WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Airopro Vape Pen Beoordeling en Instructies

14th Nov 2021 | 67 | upends v

UPENDS Review en Instructies van Airopro Vape Pen

Verschillende vape pennen komen met verschillende unieke hits, variërend van cannabis hits tot nicotine hits. Het kiezen van een specifieke vape pen hangt af van je smaak en voorkeur. Vaping is een alternatief voor mensen die willen stoppen met roken, maar toch het beste effect willen blijven voelen van de hits van hun voorkeur.

UPENDS.com begrijpt dat het misschien niet gemakkelijk voor u om de beste vape pen te krijgen zonder de juiste begeleiding dus heeft deze blog gereserveerd om u te begeleiden op de Airopro Vape Pen. Hier zullen we alles bespreken wat je moet weten over de Airopro Vape Pen en waarom je hem moet overwegen voor je vape.

Airopro Vape Pen Review

Aangezien verschillende vape pennen met verschillende hits komen, is Airopro Vape Pen erop uit om je de beste cannabis hit te geven. Airopro Vape Pens komen met verschillende modellen die gevuld zijn met THC e-liquid. Dit betekent dat u zult genieten van damp dan bij het gebruik van een traditionele vape pen systeem.

Laten we, voordat we in de details van Airopro Vape Pen duiken, eens kijken naar de Airopro Vape Pen merken.

Airopro Vape Pen Ontwerp

Het ontwerp van de Airopro Vape Pen is een uniek ontwerp. In plaats van de standaard schroefdraad, maakt Airopro Vape Pen gebruik van een CCELL cartridge die gebruik maakt van een rechte magnetische connector. Voor beter vaping, moet u de magnetische verbinding aanpassen door gewoon de verstuiver regelmatig te knallen.

Airopro Vape Pen Batterij

Airopro Vape Pen wordt aangedreven door een krachtige batterij die over het algemeen goed werk levert. De 320mAh Li-ion batterij wordt geleverd met een vermogen van 8,5W waarmee je een tijdje kunt genieten van vaping. Wanneer de batterij op het punt staat leeg te lopen, waarschuwt de Airopro Vape Pen u met behulp van flitsen, zodat u niet in spanning zit wanneer uw Airopro Vape Pen afgaat. Wanneer de batterij één puls aangeeft, is 30% van de batterij over, twee pulsen, 20% batterij over, drie pulsen, 10% batterij over, en Halo flitsen, 10% batterij over.

Airopro Vape Pen Draagkoffer


Dit is een extra voordeel dat wordt geleverd bij de Airopro Vape Pen kit. De koffer heeft comfortabele binnenvakken waarin u uw Airopro Vape Pen en andere kits veilig kunt opbergen. De koffer is gemakkelijk mee te nemen, en niemand merkt wat u bij u heeft.

Airopro Vape Pen in Details

De Airopro Vape Pen is oplaadbaar, en het is degene die de 320mAh Li-ion batterij bevat. Het betere deel van Airopro Vape Pen is dat u altijd zult weten wanneer het tijd is om de batterij op te laden. Het batterijniveau indicator geeft het batterijniveau, zodat u niet verrast worden.

Als vaper is dit de beste Airopro Vape Pen vaporizer die u altijd kunt vertrouwen vanwege zijn ontwerp. Het heeft een slank ontwerp dat u in uw zak kunt dragen zodat u overal kunt vapen, zelfs in het openbaar, zonder een scène te veroorzaken.

Airopro Vape Pen beperkt je niet tot het vapen van CBD-hit puffs alleen, want het is ook compatibel met Airopro vape cartridges die je vrij bent om te gebruiken als je in een legale staat woont.

Als een nieuwe Airopro Vape Pen gebruiker, zult u geen moeite hebben om te weten dat het werkt. Hij produceert zachte trillingen die aangeven dat hij klaar is om te vapen. De trillingen zijn zacht genoeg dat u slechts zult voelen wanneer u het in uw hand houdt.

Airopro Vape Pen gebruiken

Veel rokers die willen toetreden tot de vaping wereld vaak terugvallen tot roken, omdat ze vinden het moeilijk om sommige vaping apparatuur te gebruiken. Dit is niet het geval met de Airopro Vape Pen omdat hij gemakkelijk te gebruiken is; u hebt geen voorkennis nodig om van de vape te genieten.

Om uw Airopro Vape Pen te gebruiken;

Plaats een cartridge met uw favoriete CBD/THC smaak.
Plaats het mondstuk en trek. Door door het mondstuk te trekken, wordt de Airopro Vape Pen automatisch geactiveerd. Je hebt geen andere handeling nodig om hem te activeren, en veel vapers vinden dit heerlijk.
De Airopro Vape Pen blijft actief en trilt om zijn activiteit aan te geven. U hoeft zich geen zorgen te maken over de trillingen omdat ze zacht zijn en dus geen storingen veroorzaken.

Het bewaren van uw Airopro Vape Pen

U moet hem op een koele maar droge plaats bewaren om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt bij het vapen met de Airopro Vape Pen. Vermijd het blootstellen aan hoge temperaturen. Lage temperaturen zijn ook niet goed als ze kunnen leiden tot condensatie van de e-vloeistof, dus je kan niet ervaren de gewenste hit.

Hier zijn de voors en tegens van de Airopro Vape Pen.

Voordelen

De uitgebreide selectie van cartridges. Aangezien Airopro Vape Pen 510 schroefdraad heeft, is hij compatibel met elke standaard cartridge en beperkt u dus niet tot bepaalde cartridges. Dit maakt het mogelijk en gemakkelijk om een cartridge naar keuze aan te schaffen.
Sensationele vibraties. De Airopro Vape Pen biedt zachte vibraties. De trillingen zijn sensationeel en u kunt gemakkelijk zien wanneer hij actief is terwijl u geniet van het vaping.
Airopro Vape Pen kunt u genieten van sterke hits en dikke rook. De hits zijn niet zo sterk en hard voor je keel. U zult alleen genieten van een zachte hit op je keel van THC met een wolk van dichte rook.
Meer trekjes per cartridge. Airopro Vape Pen gebruikt cartridges die u een lange vaping ervaring geven met 150 puffs per cartridge.
Het wordt geleverd met een batterijniveau-indicator. Dit maakt het gemakkelijk voor u om te weten wanneer het tijd is voor u om het op te laden.

Nadelen

De batterij moet regelmatig worden bijgesteld voordat u aanslaat
De batterij van de Airopro Vape Pen werkt soms standaard niet met andere cartridges.

Groothandel Vape Apparatuur Bron: UPENDS.com

Als een vaper, moet u een bron die u kunt vertrouwen om u te voorzien van de beste vaping apparatuur. UPENDS.com belooft u uitstekende vaping apparatuur die kwaliteit en technologie combineert om ervoor te zorgen dat u geniet van de beste vaping ervaring.

UPENDS.com kunt u genieten van de beste vaping ervaring binnen uw budget. Al hun vaping apparatuur wordt geleverd tegen een groothandelsprijs bespaart u van verhoogde prijzen.

Om ervoor te zorgen dat ze u beter van dienst, UPENDS.com is het werven van agenten om te dienen in de distributie van vaping apparatuur. Op deze manier ontvangt u hun diensten op uw deur-stap.

Hier zijn de FAQ's in verband met Airopro Vape Pen

Hoe lang moet ik mijn Airopro Vape Pen opladen?

Nadat de batterij van uw Airopro Vape Pen leeg is, moet u deze opnieuw laten opladen. De Airopro Vape Pen 350mAh heeft 120 minuten nodig om volledig op te laden.

Waarom werkt mijn Airopro Vape Pen niet?

Als uw Airopro Vape Pen niet werkt, dan zijn hier enkele van de oorzaken;

Dode Batterij- Airopro Vape Pen maakt gebruik van een batterij om geactiveerd te blijven. Wanneer de batterij leegraakt, zal uw Airopro Vape Pen niet activeren; dus, moet u het herladen.

Slecht functionerende coil- tijdens het vapen kan de coil losraken of verstopt raken door de e-vloeistof. Dit kan ervoor zorgen dat uw Airopro Vape Pen stopt met werken.

Laag sapniveau- wanneer het e-juice niveau laag is, kan de wick verbranden, waardoor de Airopro Vape Pen stopt met werken.

Hoe een Airopro Vape Pen te gebruiken

Het gebruik van de Airopro Vape Pen is eenvoudig en ongecompliceerd.

Volg dit eenvoudige stapsgewijze proces;

Verwijder het doorzichtige mondstuk van de Airopro Vape Pen.
Plaats de Airopro Vape Pen in uw Airopro Vaporizer. De magneet zal de Airopro Vape Pen stevig op zijn plaats houden.
Maak een trekje door het mondstuk om uw Airopro Vape Pen te activeren. U zult een puls vullen om te bevestigen dat hij geactiveerd is.
Als het patroon bijna leeg is, kun je het eenvoudig verwisselen door het uit de Airopro Vape Pen te trekken.

Conclusie

Airopro Vape Pen is een van de beste die u kunt vertrouwen voor uw dagelijkse vaping. Het wordt beschouwd als de beste door veel vapers als het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Het is ook ontworpen met een slank en gestroomlijnd ontwerp dat u toelaat om het mee te nemen gemakkelijk. Op deze manier kunt u genieten van vaping altijd en overal.