WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Beste 5 Nicotine Vrij Vape Sap in 2021- Groothandel Wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 208 | upends v

Vooruitgang in technologie heeft op verschillende fronten van het leven vooruitgang gebracht. Vape sappen zijn niet achtergebleven in de vooruitgang. Als zodanig zijn er momenteel verschillende merken vape sappen op de markt. Dit artikel wil u een overzicht geven van de beste vijf nicotinevrije vape sappen.

Hoe maak je nicotine-vrij vape sap

Het maken van je vape juice houdt in dat je de ingrediënten, basisvloeistof van PG en VG, nicotine, en smaakconcentraten mengt. Voor nicotinevrij vape juice sluit je de nicotine uit van de ingrediënten. Dit geldt voor alles; je sluit bijvoorbeeld de smaak uit van je ingrediënten; als je geen smaak in je juice wilt, sluit je smaak uit van je ingrediënten.

Je hoeft geen scheikunde kennis te hebben om vape sap te kunnen maken. Zolang je de verhoudingen goed uitrekent, ben je goed bezig. Zorg er alleen voor dat je de ingrediënten goed mengt.

Kun je vape sap maken zonder nicotine?

Absoluut JA! Statistieken tonen aan dat mensen overstappen op vape sap omdat het meer smaakopties biedt. Ook blijkt uit onderzoek dat meer vapers de voorkeur geven aan niet-tabakssmaken omdat ze geen nicotine gebruiken. Bovendien is het geen nieuws meer dat uitgebreid nicotinegebruik schadelijk is voor de gezondheid, dus veel nicotinevrije vape sap is gezondheidsvriendelijk.

Kan vaping zonder nicotine schadelijk zijn?

Sommige fabrikanten van vape-producten schilderen vaping af als de absolute uitweg uit het roken. Onderzoek hiernaar wijst echter anders uit. Het onderzoek toont aan dat zelfs zonder nicotine, vaping nog steeds schadelijk kan zijn voor het lichaam.

Over het algemeen heeft vaping verschillende bijwerkingen, waaronder:

  1. Algemene toxiciteit
  2. Ontsteking
  3. Long en keel irritatie

Hoe krijg je gratis vape sap

Het is mogelijk om gratis vape sap te krijgen, maar net als bij elk ander product, komt dit als u een vaste klant bent of wanneer er een promotie is.

Beste 5 Nicotine Vrije Vape Sap

VaporFi Nictech aangepaste mix

De VaporFi mix heeft als doel het leven van elke roker te veranderen. Al het e-sap van dit merk is gemaakt in de VS met behulp van koosjere diacetyl-vrije ingrediënten. Met dit merk heeft u tientallen verfijnde smaken om uit te kiezen, of u kunt net zo goed uw eigen persoonlijke mengsels maken. Het merk heeft ook drie VG/PG-niveaus om uit te kiezen: 50%, 70%, en max VG.

Met het UPENDS product maakt de NicTech custom e-liquid blender het blenden zeer eenvoudig, waardoor u tijd bespaart. Wanneer u de VaporFi NicTech tool gebruikt, kunt u tot 3 smaak shots selecteren en uw eigen niet-tabak nicotine e-liquid creëren in slechts een paar eenvoudige klikken. U kunt ook de NicTech custom e-liquid smaken blenden op elke manier die u maar wilt.

Het pakket bevat een 30mL Salt of 60mL fles van uw e-vloeistof Flavor. De specifieke eigenschap van de e-vloeistof tool is dat u kunt kiezen tussen 50% PG / 50% VG of MAX VG. Als zodanig, met de VaporFi Nictech aangepaste Blend, kunt u rustig uw eigen nicotine-vrije vape sap op het comfort van uw huis.

Kind sap Once in a Blue Moon

De Kind Juice Once in a Blue Moon is gemaakt van verse bosbessen van de eerste oogst. De essentie van de verse bosbessen is zeer zeldzaam om te vinden. Kind juice mengt het sap perfect om u de beste ervaring van de wilde bosbessen smaak vape sap te geven. Het sap smaakt net zo goed als het ruikt.

De ingrediënten die worden gebruikt bij het maken van het sap zijn onder andere:

  1. Biologische plantaardige glycerine (USP kwaliteit)
  2. Biologische smaakstoffen
  3. Wilde botanische extracten
  4. Koud geëxtraheerde nicotine (USP kwaliteit) van in de VS geteelde tabak - niet in 0mg sterkten.

Aanvullende informatie over het product is als volgt.

GEWICHT

3 pond

AFMETINGEN

3 × 1 × 1 in

GROOTTE

60 mL, 15 mL, 30 mL

NICOTINE NIVEAU

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg


Hoewel de Kind Juice smaken klaar zijn om te vapen bij het openen, net als een goede wijn en afhankelijk van de lengte van de tijd dat het product gebotteld is, kan het toch nodig zijn om ze voor een korte periode te beluchten. De beluchting helpt om te ontluchten of te laten ademen. Wanneer u uw flesje ontvangt, zult u sterke of vrij scherpe noten opmerken waarbij er aanbevelingen zijn om uw flesje ten minste 24 uur te laten beluchten op een koele, donkere en veilige plaats. De beluchting voor die korte tijd helpt bij het oplossen van verschillende problemen die geassocieerd worden met de smaken.

Met name degenen die gevoelig zijn voor alcohol moeten voorzorgsmaatregelen nemen bij het gebruik van dit product. Dit omdat alcohol wordt gebruikt in vaping, en zo veel als het wordt afgezwakt, is het alleen veilig voor degenen die te gevoelig zijn om voorzichtig te zijn.

Zwarte Notitie Virginia Tabak

De Black Note biedt premium e-juice voor de ware tabakskenner. De sappen zijn gemaakt van natuurlijk geëxtraheerde tabak en bevatten minder chemicaliën. De smaken zijn robuust, authentiek en diacetylvrij. Het product wordt ook geleverd met een verscheidenheid aan natuurlijk geëxtraheerde smaken waaruit u kunt kiezen. Elk van de smaken heeft een 50VG/50PG

Het product is gemaakt van Virginia tabak die een natuurlijk zoete smaak heeft en het aangenaam zoete aroma van gekarameliseerde suiker. De tabaksbladeren zijn groot, variërend in kleur van citroengeel tot oranje of zelfs mahonie, afhankelijk van de positie van het steeltje.

De aanvullende informatie over het UPENDS product omvat het volgende.

Gewicht

3,7 oz

Afmetingen

1,5 × 1,5 × 4,5 in

Korte naam

Virginia tabak

SIZE

60 mL, 15 mL, 30 mL

NICOTINE NIVEAU

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg


Bovendien bevat het product geen diacetyl, acetylpropionyl, ethyleenglycol, diethyleenglycol, acroleïne of acetoïne. Dit betekent in wezen geen kunstmatige smaakstoffen, kleuren, zoetstoffen of additieven, waardoor het een zoete natuurlijke smaak heeft.

Crypto - OG Classics - Cosmic Fog Vapors

De Cosmic Fog behoort tot de sappen met zeer unieke smaken. De smaken zijn gemaakt door vapers met interesse in culinaire kunst en die de nodige zorgvuldigheid in acht nemen. Ze worden allemaal gemaakt in een ISO 8 laboratorium en zijn vrij van diacetyl en andere verontreinigingen. Elke smaak biedt een geheel nieuwe ervaring voor uw smaakpapillen.

Aanvullende informatie over het product is als volgt.

Chubby Unicorn Flesje

100ml

Verhouding

70% VG 30% PG

Verkrijgbaar in

0mg, 3mg, 6mg


Het product is gemaakt in de VS en wordt geleverd met een kinderveilige dop. Bovendien is Crypto van OG Classics een oudere formule die weer tot leven is gebracht, met zoete meloenen met een coating van harde snoepjes die een dosis heerlijkheid rechtstreeks aan de smaakpapillen leveren.

KAI's Maagdelijke Damp

Deze smaak is zeer krachtig, zeer geconcentreerd, wat resulteert in een zeer zuivere e-liquid die geen kleurstoffen, vulstoffen, verdunners of conserveringsmiddelen bevat, en is ook veganistisch, suikervrij, en glutenvrij. Deze kostbare smaak essences maken de e-liquids een fantastisch genot voor de zintuigen. Smaken zijn allemaal pure extracties van fruit, bloemen, en noten - elke smaak die noten bevat is hieronder vermeld.

  1. Gecertificeerde organische USP Grade plantaardige glycerine
  2. USP kwaliteit Nicotine
  3. Gecertificeerde biologische smaken

KAI's Virgin Vapor is zo schoon als het maar zijn kan. De sappen worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze diacetyl-vrij zijn en voldoen aan de laatste GC-MS testen. USP en kosher-grade ingrediënten en derde partij biologische smaakstoffen worden ook gebruikt bij het maken van deze sappen. Bovendien komen de sappen in een verscheidenheid van smaken waaruit je kunt kiezen, en alle van de e-juices bevatten een maximale VG-gehalte.

Conclusie

Alles heeft zijn voors en tegens, en vaping is geen uitzondering. Als zodanig, moet u rekening houden met de problemen in verband met vaping en de bijwerkingen ervan. Dit betekent echter niet dat we de voordelen over het hoofd zien. Zoals het er nu voor staat, zijn de voordelen relatief hoger in vergelijking met de bijwerkingen.

Denk er bij het vapen altijd aan de juiste verhoudingen te hanteren en de ingrediënten goed te mengen. Denk er ook aan de juiste VG/PG-concentratie voor je sap te kiezen. De hierboven besproken producten zijn er in verschillende nicotineconcentraties, waaronder die met helemaal geen nicotine. Als je dus een nicotinevrij vape sap wilt vapen, moet je gaan voor die met helemaal geen nicotineconcentratie.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.