WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Aqua Vape Juice Smaakprofiel & Bespreking- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 63 | Danielle Alhiraki

Technologie heeft de manier waarop mensen leven veranderd. Het roken van sigaretten heeft een nieuwe wending gekregen en heeft de manier waarop mensen nicotine consumeren totaal veranderd. Met behulp van elektronische sigaret apparaten, kunt u nu nicotine consumeren in verschillende smaken naar keuze. Dit omvat de knapperige en verfrissende AQUA vape sap, een geassorteerde mix van vruchten.

  1. Wat is Aqua Vape Juice?

Aqua vape juice verwijst naar een e-juice merk geproduceerd door Marina in Los Angeles, Californië. Marina Technology beschikt over een krachtpatser die vanaf 2014 de e-juice industrie heeft gedomineerd. Hun premium e-juice collectie weerspiegelt echt voorbeeld van Marina's dapperheid als het gaat om het vervaardigen van kwaliteit vape producten voor consumenten.

Aqua vertegenwoordigt een van hun ooit populaire lijsten tot nu toe en staat hoog vanwege vele kritische redenen. In termen van smaak, Aqua kaapsap sap heeft consequent schone, zeer verfrissende en zeer ingeperkte smaken. Het heeft een zeer diepe complexiteit waar de meeste e-liquid liefhebbers van houden.

In een notendop, qua e-juice combineert een fruit lijn gemengd in een enkele mondwater smaken. U vindt deze verfrissende e-juice in vijf verschillende fruitsmaak opties. Volgens uw keuze, kunt u kiezen uit Flow, Pure, Rainbow Drop, Mist of Oasis en nog veel meer. Elk van de genoemde smaken komen uitsluitend in 60ml unicorn fles. Dit minimaliseert mogelijke schade in het geval het naar beneden valt, geknepen of geraakt door andere voorwerpen. Het knijpt gewoon en vermijdt dergelijke schade.

2.Hieronder geven wij u een diepgaand overzicht van elk van de smaken die Aqua produceert:(Aqua vape juice flavors)

1.1Aqua Mist

De naam komt van lichte damp douches achtergelaten op je tong van vers geoogste mix van boerderij vruchten. Aqua mist e-juice is voorzien van een gladde perfecte mix van heerlijke groene appel, kiwi en peer. Het komt als de nieuwste toevoeging aan Aqua e-juice smaak lineups met tintelend pittig gevoel. Je tong kan een rijke sensatie van peer en appels ervaren bij het inhaleren. Veruit, de peer overheerst in termen van smaak met de e-juice gevuld met een soepele vibe. U uitademt de kiwi taart met de damp coating elke smaak op de tong, het vrijgeven van dikke wolk gevuld met zeer aangename heerlijke geur.

1.2 Aqua Puur

Aqua pure e-juice smaak bestaat uit gerijpte aardbeien, sappige watermeloen en zoete appels. De naam heeft een reden omdat de mix elk fruit heeft in dit e-juice lijkt op specifiek fruit dat de smaakpapillen meeneemt naar een andere vreedzame elektronische rookreis. Aqua pure e-juice heeft de echte essentie van smaken. Dit vape sap heeft intense sensatie die je verwonderd achterlaat. Je geniet van zoete aardbeien en gesuikerde watermeloen terwijl je zoete appels uitademt.

1.3 Aqua Stroom

Flow e-juice smaak bevat een flesje gevuld met guave, honing mango en bitterzoete ananas. De prachtige fusie vertegenwoordigt een ware mix van wrang en zoet voor de liefhebbers van tropisch fruit. Deze smaak produceert een fruitige sensatie die vers gesneden bitterzoete taart en ananas combineert samen met heerlijke guave intrusie door inhalatie. Op de uitademing laat je hartige mango's vrij, waardoor de zoetste nasmaak van de wolken vrijkomt uit je mond.

1.4 Aqua Oasis

Voor de liefhebbers van sappige cantaloupes, papaja en sappige perziken kunnen genieten van Aqua oasis e-sap. Het vertegenwoordigt een perfecte nectarine smaak, gecombineerd met de beste extracten ooit. De drie sappen produceert een dikke en zware voedzame sensatie, zeer aangenaam als je vape. Je inhaleert gewoon gouden sappige en sappige perziken om te kalmeren en te kalmeren bepaalde hunkeren. Je uitademt uitzonderlijke smaak van cantaloupe meloenen en papaja die de andere sappen complimenteert, het creëren van een prachtige schokgolf van weelderige smaken.

1.5 Aqua Regenboog Druppels

De Rainbow Drops van Aqua e-sap bestaat uit een assortiment van fruitige snoepjes smaken. Rainbow Drops is een vertegenwoordiging van kleuren, met een mix van heerlijke bessen, heerlijke appels, en niet te vergeten zoete druiven. Het heeft een fruitige smaak die zoete suikerachtige smaak produceert, vermengd met een evenwichtige scherpe smaak. Dit geeft je een watertandend gevoel in je mond als je aardbei en appel noten inhaleert en pittige snoep citrus smaak uitademt. Al deze combinatie komt naar buiten in een enkele dikke vape wolk uit je mond.

1.6 Aqua Zure Meloenen

Aqua sour melons bevat een combinatie van smaken in één zakje met meloengebaseerde snoepjes, wat een zure, pittige sensatie oplevert. Je kunt een combinatie van watermeloen, cantaloupes en honingdauwmeloenen bedenken. Bij het inhaleren geeft het ideale vape sap je cantaloupes en honingdauw uitgesproken smaak die sterk op je tong vrijkomt. Bij het uitademen geeft Aqua sour melons de lekkere watermeloen gecombineerd met zure snoepjes twist vrij voor een weelderige zoete met honingachtige noten. Je ervaart de sensatie in een enkele kick bestaande uit gearomatiseerde zure snoepjes die op de smaakpapillen blijven hangen. Het kalmeert en trekt je mond in één keer dicht.

1.7 Aqua Blue Razz

Aqua Blue Razz is een sensationele e-juice met fruitsmaak die bestaat uit blauwe frambozenextracten. Het heeft een superzure en zoete smaak die elke beginnende damper die op zoek is naar iets perfects om mee te beginnen gerust kan stellen. Je kunt er je opstart vape sap van maken en het uiteindelijk tot je all-time favoriet maken. De eenvoud laat je de blauwe frambozen extracten inhaleren en uitademen terwijl je een weelderige smaak en aardse ondertonen ervaart die het waard zijn om te onthouden.

1.8 Aqua Pure ijs

Pure had een grote impact in de e-juice industrie waardoor Aqua een meer gearomatiseerde iced versie maakte. Het heeft sindsdien een top-selling niveau bereikt vanwege de verkoelende menthol sensatie die het achterlaat op de tong. Degenen die houden van menthol gevoel moeten de Pure Ice vape e-juice proberen. Het brengt een smaak van gekoelde ananas, sappige mango's, guaves en stukjes ijs voor een verkoelend ijseffect. Ervaar de inhalatie van honingzoete mango's en guaves terwijl je het zoetste wrange plezier van ananas en licht ijs uitademt dat aanvoelt als een koele bries. Dit alles in een enkel gevulde mond om je tevreden achter te laten met fruitkeuze.

1.9 Aqua Mist Ice

De Mist deed het ook erg goed en Aqua maakte een beslissing van het ijs omwille van menthol liefhebbers. Het e-sap is gevuld met groene appels, nectarous perzik naast sappige en frisse kiwi's die je niet kunt weerstaan. De unieke mix van fruitige, wrange en zoete inhalatie laat een smakelijk en verkoelend effect achter op je tong. Als je uitademt, voel je de verkoelende sensatie die je hele lichaam met kippenvel achterlaat. Dit vape sap gevuld met sappige vruchten en de menthol splash doet veel wonderen.

1.10 Aqua Momentum

Als je van hoge nicotine e-juice geïnspireerd met ultieme zoete tropische, dan Aqua Momentum is hier voor jou. Het combineert zowel zure als zoete smaken van vers gesneden rijpe sappige mango's en snoep kern. Het laat je mond met ongelooflijk gevoel van kauwen. Aqua Momentum balanceert tussen snoep kick en fruit smaak die smaakpapillen stuurt naar een andere wereld.

1.11 Aqua Rainbow Drops IJs

De Aqua Rainbow Drops Ice is eigenlijk een versie van Rainbow Drops maar dan op een ander niveau van genot. Het beschikt over een verfrissende mix van fruitige snoepjes, gecombineerd met stukjes mentholblaadjes. Deze verfrissende inname kan perfect al uw smaakpapillen stillen wanneer u deze 60ml e-liquid probeert.

1.12 Momentum Mango Chew

De gemakkelijkste manier om dat gevoel van het kauwen van het meest plakkerige en sappige snoep te stillen is het proberen van Momentum Mango Chews. Deze e-liquid kan die hunkering volledig bevredigen in een schuld-vrije benadering. Elke trek die u maakt explodeert in uw mond met verse mango. Elke inhalatie van Aqua Momentum Mango brengt een ervaring van pittige en heldere mangosap smaak, met een gedachte aan een bepaald exotisch strand.

1.13 Aqua Glacier

Aqua Glaciers Nicotine e-liquid bevat een uitgebalanceerde menthol smaak die een altijd verfrissend koel gevoel brengt. Elke trek die u neemt tilt u op terwijl u om meer en meer vraagt. Terwijl u uw smaakpapillen tevreden stelt, blijft de tong achter met een menthol gevoel en een dikke wolk van heerlijke geur.

1.14 Aqua Sour Melon Ice

Aqua Sour Melon Ice is de nieuwste versie van de oneven Aqua Sour Melon. Het wordt geleverd met een sterke mix van de watermeloen snoep met menthol. Wanneer u deze gearomatiseerde e-juice inhaleert, produceert het een smakelijk en verkoelend effect op de tong als je uitademt smaken van meloen en menthol. Het voldoet gemakkelijk aan de smaakpapillen in een zeer heerlijke trance.

Elk van Aqua's e-sappen komen verpakt met elke smaak die je zoekt. Dit past bij degenen die willen overstappen van desserts en vla. Elk flesje heeft MAX VG dat je kan verrassen met de hoeveelheid smaak die het vape sap heeft. Ze bestaan al eeuwen. Ze blijven nog steeds eigenwijs in de e-juice industrie omdat ze voortdurend vruchtbare en smakelijke vape sap produceren. Je kunt altijd de testpapillen blussen met elke keuze van Aqua.

UPENDS leidt in de ontwikkeling en groothandel van een aantal van hoge kwaliteit vaping apparaten. Door middel van onze vaping apparaten, kunt u genieten van vaping e-juice kosten-effectief tegen groothandelsprijs.

Wij ontwikkelen onze gadgets met een zeer strak design in een vorm van pen stylus. U kunt hem gemakkelijk mee te nemen, zodat u kunt genieten van vaping overal en op elk moment.

UPENDS.com verzekert u van een grote waarde op wegwerp vape als je geniet van een langdurige vape tegen concurrerende kosten.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)