WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

6 Beste AIO (All-in-One) Vape apparaten 2021

14th Nov 2021 | 71 | upends v

Zo nu en dan worden tal van nieuwe producten geïntroduceerd die comfort en gemak brengen aan de consument in verschillende aspecten van het leven. Op dezelfde manier is de vaping industrie ook beïnvloed. Up to date vaping gadgets, versnellingen, accessoires en apparaten worden naar voren gebracht elke dag te brengen vape liefhebber een spannende dagelijkse vaping. Bovendien zijn deze gadgets ook tick de dozen van betaalbaarheid, gebruiksgemak en draagbaarheid.

Een dergelijke intuïtieve toevoeging is AIO (All-in-One) vape apparaat dat geleidelijk wordt vervangen de traditie pod mods en starter kits. Het heeft verzameld lof van zowel beginner als veteraan vapers. Als u wilt beginnen met probleemloze vaping dagen, lees dan verder om jezelf te verlichten met gedetailleerde informatie en de beste AIO vapes die je kunt krijgen je handen op!

1. Wat is een AIO?

AIO is echt in overeenstemming met wat het zegt! Het is een klein compact apparaat met alles wat je nodig hebt om uw plezier te genieten van volledige vaping momenten. AIO bevrijdt u van de strijd van het vervangen van coils en het gebruik van uw gewenste e-juice in plaats van te vertrouwen op vooraf gevulde cartridge's. Je hoeft alleen maar om het te vullen met uw favoriete e-juice en je bent klaar om de smaakvolle rook puffs!

Het ontwerp is vooral beïnvloed door de vape pennen en pod systemen, maar u kunt vinden in verscheidenheid van andere ontwerpen ook. In tegenstelling tot vape pen, kunt u niet los atomizer van de batterij in AIO. Het beschikt over een een of tweedelig ontwerp met onderstuk huisvesting van de batterij en het bovenstuk waarin de tank sectie.

AIO heeft ook het comfort van nicotineliefhebbers in gedachten gehouden met zijn eenvoudige bediening. Om de AIO te gebruiken, maakt u eerst de coil nat met enkele druppels e-vloeistof en plaatst u deze in de tank. Vul de tank met de gewenste e-vloeistof en laat de coil verzadigen. Als u de mogelijkheid heeft om de luchtstroom te regelen, stel deze dan in en druk op de knop om te beginnen met vaping.

2. 6 Beste AIO (All-in-One) Vapes 2021

Hier zijn de zes beste AIO-apparaten die u kunt overwegen voor uw volgende aankoop.

2.1 Voopo Sleep X

Voopo Drag X bevat de X-factor die u nodig zult hebben. Het heeft de hoogste beoordeling gekregen waaruit het vertrouwen van de gebruikers blijkt. Met een indrukwekkend ontwerp in sleepstijl, heeft het een zakvriendelijke structuur. Het uitgangsvermogen van de Voopo Drag X is 5-80 Watt, met een uitgangsspanning van 3,2 tot 4,2 V. Voorts is het gebouwde materiaal van de peul legering en leer dat duurzaamheid en levensduur verzekert.

Samen met dat, wordt het aangedreven door de GENE die echt maakt het de kracht huis. Bovendien is de Voopo Drag X compatibel met de verscheidenheid van de coils waardoor het uw volgende aankoop waard is. Als dat je niet overtuigt, zullen accessoires zoals type C oplaadkabel, garantiekaart, en chipkaart dat zeker doen.

Het wordt geleverd in zeven kleuren, elk met onstuimige lederen ontwerpen. U kunt dus gewoon het ontwerp kiezen dat bij uw stijl past. Bovendien, Voopo Drag X bestellen is ook heel gemakkelijk. Dus, ga naar de website, voeg nu toe aan uw winkelwagen en maak het uw volgende pod!

2.2 Smok Nord 4 Vape Pod Starter Kit

Om uw vaping een nieuwe lift en hype te geven, kan Smok Nord starter kit uw ultieme wapen zijn! Het omvat alles wat je nodig hebt en is verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijl en kleuren. Het wordt geleverd met een zak-vriendelijke ontwerp dat maakt het uiterst duurzaam. Bovendien zal de ingebouwde 2000 mAh batterij zeker duren u de hele dag geven u onderbroken vaping ervaring.

De zinklegering chasses constructie maakt het een robuuste pod gestart kit met duurzaam gebouwd. De 80 watt output maakt het een krachtige pod. De waarde van Smok Nord pod wordt verder gemonteerd door zijn compatibiliteit met Smok's RPM Replacement Coil lijn en 4,5 ml van royale e-juice capaciteit.

Het ontwerp integreert ontbrandingsknop, OLED display, twee instelknoppen en dubbele draaiknoppen voor luchtstroom aanpassing. Afhankelijk van je verlangen, kun je de RPM 2 mesh coil gebruiken voor directe long sessies met dikke dampen en intense smaken. Verder kan de originele mesh coil worden gebruikt om smaakvolle throat hits te bereiken. Dus, ervaar vaping op een nieuwe manier met Smok Nord starter kit.

2.3 Vaporesso LUXE PM40 Starter Kit

Om te genieten van de luxe vaping ervaring, kan Vaporesso Luxe starter kit zijn uw beste schot! Het neemt je mee naar de hemel van het dampen met zijn intense hits, fancy looks en eenvoudige bedieningsmodi. Dit ongetwijfeld, het is een premie starter kit voor vapers op zoek naar een luxe te kopen. De oplaadbare batterij van 1800 mAh geeft je lange vaping sessies en het uitgangsvermogen van 40 Watt maken ze smaakvol.

De pod is compatibel met de Vaporesso GTX Replacement Coil serie waardoor het een ultiem premium pakket is. Verder geeft de tank het e-liquid niveau aan. Dus in plaats van droge trekjes te hebben, weet u wanneer de tank bijna leeg is. De geïntegreerde Turbo Boosting Tech van de Vaporesso Luxe PM40 zorgt ervoor dat je een consistent intens trekje krijgt.

Het rupsband transmissiesysteem stelt je in staat om de luchtstroom op maat te maken voor mouth to lung of direct vaping. Bovendien, Holografische IML Panel gevestigd als goed dat geeft uw vaping statistieken. Dus, Vaporesso Luxe starter kit kan uw volgende nieuwe beste vriend!

2.4 Geekvape Aegis Boost Pro Pod Mod Starter Kit

In de zeer concurrerende vaping industrie met duizenden kits en pods, heeft Geekvape Aegis Boost Pro nog steeds in geslaagd om zijn naam te maken. Het is een premium en toch budgetvriendelijke vape die feilloos aan uw behoeften zal voldoen. Bovendien draagt het compacte ontwerp ertoe bij dat hij ook draagbaar is. Enkele van zijn opmerkelijke eigenschappen zijn waterbestendigheid, schokbestendigheid, stofbestendigheid en intense kracht.

Samen met dat, Geekvape Aegis Boost Pro integreert ook over tijd bescherming, temperatuur bescherming, anti-omgekeerde batterij bescherming, kortsluiting bescherming, en lage weerstand bescherming. Dus, het is veilig voor alle gemeenschappelijke problemen die de prestaties van de pod kunnen stoppen.

Verder zorgt de constructie van het zinklegering & lederen chassis voor een stevige constructie. Het lichaam van de pod heeft verschillende knoppen die zijn gewijd aan het uitvoeren van specifieke functies. Dus, Geekvape Aegis Boost Pro is perfect in alle opzichten!

2.5 VooPoo Argus GT 160W Starter Kit

Als de titaan van de industrie, blijft VooPoo Argus de harten van vape-liefhebbers winnen. Het is aanzienlijk hoog geprijsd in vergelijking met de rest van de pods, maar de functies maken het de prijs waard. De output van de vape is zeer indrukwekkend aangedreven door de slimme GENE, TT chipset, 160-watt output en veelzijdige dubbele 18650 batterij.

Verder maken de nikkel, titanium en roestvrijstalen chassisconstructie hem extreem stevig en zeer duurzaam. Dus, het zal de kleine vallen en schokken te weerstaan. Bovendien, heeft het lichaam diverse knopen om de verrichting van de mod aan te passen. Samen met dat, VooPoo Argus heeft ook OLED scherm dat uw vaping gegevens weergeeft. Wij beschouwen VooPoo Argus het beste voor beginners en veteraan vapers!

2.6 Aspire Nautilus Prime

Deze vape zal de deuren openen aar de nieuwe vaping wereld voor u! Het is zonder twijfel de beste vape om meteen in handen te krijgen. De ingebouwde 2000mAh oplaadbare batterij wordt aangevuld met 40 watt aan vermogen waardoor je dichte en plezierige trekjes krijgt. De tank heeft een capaciteit van 3.4 ml voor e-vloeistof, dus het zal een hele dag meegaan zonder enige strijd van hervulling.

Hij is zeer compatibel met de Nautilus Replacement Coils van Aspire, die de prestaties nog verbeteren. Het lichaam is prachtig gemaakt van zink-aluminium legering dat maakt het zeer stevig. Dus, wat u ook vraagt, Aspire Nautilus Prime heeft het! U kunt het op elk moment opladen met de meegeleverde C-type kabel. Verder heeft het ook 0,69" OLED-scherm dat bijdraagt aan het bijhouden van het vaping en ook het ontwerp accentueert.

3. AIO's vs pods: wat is beter voor u?

We moeten zeggen dat het een moeilijke keuze tussen AIO's en Pods, maar AIO's wint met al het gedoe gratis werking en eenvoudige bediening. Terwijl de pods worden geleverd met de cartridge's, AIO's hebben vervangbare coils die u redden van de puinhoop van het morsen. Dit bespaart u ook van het kopen van een geheel nieuwe pod en het uitgeven van de dollar als je de lege coil vervangen door nieuwe coil.

AIO's zijn dus gemakkelijk te betalen en kosteneffectief. In termen van prestaties zijn AIO's beter dan pods. De cartridges hebben verschillende kleine coils die de prestaties belemmeren. Terwijl aan de andere kant, standalone coil voor AIO's presteert uiterst beter. Daarom zijn AIO's ook geschikt voor e-liquids met een lage nicotineconcentratie.

AIO's hebben ook de voorkeur vanwege hun gebruiksgemak in vergelijking met de pods. Echter, pods worden geprezen om het gemak, omdat het bespaart u van de rotzooi van het vervangen van coils. Dus zetten in het in paar lijnen, als je wilt gebruiksvriendelijk vaping pods zijn de beste, maar als je op het budget AIO's zijn het beste!

4. Wat zijn de voordelen van All-in-One Vape Apparaten?

AIO's zijn populair geworden onder de vapers vanwege de voordelen die ze bieden. De belangrijkste redenen zijn de probleemloze vaping ervaring die ze bieden, aantrekkelijke ontwerpen, en nog veel meer. Laten we eens een gedetailleerde blik.

De bouw in gesloten systeem wordt geleverd met het perk van ingebouwde verstuiver en batterij. Dus, dit bespaart u van de strijd van het afstemmen van verschillende dingen. Het gesloten systeem maakt het ook uiterst eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.
Er is niet veel maatwerk en instellingen te bedienen van de AIOs vape apparaten. Zo kunt u altijd onderweg zijn om te vapen.
Wanneer zorgvuldig bediend, zal het nooit lekken.
In tegenstelling tot pods, het is budget en zak vriendelijk.
Er zijn tal van bereik, maten en vormen beschikbaar voor u om te kiezen.

5. UPENDS: Toekomst van Vaping

UPENDS is langzaam aan het opkomen als het rijzende vaping merk met zijn serie van indrukwekkende vape pennen. Het is uitgegroeid tot de grootste retailer van vape pennen en vaping apparaten. Hun producten presteren op het gebied van design, stijl, draagbaarheid, en gebruiksgemak. Enkele van hun opmerkelijke producten zijn:

5.1 Upcott

Upcott neemt de leiding met zijn goedkope prijs en uiterste prestaties. Het is gevuld met organisch katoen en katoenen filter in het mondstuk dat morsen, knallen en condensatie voorkomt. U kunt de pod op elk moment vervangen als hij op is. Bovendien maakt de capaciteit van 4 ml het een investering waard.

5.2 Uppen


Uppen integreert Etchip ™ coil in combinatie met grote verwarming gebied en verbeterde warmte-efficiëntie om u dichte en smaakvolle eerste draw. Bovendien, Etchip ™ coil heeft geïntegreerde vlas basis die ervoor zorgen om de consistente stroom van de vloeistof te houden. De uppen coil is compatibel met verschillende soorten e-vloeistof en de uppen dop beschermt de vloeistof tegen eventuele onzuiverheden in de lucht.

Tot slot van het artikel, de AIOs vape apparaten en pods zijn het beste op hun eigen manier. AIO's worden vooral aanbeden om hun gebruiksvriendelijkheid terwijl pennen worden geprezen om hun gemak. Wij hebben de beste voor u op een rijtje gezet! Deze zes AIOs apparaten hebben verzameld lof over de hele wereld, terwijl UPENDs is geliefd om zijn opvallende vape pennen! Dus, gelukkig vaping!