WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

B.H.O. Vape Pen Review. Een volledige review over de B.H.O. Vape Pen- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 72 | william wang

Wat is een B.H.O. Vape Pen?

Butaan hasjolie (BHO) is een zeer krachtige vorm van cannabisconcentraat met een THC-gehalte tussen 60-90%! BHO wordt gemaakt met vloeibaar butaan als oplosmiddel om de THC-rijke olie uit het ruwe cannabisplantmateriaal te extraheren.

Butaan hasjolie (BHO) is een zeer krachtige vorm van cannabisconcentraat met een THC-gehalte dat varieert tussen 60-90%.

Deze wegwerp vape pennen van Culture zijn voorgeladen met 0,5 ml BHO Indica distillaat (~400mg THC).deal bewaartemperaturen boven het vriespunt. Nog steeds, onder de 35 graden Celsius en opgeslagen met de dop van de pen naar beneden om brander problemen te voorkomen.

De BHO vape pen is een vast cannabis concentraat. Er zijn verschillende soorten wax, maar ze bevatten hoge gehaltes cannabinoïden en zijn extreem potent. De meeste dabs bevatten hoge gehaltes THC, maar er zijn ook veel geweldige legaleCBD concentratenbeschikbaar.

Wax kan sterk variëren in textuur, maar de meest populaire soorten zijn shattered, crumble, en budder. Shatter heeft een harde consistentie, crumble is zachter en minder plakkerig, en budder is goopy en meestal erg plakkerig.

De beste waxsoorten voor dab-pennen zijn shattered en crumble omdat ze wat makkelijker te laden zijn. Budder vapt nog steeds prima, maar kan rommelig worden als je het niet op een koele temperatuur houdt.

Desktop en draagbare vape apparaten kunnen de meeste soorten vloeibare BHO extracten aan. Je kunt ook een glazen dab rig of elektronische dab rig gebruiken om je BHO extracten te verwarmen.

De BHO Vape pen-stijl vaporizers voor cannabis concentraten staan bekend als wax en dabs. Ze bestaan meestal uit een batterij bevestigd aan een wax verstuiver.

De hardere maken gebruik van verwarmingsspiralen, terwijl andere keramische spoelloze verwarmingssystemen gebruiken die gericht zijn op smaak. Sommige gebruiken eGo-laders, terwijl andere oplaadbaar zijn via Micro-USB. Dab pennen zijn efficiënter dan droge kruiden verstuivers.

Ze slaan ook veel harder aan en kunnen tussen trekjes door worden opgeborgen.

Moest je vroeger een blaaslamp, een waterpijp en een hete spijker gebruiken om dabs te roken, tegenwoordig hebben we dab pennen die gebruik maken van veel geavanceerdere technologie. In plaats van het te roken, kun je met deze apparaten je dabs overal verdampen. Ze zijn discreet en zeer eenvoudig in gebruik.

Daarnaast hebben veel eGo-style wax pennen 510-draad batterijen die compatibel zijn met wietolie pennen en CBD-olie cartridges die een andere geweldige optie zijn.

Kenmerken

  • Variabele Voltage batterij (3.2V, 3.5V, 3.8V, 4.2V)
  • Sesh-modus batterij-functie
  • Verbeterd mondstuk met lucht Carb
  • Kristallen kamer kwarts staven
  • .5 ML glazen olietank inbegrepen
  • 510 schroefdraad batterij
  • Handgemaakt
  • Levenslange garantie (batterij)
  • Alleen voor Aromatherapie doeleinden

Ontwerp en kwaliteit

Butaan onderscheidt zich van andere populaire extractiemiddelen zoals kooldioxide (CO2) en ethanol door zijn doeltreffendheid bij het afscheiden van het volledige chemische profiel van therapeutische cannabinoïden enterpenen.

Met butaanextractie maken fabrikanten butaan hasjolie (BHO), een populair type cannabisextract.

BHO is een type cannabisconcentraat dat ook wel butaanhoningolie wordt genoemd vanwege zijn kleur en consistentie. BHO is er in vele verschillende consumptievormen

BHO extractie kan een verscheidenheid aan verschillende BHO extractvormen opleveren. Vormen variëren in consistentie, textuur, kleur, en cannabinoïde en terpeen gehalte.

Prestaties van de BHO Vape Pen

Levende hars wordt gemaakt van bevroren toppen na de oogst en slaat het droog- en uithardingsproces over om de terpenen in het eindproduct te behouden. Als gevolg hiervan heeft de levende hars een vloeibare consistentie en een complex smaakprofiel. De saus is een kleverige en vloeibare substantie met een korrelig uiterlijk. De saus kan worden gemaakt met verse of bevroren toppen en heeft een hoog terpenengehalte.

BHO diamanten zijn kristallijne extracten van inactieve verbindingen, zoals THCA. Ze kunnen voorkomen in sauce of andere terpeenrijke concentraten.BHO shatter is een vaste, doorschijnende, glasachtige substantie die in scherven uiteenvalt. Shatter kan tot 80 procent THC bevatten. Pull and snap dankt zijn naam aan het knakkende geluid dat je hoort als je het extract uit elkaar trekt. Pull and snap kan in verschillende vormen worden gegoten en smelt niet onmiddellijk in je hand.

Hoe de BHO Vape Pen Opladen

De BHO vape pen heeft een indicator op de LED om je te laten weten wat de batterij nodig heeft. Als de batterij bijna leeg is, wordt dit aangegeven met een rood lampje of een knipperend wit lampje (afhankelijk van het model), wat betekent dat je hem moet opladen. Zodra het lampje op je scherm groen wordt, weet je dat hij volledig is opgeladen en klaar is om gebruikt te worden.

Soms is de aansluiting van de batterij in uw vape niet toereikend. Als de batterij niet goed is vastgeschroefd, zal deze niet volledig opladen en zal het indicatielampje blijven knipperen. Om dit probleem op te lossen, schroeft u de batterij los en schroeft u deze er weer in om er zeker van te zijn dat alles goed is aangesloten.

Reiniging en onderhoud van de BHO vape pen

Op het niveau onder de gaatjes in de atomizers zal uw atomizer niet genoeg vloeistof aanzuigen. Hierdoor loopt u het risico van dry burn. Dit smaakt niet alleen vies, maar u loopt ook het risico dat uw atomizer doorbrandt. Vuile terminals kunnen de prestaties beïnvloeden of voorkomen dat de terminal verbinding maakt met de clearomizer.

Maak de terminal schoon met een wattenstaafje om hem schoon te houden. U kunt ook het uiteinde van de clearomizer op dezelfde manier schoonmaken. Als de batterij geen verbinding maakt, kan de terminal naar binnen zijn geduwd. Probeer hem er heel voorzichtig uit te trekken met een houten tandenstoker.

De luchtgaatjes van uwclearomizerzijn er om u voldoende luchtstroom over de coil te geven om de vape op een comfortabele temperatuur te houden. Ze zijn ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw wick verzadigd blijft met e-vloeistof. Als u uw vape op zijn kant of ondersteboven laat liggen, kan de e-vloeistof naar deze gaten reizen en uiteindelijk lekken.

Voor- en nadelen van BHO Vape Pen

Voordelen

  • Alles-in-één apparaten
  • Compact en draagbaar
  • Produceren goede smaak
  • Hard-hitting
  • Oplaadbaar
  • Gemakkelijker te gebruiken dan een dab rig

Nadelen

  • Beperkte levensduur van de batterij
  • Onderhoud nodig
  • Periodiek nieuwe spoelen nodig

FAQs voor de BHO Vape Pens

Hoe veilig is BHO?

BHO extractie kan gevaarlijk zijn wanneer het wordt uitgevoerd door ongetraind personeel, met niet-goedgekeurde apparatuur of in een faciliteit zonder vergunning. Illegale thuisextractors gebruiken meestal "open blaas"-systemen, waarbij ontvlambare butaandamp vrijkomt in de atmosfeer en een vluchtige omgeving wordt gecreëerd.

Professionele, industriële BHO-apparatuur is uiterst veilig. Het zijn "closed-loop" systemen die geplaatst zijn in Class 1, Division 1 behuizingen die de lucht controleren op verontreinigingen. Brandonderdrukkingsmogelijkheden en instant-stop functies zijn aanwezig. Echter, ze discreet vaping, zodat je niet hoeft te zijn in de kamer met de machine op het grootste deel van de run-time werking.

BHO op zich is geen gevaarlijk product, maar het verhitten en inhaleren van BHO extracten bij extreme temperaturen kan kankerverwekkende stoffen zoals benzeen in het lichaam brengen. De meeste gebruikers gebruiken lage temperaturen (onder 500º F), waarbij geen significante hoeveelheid kankerverwekkende stof vrijkomt.

Hoe gebruik ik de BHO Vape Pen?

  • Verwijder de bovenste dop om toegang te krijgen tot de coils.
  • Verzamel een klein bolletje wax met je dab tool.
  • Plaats het voorzichtig direct in de verwarmingskamer.
  • Zorg ervoor dat uw apparaat is opgeladen en aan staat.
  • Geef een korte puls met de vuurknop om de wax voor te bereiden.
  • Houd de vuurknop ingedrukt terwijl je inhaleert en geniet

UPENDS Producten

Uppen

De Uppen cap beschermt de e-liquid effectief tegen blootstelling aan de lucht wanneer het niet in gebruik is. Het voorkomt niet alleen dat onzuiverheden uit de lucht in de vloeistoffen dringen, maar vermindert ook het oxidatieproces van de aroma's. Uw e-liquid behoudt zijn oorspronkelijke frisheid, zelfs na een aantal dagen niet vaping.

Conclusie

BHO vape pennen zijn de meest populaire manier geworden om wax en dabs te vapen. Ze zijn relatief eenvoudig in gebruik en vereisen niet veel kennis. Het gebruik van een wax pen kan even wennen zijn, maar uiteindelijk zul je dabben als een pro.

BHO vape pennen maken het mogelijk om overal te vapen en zijn zeer gemakkelijk te verbergen. Helaas zien de meeste er gewoon uit als gewone vapes. Als je echter serieus bent over je vaping, zijn ze handig en discreet; je zult nooit het huis verlaten zonder een BHO vape pen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)