten komen van de grootste e-sigaret gieterij in China, met gegarandeerde productkwaliteit.
Het team is zeer sterk in onderzoek en ontwikkeling, en de producten worden zeer snel bijgewerkt. Er zijn al verschillende wegwerp e-sigaret producten, die het overwegen waard zijn in termen van uiterlijk ontwerp, product smaak, en kwaliteit.
Prijs, kwaliteit en een hoge doorlooptijd zijn waarschijnlijk uw belangrijkste overwegingen bij het zoeken naar een wegwerp e-sigaret groothandel.
En dit, kan UPENDS u allemaal voldoen.

UpBar
Met 17 smaken om uit te kiezen!
Het UpBar team onderzocht honderden wegwerp e-sigaret producten om aan de behoeften van de consument te voldoen, en selecteerde 17 van de beste smaken uit honderden smaken!
Het professionele verwarmingssysteem is perfect aangepast, aan 2% of 5% Salt Nic, en kan vrij worden toegevoegd door zowel beginners als professionals.
800 Pufss
Weet je, de gemiddelde wegwerp e-sigaret heeft maar 200 pufjes, dus de UpBar kopen is zeker de manier om te gaan!
Klik hier om contact met ons op te nemen en meer recente producten te zien:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

UEG (https://www.uegholland.com/)
UEG is de Exclusieve Nederlands Geautoriseerde Distributeur van UPENDS Vape!
UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.