WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Beste 8 Vape Kits & Vape Mods voor Wolken

14th Nov 2021 | 56 | upends v

Er komt een tijd dat de smaak van nicotine en het verlangen om de stoot in je keel te voelen wordt overlapt door het plezier van het najagen van grote wolken. Om grote wolken te maken, heb je de beste vape kits en vape mods voor wolken nodig. Mods met lage ohms en hoge watt output zijn het grootste geheim als je wolken wilt gaan najagen.

In plaats van het uitvinden van nieuwe manieren van sub ohming of het fretten van de coil oppervlakte om enorme wolken te produceren, vereenvoudigen wij uw proces door het opsommen van de beste vape mods voor wolken.

Wat is de beste vape mod voor wolken?

Niet elke vape mod is ontworpen om grote wolken te produceren. Terwijl sommige bedoeld zijn voor een sterke smaak, leggen andere de nadruk op design. Maar voor iedereen die op zoek is naar een vape mod voor wolken zijn de weerstand van de coil, de luchtstroomopname en de verwarmingscapaciteit van de coil van cruciaal belang.

De beste vape mods voor intense, dikke en smaakvolle wolken hebben verschillende kenmerken. De meeste van deze apparaten zijn ontworpen om de coil in enkele seconden tot te hoge temperaturen te verwarmen en zijn uitgerust met een batterij met hoog wattage. Andere zijn uitgerust met een regelbare luchtstroom die je wijd open kunt houden tijdens het vapen.

Omdat er meer lucht wordt gebruikt om de coil af te koelen, condenseert het ook de damp die verzadigd is boven de coil waardoor er grote wolken ontstaan na het uitademen.

Nogmaals, de beste vape mod voor wolken gebruikt sub-ohm coils vanwege hun lage warmteweerstand.

Beste 8 Vape Kits & Vape Mods voor wolken

SMOK RPM160 Kit

SMOK RPM160 Kit van een gerenommeerde fabrikant SMOKTECH is een vape mod aangedreven door twee batterijen met een maximaal vermogen van 160 watt. Met de twee 18650 batterijen volledig opgeladen en de luchtinstelring optimaal bediend, verwacht je de grootste wolken.

Geladen op de coil kop van deze vape kit zijn 2 V9 vermaasde coils waarvan de weerstand 0.15Ω is. Zelfs met de IQ-160 intelligente chipset en een variabele wattage functie, blijft de SMOK RPM160 Kit de eenvoudigste vape kit voor wolken die iedereen kan gebruiken. Om lang te kunnen vapen, wordt de kit ook geleverd met een hervulbare 2ml pod.

GeekVape Aegis X 200W Box Mod

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt deze Box Mod aangedreven door twee 18650 batterijen met een totaal vermogen van 200W. Zwaar uitgerust met slimme functies, beschikt de Aegis X over geheugen (M1-4), 2,4-inch OLED touchscreen, AS2.0 geavanceerde chipset en IP67 waterdicht/ stofdicht en schokbestendig.

Met de geavanceerde chipset belooft de Aegis X 200W grote nauwkeurigheid, top-notch geheugen, snelle responstijd en stabiel vermogen.

Om de enorme wolk te kunnen uitademen, is de pod voorzien van een dubbele luchtinlaat. De grote hoeveelheden lucht die worden verwarmd door de sub-ohm coil dragen grotendeels bij aan het produceren van de wolken die u wenst. Met de 5.0ml vape tank geniet je van continu vaping zonder hervullen.

Vaporesso LUXE II 220W Vape Mod

Naast het indrukwekkende ontwerp van de mods is de LUXE II voorzien van een kleurrijk 2,0 inch TFT touchscreen voor een verbeterde gebruikerservaring. Net als bij de Aegis X 200W Box Mod zorgt de gereguleerde dubbele luchtinlaat voor voldoende lucht in de GT mesh coils. En met coils die 220 watt produceren, zijn grote wolken gegarandeerd.

Deze vaping mod voor wolken wordt geleverd met een dual 18650 batterijpakket en een grote e-liquid tank. Met de twee in volle capaciteit en met de hulp van de AXON Chipset, zult u genieten van lange vaping duur.

Lost Vape Centaurus DNA 250C Box Mod

De Lost Vape's grote tank, batterij met hoge capaciteit en coils met lage weerstand maken hem meer geschikt voor het vaping van grote wolken. En als het indrukwekkende design je niet aantrekt, dan zouden de unieke panelen omwikkeld met luxueus leer dat wel moeten doen.

Het aantal ingebouwde veiligheidsfuncties in deze mod belooft een lange levensduur. Sommige omvatten temperatuurbescherming, kortsluiting bescherming en atomizer bescherming.

Voor een verbeterde eindgebruikerservaring helpt het TFT-kleurendisplay om de instellingen naar volle tevredenheid aan te passen. Met de boost mode functie, kunt u het vermogen aanpassen tijdens het vuren om aan uw wolken niveaus te voldoen.

Wismec Reuleaux Tinker

Als je hebt yarning voor een massieve wolk, Wismec Reuleaux Tinker is de vaping mod te gaan voor. Terwijl andere mods worden aangedreven door twee 18650 batterijen, wordt Tinker aangedreven door drie. Nu in combinatie met een lage weerstand coil die een groot gebied bestrijkt, bent u verzekerd van grote wolken de hele tijd.

Deze prachtig gekleurde vaping mod voor wolken heeft een ergonomisch ontwerp en een 0,96 inch TFT kleurenscherm waardoor het interessant is om te gebruiken. De nieuwe zuil is gepersonaliseerd om aan uw sportthema te voldoen. Naast de bescherming tegen kortsluiting en omgekeerde polariteit, zorgt de overstroombeveiliging ervoor dat de batterijen langer meegaan.

Smok Mag Grip Kit

Smok Mag is compatibel met drie batterij modellen; 20700, 21700 en 18650. Om deze vaping mod produceren grote wolken, is het gemaakt om zowel V2 S1 en V2 S2 coils vast te stellen. Wat is meer gefancieerd in deze vaping kit is de greep mod die handig houdt de knoppen en het magazijn release knop.

De grote baby V2 tank (5ML) houdt grote hoeveelheden e-vloeistof voor een langere vaping ervaring. Geen gemorste e-liquid omdat u de tank niet steeds hoeft bij te vullen. Het gladde oppervlak van de afvuurknop verleidt je waarschijnlijk om er onnodig op te blijven drukken.

SNOWWOLF ZEPHYR 200W TC STARTER KIT

Deze eenvoudig te hervullen kit voor wolken maakt gebruik van een snellaad technologie die 3X sneller is. Met de ingebouwde batterij van 5000MAh hoef je de batterij niet te laden en opnieuw te laden. De topdop, ook al zit hij stevig vast, is gemakkelijk te openen en e-liquid bij te vullen. ZEPHYR heeft een 2-inch touchscreen waardoor hij eenvoudig te bedienen is. Elk detail is scherp weergegeven en dus gemakkelijk om de juiste parameters in te stellen voor een enorme wolk.

De optie om vijf verschillende ohm nominale coils te gebruiken maakt het de juiste vaping mod als u verschillende e-liquids gebruikt. Het is uitgerust met een supersnel oplaadsysteem.

Odin DNA250C Box Mod

Odin DNA250C Box Mod is gemaakt van aluminium legering waardoor het een lange levensduur heeft. Toegevoegd aan het ergonomische ontwerp is het opvallende buitenste chassis dat bedoeld is om een sterke en kwaliteitsvolle indruk te geven. En om het enorme wolken te laten produceren, wordt het aangedreven door dubbele 21700 batterijen met de capaciteit om 200 watt te produceren. Het maakt ook gebruik van de 20700 of 81650 batterijtypes.

Voor een intuïtieve gebruikerservaring, is de DNA250C Box Mod geladen met een 0,96 inch kleurrijk TFT-scherm en een evolve dna250c chip. Met veiligheidsvoorzorgsfuncties zoals Atomizer Protection, Reverse polarity protection en Overheat protection, zal deze vape mod voor wolken je voor een lange periode van dienst zijn.

Wat is de beste Vape Juice voor wolken?

Als je een starter bent, moet het vinden van de beste vaping sap voor wolken een uitdaging zijn. Alles wat je nodig hebt is om eerst te begrijpen de verschillende kenmerken tussen plantaardige glycerine (VG) en propyleenglycol (PG).

Er zijn momenten waarop je alleen maar hunkert naar enorme wolken zonder het gevoel van wat vapers noemen "throat hit". PG-sappen zijn verantwoordelijk voor dit effect. Met de bottom coil e-sigaretten, zou het rijgen van PG-sappen met VG-sappen in een verhouding van respectievelijk 30/70 procent een goede e-juice voor wolken maken.

Dus, de meest geschikte vape sappen voor wolken zijn die met 100% VG. Enkele vaping sappen met VG als hoofdbestanddeel zijn Tasty Cloud, Audio Fog Juice, Mafia Cloud Collection en Straw-Nana smoothie van VaporFi.

Hoe grotere dampwolken te krijgen

Vaping kan worden omschreven als een kunst als u streeft naar een specifieke ervaring, dat wil zeggen grote wolken, verkoelende sensatie of een diepe throat hit. Om grotere dampwolken te krijgen, is het eerste belangrijke ding om te overwegen welke e-juice je gaat gebruiken.

Zoals hierboven gezegd, vul de vape tank met een e-juice dat grote hoeveelheden VG inhoud bevat. De vape mod moet een wattage rating boven de 40 watt hebben. Alle hierboven genoemde vape mods hebben een vermogen van meer dan 100 watt.

Zorg ervoor dat de airflows open staan nadat u de mod hebt aangestoken, zodat de luchtstroom naar de sub-ohm coil onbeperkt is. Oefen met purgen. Dit doe je als volgt: adem eerst uit in de vaping mode voordat je inhaleert. Door dit te doen, is meer lucht gedwongen in de spoelen dus produceren massale wolken.

Waar te Vaping Benodigdheden Online Kopen

Zoals ze zeggen, de ervaring is zo goed als het product. Om de beste vaping ervaring en de beste vaping benodigdheden voor uw klanten te krijgen, is het goed je bron producten voor een betrouwbare bron. UPENDS is een opkomende groothandel leverancier van vaping producten zoals Uppen Plus, UpOX en wegwerp vapes zoals Upone.

UPENDS vaping producten worden vertrouwd om hun geweldige kwaliteit, hoge waarde, ergonomisch ontwerp en gebruiksgemak. Als een wereldwijde groothandel leverancier en retailer, bestellen en leveren van producten zijn eenvoudig.

Conclusie

Het aantal vape mods ontworpen voor het najagen van grote wolken is enorm gegroeid in de afgelopen jaren. En met bijna elk merk dat een of meer vaping mods heeft met high out power, low resistant coil en dual airflow, is het vinden van de beste vape kit en vape mod voor wolken eenvoudig en snel.