WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Beste 10 Wegwerp Vape Pen in de buurt van mij (Zoek lokale wegwerp Vape Winkels) - Groothandel Wegwerp Vape Aanbevolen UpBar Air

30th Jan 2022 | 273 | upends v

Vaping kan een zeer plezierige ervaring zijn als u de juiste vape pen voor u gebruikt. De diverse modellen van wegwerp vape pennen in de markt van vandaag maakt het erg moeilijk voor de meeste vapers om de beste te kiezen voor zichzelf, en dat is de reden waarom in dit artikel, zullen wij u door de beste 10 wegwerp vape pen bij u in de buurt.

Vind Vape winkels die wegwerp vape pennen verkopen in mijn buurt (mijn locatie)

Met behulp van deze gratis Vape locator tool om u te helpen om lokale wegwerp vape pen winkels te vinden in de buurt van mij (mijn locatie).

1. Hoe vind je de goedkoopste wegwerp vape winkel in de buurt van mij

Met de introductie van online winkels voor vapes, lijken de dingen gemakkelijker te zijn geworden - maar ook een beetje ingewikkeld. Het gemakkelijke deel is het feit dat u gemakkelijk online kunt gaan om welk product dan ook te kopen, zelfs vanuit het comfort van uw kamer, maar waarom het ingewikkeld lijkt te zijn, zijn de diverse winkels die vandaag de dag vape verkopers zijn. Dit laat u met de moeilijkheid van het kiezen tussen rassen en niet wetende de specifieke een die het beste voor u is. Enkele van de top betrouwbare en goedkoopste vape winkel in uw buurt die wij aanbevelen zijn: UPENDS, E-juice Deals, Central Vapor, Vapor4life, en zo vele anderen.

2. Beste 10 wegwerp vape pen
2.1 PUFF Bar Vape Pen

Dit is een van de best verkopende wegwerp vape pennen die er zijn! Deze kwaliteit, aantrekkelijke vape pen komt in verscheidenheid van heerlijke smaken die het vrij uniek maakt. De smaak varieert van ananas, sinaasappel, mango, citroen en nog veel meer. De vape pen geeft een rustgevende vaping ervaring en het vereist geen opladen of hervullen als het is wegwerp.

PUFF Bar vape pen presenteert in 1.3ml e-liquid capaciteit, de puff is ongeveer 500 (dat is vrij groot), en het heeft een nicotine sterkte van 24mg.

2.1.1 Voordelen van PUFF Bar vape pen

Een van de meest unieke dingen over deze wegwerp vape pen is het feit dat het een heleboel smaken heeft, dit geeft u de kans om te voelen en te genieten van verschillende smaakvolle vape ervaring. Enkele andere voordelen zijn het feit dat in vergelijking met veel andere vape pennen, PUFF Bar pen is zeer budgetvriendelijk, en het heeft een hoog nicotinegehalte. Dit betekent dat voor een prijs die redelijk betaalbaar, krijg je om te genieten van variëteiten van smaken plus een hoog nicotinegehalte.

2.1.2 Nadeel van de Puff Bar vape pen

De belangrijkste bekende nadeel van deze vape pen is het feit dat de damp productie is relatief klein in vergelijking met komen andere vape pennen.

2.2 POSH Vape Pen

Deze zeer kleurrijke vape pen is voor u als u een liefhebber bent van fruitige smaken. De smaken variëren van druif, tot bosbes tot citroen, en tot 5 andere verbazingwekkende fruitige smaken dat maakt een totaal van 8 smaken. De vape pen heeft zijn uniciteit in het feit dat het is lucht-geactiveerde met geen enkele knoppen.

POSH vape pen presenteert in 1,8ml e-liquid capaciteit, het heeft een batterij capaciteit van 280mAh, de puff is ongeveer 200, en het heeft een nicotine sterkte van 6mg.

2.2.1 Voordelen van POSH vape pen

Deze vape pen heeft zijn awesomeness in het feit dat het is zeer draagbaar en geeft een echt perfecte throat hit. Een ander ding is zijn damp productie sterkte die zeer goed is in vergelijking met damp producties van andere vape pennen.

2.2.2 Minpunt van de POSH vape pen

Een probleem dat we ontdekten over deze vape pen is het feit dat sommige van zijn smaken precies hetzelfde smaken zonder verschillen.

2.3 VGOD STIG pods

Dit apparaat is ook een van de beste die er zijn. Het komt met geen knoppen en het is breedte-geactiveerd. Het heeft 5 geweldige smaken die u kunt kiezen uit die varieert van Lush ijs, tot tropische mango, en anderen. Dit apparaat is een van de zeer makkelijk te gebruiken vape apparaten die er zijn.

VGOD STIG pods presenteert in 1.2ml e-liquid capaciteit, de puff is ongeveer 500 (dat is echt enorm!), de levensduur van de batterij is ongeveer 12 uur. en het heeft een nicotine sterkte van 60mg.

2.3.1 Voordelen van VGOD STIG pods

Dit apparaat is zeer draagbaar en gemakkelijk te gebruiken en het is een geweldige optie om het roken van sigaretten te simuleren. Het heeft een echt mooie mix van nicotine en de throat hit is echt enorm. Ook de smaken zijn zeer interessant en aangenaam!

2.3.2 Minpunt van VGOD STIG pods

Een groot nadeel van het apparaat is dat de damp productie is echt slecht in vergelijking met veel andere vape pennen.

2.4 BLU E-sigaret

Bent u ooit een vape-apparaat tegengekomen dat volledig opgeladen is zonder dat u hoeft bij te vullen of op te laden voordat u ervan kunt genieten? Nee, toch! Probeer dan deze e-sigaret uit! De BLU e-sigaret is een echt geweldig apparaat. Dit zeer betaalbare apparaat heeft variëteiten van smaken, variërend van vanille, menthol, kersen, en anderen.

BLU E0cigarette heeft zijn puff ongeveer 400, en het heeft een nicotine sterkte van 20 en 50mg.

2.4.1 Voordelen van de BLU E-sigaret

Dit apparaat is zeer betaalbaar en toch is de kwaliteit zeer goed. Het heeft geweldigje smaken en het komt met geen onderhoudskosten. Het is de moeite waard om uit te proberen.

2.4.2 Nadelen van de BLU E-sigaret

Een groot probleem van dit apparaat is dat u niet de kans krijgt om het aan te passen in tegenstelling tot sommige andere vape apparaten.

2.5 MOJO

U bent deze naam waarschijnlijk al vaak tegengekomen omdat hij erg populair is! Ja! MOJO is alleen ontworpen voor vapers met een sterke wil. Het apparaat wordt geleverd met een trek-geactiveerde functie en het heeft 8 verschillende interessante smaken die variëren van perzik, ijzige ananas, menthol, tabak, en anderen.

MOJO presenteert in 1,2ml zout nicotine e-liquid capaciteit, de puff is ongeveer 250, en het heeft een nicotine sterkte van 50mg.

2.5.1 Voordelen van MOJO

Dit apparaat produceert een echt enorme smaak en het geeft een geweldige hit op de keel. Een zeer unieke eigenschap die het heeft is dat de gunsten allemaal verschillend gekleurd zijn.

2.5.2 Minpunten van MOJO

MOJO beschikt niet over de automatische uitschakelfunctie.

2.6 ePuffer XPOD

Deze wegwerp vape pen is ook een zeer goede en het wordt geleverd met cartridges die zijn voorgevuld. Het heeft een fifty-fifty mix van PG en VG en het is trek-geactiveerd met geen enkele knop.

De ePuffer XPOD heeft een inhoud van 1,2ml e-liquid, een pufje van ongeveer 300, en een nicotinegehalte van 18mg.

2.6.1 Voordelen van ePuffer XPOD

Het is zeer stil en ook heel gemakkelijk te gebruiken. Het apparaat is ook zeer draagbaar waardoor het gemakkelijk mee te nemen is en het laat een geweldige throat hit achter.

2.6.2 Minpunten van de ePuffer XPOD

Het apparaat heeft een zeer beperkte smaakoptie.

2.7 ePuffer ECO

Dit apparaat is gemaakt om sigaretten perfect na te bootsen. Het is zeer draagbaar en geeft je een opwindende vaping ervaring met strakke trekkingen. Er zijn drie beschikbare smaken van dit apparaat, Menthol, Premium tabak, en Caramel Mokka!

ePuffer ECO heeft een batterijduur van 12 uur. De puff is ongeveer 500 (dat is vrij groot), en het heeft een nicotine sterkte van 0mg, 2,4mg, en 1,2mg.

2.7.1 Voordelen van ePuffer ECO

Het apparaat wordt geleverd met een aantrekkelijke houtskool led tip en de ingrediënten zijn echt heerlijk. Het heeft een PG-VG verhouding van 70-30 en het geeft een echt plezierige vaping ervaring.

2.7.2 Minpunten van de ePuffer ECO

Het heeft geen variëteiten van smaken om uit te kiezen.

2.8 DINNER Lady Vape Pen

Dit merk is een award-winnaar door de jaren heen. Het wordt geleverd met een bevredigende mond tot long trekken en het heeft een verzameling van diverse ontzagwekkende 9 smaken die variëren van Aardbeien ijs, Citroen taart, Bubblegum ijs, en vele anderen.

Dinner Lady vape pen presenteert in 6.5ml e-liquid capaciteit, de puff is ongeveer 1500 (dat is zeer spannend!), en het heeft een nicotine sterkte van 30 of 50mg.

2.8.1 Voordelen van DINNER Lady Vape Pen

Het geeft een zeer soepele draw met geen meldingen van lekken en de keel hit is een echt geweldig. De smaken zijn ook heel verbazingwekkend!

2.8.2 Minpunt van DINNER Lady Vape pen

Een groot probleem van deze vape pen is dat hij niet draagbaar is in tegenstelling tot veel andere vape pennen, hij is vrij groot.

2.9 CALI BARS

Deze zeer mooie vape pen zou je willen vragen om het over en weer. Het geeft een zeer plezierige vaping ervaring en het komt in 16 verschillende smaken-verbazingwekkend!

CALI Bars vape pen presenteert in 1,3ml e-liquid capaciteit, de puff is ongeveer 300, en het heeft een nicotine sterkte van 2% of 5%.

2.9.1 Voordelen van CALI BARS vape pen

Het heeft een zeer goede kwaliteit en ook een geweldige draw. Hij is heel aantrekkelijk en de smaken zijn erg lekker. U zult er zeer waarschijnlijk van genieten!

2.9.2 Nadelen van CALI BARS vape pen

Deze vape pen heeft niet de tabak smaak.

2.10 HYPPE BAR

Deze vape pen is een zeer draagbare pen met 13 verschillende smaken. IT heeft een zeer unieke en perfecte trekking en het is een van de beste vape pennen in de markt van vandaag.

HYPPE BAR vape pen presenteert in 1,3 ml e-liquid capaciteit, zijn puff is ongeveer 300, en het heeft een nicotine zout sterkte van 5%.

2.10.1 Voordeel van HYPPE BAR vape pen

De vape pen is helemaal niet ingewikkeld om te gebruiken en het heeft ook een geweldige throat hit. De smaken zijn ook verbazingwekkend.

2.10.2 Minpunt van de HYPPE BAR vape pen

Deze vape pen heeft niet ook de tabak smaak.3. Vaak gestelde vragen (FAQ)

3.1 Hoe laad je een wegwerppen op?

Dit is waar het hele idee van "wegwerp" in het spel komt. De meeste wegwerp vape pennen zijn niet ontworpen om te worden opgeladen. Als hij niet meer werkt, betekent dit dat de tank al leeg is en de batterij ook. Op dit punt moet u een nieuwe aanschaffen.

3.2 Hoe gebruikt u een wegwerp vape pen

U kunt uw wegwerpvape-pen gebruiken door op de activeringsknop te drukken, het mondstuk correct en veilig in uw mond te plaatsen, kort in te ademen terwijl u ervoor zorgt dat u enkele ogenblikken van de damp geniet, en ten slotte de damp uit te ademen. Zo eenvoudig is het!

3.3 Wegwerp vape werkt niet

Het kan zijn dat uw wegwerp vape pen om verschillende redenen niet werkt. Als dit gebeurt, moet u controleren of er geen lekkage is, of er nog olie in de pen zit, en of de batterij nog goed werkt. Als er geen olie meer in zit of de batterij is leeg, betekent dit dat u een andere vape pen moet aanschaffen.

Hier is een video die laat zien hoe je Vape Shops kunt vinden die wegwerp vape pennen bij mij in de buurt verkopen;

4. Op zoek naar wegwerp vape pennen; Probeer UPENDS!
4.1 UPENDS

Uppen

Upcott

Probeer het controleren van de producten op UPENDS.com. Als u op zoek naar een unieke en intrigerende vaping ervaring gemakkelijk toegankelijk zijn tegen groothandelsprijs te ervaren.

UPENDS.com is een van de beste bedrijven die u voorzien van de beste-vaping apparaten tegen groothandelsprijzen. Hun producten zijn prachtig ontworpen en zeer draagbaar om overal mee naartoe te nemen, dit maakt ze erg handig en veilig om te gebruiken ook. Je krijgt om te genieten van de beste vaping ervaring tegen echt betaalbare prijzen.

UPENDS, het opkomende e-sigaret merk is momenteel wereldwijd agenten aan het werven...

 

UpBar Air

Because of UPENDS team's strong R&D capabilities, UpBar Air has been benchmarked against the best disposable e-cigarettes from the very beginning. We hired the best designers to try the best user touch, appearance, ease of use, etc. We selected the 10 most popular flavors from over 100 e-cigarette flavors: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, several of these flavors came from user feedback, which made UpBar Air a hot seller as soon as it was released.


The use of Mesh coils is the most outstanding technical highlight of UpBar Air. Tobacco free nicotine achieved by utilizing organic,The coil and cotton are in closer contact. Atomization is more complete and the flavor is more intense. 1 puff from UpBar Air  equivalent to  2 puffs from other disposable vape.


UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is the exclusive Dutch Authorized Distributor of UPENDS Vape!

UEG Holland is the wholesaler for E-cigarettes, E-liquids and accessories. Years of trading history with Asia have shown that it is much more cost effective for a retailer or webshop to order from an E-cigarette wholesaler in their own region, than to order from a wholesaler in Asia.