WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Aspire PockeX review en instructies. Alles wat je moet weten over de Aspire PockeX Vaporizer-groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 217 | william wang

De Aspire PockeX is een all-in-one vape pen van het Aspire vape bedrijf. Deze pen komt uit de Aspire serie, waar we andere pennen hebben zoals de Aspire K lite en de Aspire K2. Aangezien Aspire een pionier is in het bouwen van AIO producten, hebben ze goed werk geleverd met de PockeX. De pen is compact, stevig, en ergonomisch.

U kunt hem in uw zak of overal mee naartoe nemen. Omdat het een van de kortste mods op de markt is, geeft hij nog steeds een dichte damp en een goede smaak. Aspire PockeX is een gemakkelijk te gebruiken apparaat, en de bediening is gemakkelijk gemaakt door de één-knops bediening functie.

Bouw en ontwerpkwaliteit

De Aspire PockeX is een kleine vape mod die iets korter lijkt te zijn dan een gemiddelde smartphone. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en zal de harten winnen van mensen die op zoek zijn naar een meedogenloze mod. Met zijn kleine formaat komt hij op 86 gram, en hij is zeer prettig in de hand te houden en te gebruiken. De bouw is uitstekend en komt niet over als stressvol in het gebruik.

Je hebt maar een klein beetje onderhoud nodig om hem voor een zeer lange tijd draaiende te houden. Het is een van de eerste pennen die zijdezachte verbindingen gebruikt, en dit geeft ze een klassevol en premium tintje, wat bijdraagt aan zijn algehele goede look. Goede esthetiek en goede prestaties.

Het roestvrijstalen omhulsel heeft een robuuste touch die het een duurzaam gevoel geeft. Gecombineerd met de schede-uitsparingen op het lichaam, is de algemene look van het apparaat verbeterd, en je zou er altijd naar willen kijken. Het wordt geleverd met een capaciteit van 2ml die voldoet aan TPD en je nooit lekkageproblemen zal geven.

Het beschikt over zijn coil schroeven aan de bovenkant van het beslag, met een top design mondstuk. De stroom is niet instelbaar, en dit draagt bij aan het apparaat niet compact. Als je kijkt onder de top cap, vindt u de luchtgaten, en dit maakt de trekking beter voor Direct-to-lung vaping of als u houdt van losse Mouth-to-lung.

De batterij geeft een vermogen van 4,2 volt, maar je kunt de temperatuur niet aanpassen, wat gemak biedt voor beginners. Je kunt ook genieten van een pass-through vaping omdat de micro USB om op te laden aan de onderkant te vinden is. Je krijgt een heerlijke smaak die een betere throat hit geeft.

Kenmerken en specificaties

  • Uitgangssysteem met gelijkspanning
  • Alles-in-één-ontwerp
  • Kinderslotsysteem
  • Bediening met één knop
  • Lekvrij top-fill ontwerp
  • U-tech spoeltechnologie
  • Micro USB oplaadpoort
  • 1500 mAh batterij

Hoe gebruikt u de Aspire PockeX?

Het apparaat is klaar voor gebruik zodra de tank gevuld en opgeladen is. Om het apparaat aan te zetten, drukt u vijf keer achter elkaar op de vuurknop en herhaalt u dit proces als u het wilt uitschakelen. Het indicatielampje knippert drie keer om u te laten zien dat het het moment is om te vapen.

Houd de vuurknop ingedrukt als u een hit wilt nemen en laat de vuurknop los als u klaar bent. Als u het venster aan de zijkant van de tank bekijkt, ziet u het e-liquidniveau in de tank. Als uw vloeistofniveau onder de katoenlaag komt, kunt u een droge wick krijgen en kunnen uw elementen verbranden.

Om de Aspire PockeX bij te vullen, heeft het een druppeltip, en alles wat je hoeft te doen is de e-vloeistof in de 2ml tank gieten. Het is eenvoudig om bij te vullen en je moet de topdop losschroeven en eruit halen, het sap erin vullen, en zodra je de maximale lijn hebt bereikt, kun je de topdop terugschroeven en alles op zijn plaats houden.

Aspire PockeX vs. Vision Spinner 2

Voor een starter is de Vision Spinner 2 een goed apparaat om mee te beginnen. Het heeft een slanke en stijlvolle look die vergelijkbaar is met andere middelgrote batterijen. Het heeft een handige en eenvoudig te gebruiken spanningsknop, een geavanceerd PCB circuit, en een lange batterij. U kunt dit apparaat gebruiken met een tank naar keuze. Het apparaat heeft een batterijduur van 160mAh en een variabel voltage variërend van 3,3 tot 4,8 volt. Het ontwerp ligt goed in de hand en ziet er mooi uit.

Smaak en dampkwaliteit

De Aspire PockeX coils vormen een goede combinatie van roestvrijstalen draden en organisch katoen. De U-tech coils hebben een goede manier om de luchtstroom om te leiden zodat de aangezogen lucht twee keer door de coil wordt gerecycled voor een ongeëvenaarde smaak en enorme dampwolken. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen twee coils. Ofwel de 0.6ohm coil voor meer damp of de 1.2ohm coil voor meer smaak.

Batterij en opladen van de Aspire PockeX

De Aspire PockeX wordt geleverd met een 1500mAh batterij die een bypass-uitgang heeft. U krijgt 30 dagen garantie op de batterij vanaf de dag van aankoop. De batterijniveau-indicator is te vinden op de knop en deze kan van kleur veranderen afhankelijk van hoeveel batterijpercentage u nog over heeft.

Als het lampje blauw is, heeft het meer dan 30% vermogen over en als het rood wordt, is er minder dan 30% vermogen over. Om het apparaat op te laden, sluit u de micro USB-lader aan op de poort die zich aan de onderkant bevindt. Binnen anderhalf uur is uw vape klaar om te gaan.

Prestaties van de Aspire PockeX

Het vullen van dit apparaat is geen gemakkelijke taak. U hoeft alleen de dop los te draaien en uw 2ml e-liquid in de tank te gieten. Gebruik de max lijn om te bepalen hoeveel u moet vapen om de kans op lekkages en spugen te voorkomen. Na het gieten van de vloeistof moet u het apparaat 10 minuten laten rusten om een goede hit, smaak en damp te krijgen.

De U-Tech coils en tanks geven een zeer goede smaak en profiel dat de beste throat hit levert. De damp is niet anders dan de damp die u krijgt wanneer u een sigaret rookt, vooral voor beginners en gewone MTL vape gebruikers. De batterij is ook sterk, en met de 4,2V vermogen, kan het u duren voor een paar dagen.

Met een volledige lading kunt u de batterij maximaal twee dagen gebruiken. De tankinhoud van 2 ml heeft ook een goede opslagcapaciteit om ervoor te zorgen dat u niet zonder vloeistof komt te zitten als u midden in een sessie zit. Als u zonder batterij komt te zitten tijdens het vapen, kunt u de pass-through functie gebruiken om te vapen.

Het apparaat heeft een pass-through functie die wordt ondersteund door de bodem ontwerp oplaadpoort. U hoeft alleen maar een micro USB om u op gang. Je hoeft alleen maar te wachten voor minder dan een uur om uw apparaat vol en klaar voor het werk met de batterij grootte te krijgen.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Compact en handig ontwerp
  • Geen lekkage problemen
  • Verstuivers die lang meegaan
  • Een lagere prijs met betere kwaliteit
  • Beter smakende smaak
  • Verbeterde veiligheidsfuncties

Nadelen

  • De vuurknop heeft de neiging los te zitten
  • Kleinere 2ml tank
  • Minder flexibiliteit
  • Niet-instelbare luchtstroom

FAQs over Aspire PockeX

Is de Aspire PockeX het waard?

De Aspire PockeX is een goed all-in-one apparaat dat niet over het hoofd gezien mag worden. Het levert de beste damp en prestaties met zo weinig onderhoud nodig, het enige wat u hoeft te doen is hem goed werkend te houden en dan zit u goed.

ALTRENATIVE VAPE: UPENDS

UpOx

De UpOx is een super-waarde mini-open pod systeem met een prestatie die alle andere pod systemen neerhaalt. Het heeft een fantastische prijs die als een verrassing zal overkomen.

U kunt erop vertrouwen dat de Etchip flavor master coil u goed van dienst zal zijn en u de meest originele smaken zal geven. De functies van deze pen zijn gemakkelijk te gebruiken en ook duurzaam. Het is een goede keuze voor mensen die proberen af te kicken van het dagelijkse tabaksgebruik.

Conclusie

De PockeX is een goed AIO apparaat met een goede kwaliteit en geeft efficiëntie tegen een redelijke prijs. Het is eenvoudig en handig om ervoor te zorgen dat vape gebruikers er elke dag verliefd op worden. Het is niet verkeerd om te geloven dat dit apparaat een van de beste is voor beginners omdat het gemakkelijk te gebruiken is en het is gemakkelijk te vullen. U hoeft geen speciaal onderhoud uit te voeren om dit apparaat u voor een zeer lange tijd van dienst te laten zijn.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)