WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Baton Vape: Vape apparatuur Review & Instructies- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 51 | Danielle Alhiraki

Het kennen van de juiste e-vloeistof te combineren met de juiste vape pen of pod is zeer essentieel voor een plezierige vaping ervaring. Normaal gesproken, e-vloeistoffen hoog in Plantaardige Glycerine zijn veel dikker, waardoor een moeilijke aanpassing voor nieuwe vapers, vooral als u probeert te stoppen met roken. Ervaren vapers aan de andere kant de voorkeur aan e-vloeistoffen die hoog zijn in VG vanwege hun dikte. Boven alles, het kiezen van het juiste merk van vape materialen gaat ver in het waarborgen van de beste vape ervaring. Er zijn tal van merken die zich bezighouden met de verkoop van Vape producten die er zijn, een van hen is Baton Vape, en in dit artikel zullen we kijken naar een gedetailleerde review van dit merk.

1. Wat is Baton vape?

The Baton device is one of the leading vape brands out there and they have their website as . Located in the USA, their Refillable Baton pods are designed for immediate satisfaction. There are different nicotine salt e-juices, it can be difficult to decide where to start. Baton Salts makes the process a simple one by offering their delectable nicotine salt e-juice in convenient 10ml bottles. You get satisfaction, and you can also mix and match your desired flavours. Baton Salts is for use in the Baton V2 vape pod kit, they also work well in other quality, refillable vape pod kits. Baton Salts are available in two nicotine strengths: 2.5 and 5.0 per cent. Baton has made it easier to try new nicotine salt flavours without committing to anything when they are available in different amazing flavours. Since then, the company has also introduced a nice line of nic salt juices for its devices. The Baton V2 is powered by 350mAh batteries and has a similar profile to the Classic, it has an automatic draw, not the regu

2. Baton Vape Top Producten

2.1 Baton Vapor V2

Baton V2 is een draagbare vape pod kit met hervulbare pods. Elke kit wordt geleverd met het slanke baton apparaat en twee 1ml hervulbare vape pods en is verkrijgbaar in mat zwart en zilver. Deze slanke en discrete vape pod is ontworpen voor gebruik met Baton zeven premium nic zout smaken en is een geweldige starter kit voor voormalige rokers en fans van mond op long en zout nic vaping. Voor een apparaat van dit formaat, de Baton heeft een strakke draw en produceert een aanzienlijke hoeveelheid damp. De Baton is alles over het leveren van een zeer authentieke ervaring, Een prominente indicator voor de levensduur van de batterij houdt u op de hoogte van de status van de Baton 350mAh batterij. Het apparaat zelf is vrij groot. Het laadt snel op en is eenvoudig te hervullen.

De V2 batterij gaat lang mee, het heeft een USB oplaadkabel met hervulbare pod apparaten. De batterij is slechts 350 mAh maar werkt voor een lange tijd, u kunt de hele pod gebruiken voordat u hem opnieuw oplaadt. Er is een LED-lampje aan de onderkant van het apparaat dat ook het energieniveau van de batterij aangeeft, wat een goede zaak is zodat u zich bewust kunt zijn van wanneer u hem moet opladen en wanneer de pod zonder batterij komt te zitten. De Baton Vape is gemaakt voor zout nicotine e-liquids, en het bedrijf heeft zeven zout nic smaken die kunnen worden gebruikt met hun vape pods. Baton Vape is een bekend bedrijf voor zijn unieke producten. De Baton vape pods bevatten 1,6 weerstand coils, waardoor ze langer kunnen werken. De pod is echt goed voor smaken en een lange levensduur.

De Baton Vape V2 is hun recente pod vape, ze hebben ook andere producten, Baton Classic hervulbare pod systeem. De V2 is klein en draagbaar, het is gemakkelijk mee te nemen. Het is gemakkelijk te onderhouden, de bouw is zeer sterk, en het ontwerp is ontworpen voor dagelijks gebruik en ook tijdens een lange reis. De V2 maakt gebruik van een 350 mAh batterij.

2.1.1 Voordelen

Het ontwerp van het apparaat is goed

Je zou geen last hebben van terugspugen, of de substantie die in je mond komt.

De batterij gaat lang mee

Er kan veel vape juice in.

2.2 Baton Nic zouten - Glacier Mint (10ml)

The baton nic salt with glacier not overpowering, more peppermint than straight menthol, but it is still refreshing. The minty inhale is flavourful without being overpowering. The cold exhale is exhilarating. Glacier Mint comes in 10ml bottles and is ideal for compact vape pods like the Baton V2. Nic concentrations of 2.5 and 5% are available. A minty arctic flavouring for a refreshing vapes experiences that any menthol vapers will love.
The flavour balance is styled on crushed ice and menthol to deliver a cool, refreshing liquid. It works with all vape devices, it has more flavour, it also lasts for a long time. It is flavourful also not overpowering. The exhale is exciting. Glacier Mint comes in small 10ml bottles and is ideal for compact vape pods.

2.2.1 Voordelen

Het is zeer smaakvol

Het is niet te overheersend

2.2.2 Nadelen

Het zit in een klein flesje

2.3 Baton Nic Salts - Iced Watermelon Limeade (10ML)

Baton Iced Watermelon Limeade is een complexe fruitsmaak, het heeft een menthol gevoel. Als je van watermeloen en mint smaak houdt, moet je dit product proberen. Baton vape sappen worden geleverd in handige 10ml; het is zeer draagbaar.

2.3.1 Voordelen

Het is draagbaar en handig

Het heeft ook een fruitige smaak

2.3.2 Nadelen

Het zit in een klein flesje.

2.4 BATON NIC SALTS - IJSKOUDE BANANENMELK (10ML)

Zo kun je je favoriete smaken mixen en matchen om de e-juice te vinden die bij je past. Baton Salts zijn verkrijgbaar in 2,5 en 5,0 procent nic sterkte. Baton Nic Salts zijn geformuleerd om perfect te werken in de Baton V2 vape pod kit, maar smaken net zo goed in vape pods met hervulbare vape pod kits van hoge kwaliteit. Er is een balans tussen de zoete smaak van vanille en de hartige smaak.

2.5 BATON ZOUT - ISLAND MANGO

Het Island Mango nicotinezout sap zit vol met mango smaken. Island Mango is een goede keuze als je van fruitige smaken houdt, met een tropische twist op je gebruikelijke smaken. Het is zoet, exotisch, heeft een tropische smaak en is verfrissend.

3. Vaak gestelde vragen (FAQ)

3.1 HOE LANG GAAT EEN GEWONE POD MEE?

De gemiddelde pod kan tot 3-5 keer worden bijgevuld. Er wordt aangeraden om Baton Nic-Salts te gebruiken, maar dit is afhankelijk van het soort vloeistof dat je gebruikt.

3.2 WAT IS DE NAAM VAN HET KLEINE PLASTIC STUKJE IN HET MONDSTUK?

Dat is het antispuugsysteem van Baton, waarvoor octrooi is aangevraagd. Dit vermindert eventuele spuug, maar de capsule werkt ook zonder.

3.3 IS HET MOGELIJK OM ELKE E-LIQUID IN MIJN BATON V2 TE GEBRUIKEN?

U kunt elke e-liquid of nicotinezout e-liquid gebruiken, wij raden u aan om Baton nicotinezouten te gebruiken om het meeste uit uw pods te halen.

4. Wilt u een geweldige vape winkel? Probeer UPENDS!

4.1 UPPEN

Uppen

Upcott

Probeer het controleren van de producten op UPENDS.com. Als u op zoek naar een unieke en intrigerende vaping ervaring gemakkelijk toegankelijk zijn tegen groothandelsprijs te ervaren.

UPENDS.com is een van de beste bedrijven die u voorzien van de beste-vaping apparaten tegen groothandelsprijzen. Hun producten zijn prachtig ontworpen en zeer draagbaar om overal mee naartoe te nemen, dit maakt ze erg handig en veilig om te gebruiken ook. Je krijgt om te genieten van de beste vaping ervaring tegen betaalbare prijzen.

UPENDS, het opkomende e-sigaret merk is momenteel wereldwijd agenten aan het werven...

5. Conclusie

Baton nicotine salts should be used with the baton and other low output vape devices. The Baton V2 was produced after the Baton Classic, Baton Vapor first refillable pod vape was released in 2017. Baton Vapor has developed a line of nicotine salt juices that work well with their two devices. The Baton Classic and 3500mah Baton V2, the Baton V2 can be used withthe different pod, the design of the Baton V2 is more polished. Their device has no buttons wattages to change. It is a solid device. The Baton V2 is the follow-up release to the Baton Classic, Baton Vapor’s first refillable pod vape from 2017. Since then, Baton Vapor has also built out a small line of nic salt juices to be used with their two devices. The Baton Classic and 350 mAh Baton V2 is similar, the Baton V2 is different in pods and it uses automatic draw, also has the fire button of the original. The Baton V2 refined and design is good. Their flavours are very flavourful. One of the good features of the Baton vape is that it vapes without makin

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)