WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

15 Beste Pod Vapes in 2021, 5 dingen om te overwegen bij de aankoop- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 402 | Danielle Alhiraki

In de loop der jaren heeft de vaping industrie een opmerkelijke vooruitgang en transformatie ondergaan. Vandaag de dag is de industrie zeer concurrerend geworden en veel vape fabrikanten bieden een breed scala aan producten.

Wilt u overstappen op een vape pod systeem? Er is zo veel te weten voordat u de wereld van het vaping in te voeren of een overstap te maken. We hebben hieronder een aantal punten waarom wij denken dat pod vapes kan een goede keuze zijn.

Wat is een Pod Vape?

Naarmate de populariteit van vaping blijft groeien, bieden veel fabrikanten verschillende opties. Vaping apparaten zijn er in een breed scala van functies en de meeste vapers beginnen hun vaping reis met een aantal eenvoudige systemen. Eerst waren het mods, en nu is het tijd voor vape pods. Vape pods zijn schone en compacte vaping systemen met veel voordelen.

Pod vapes zijn eenvoudige apparaten die bestaan uit een batterij, een pod die vaping materiaal of vloeistof bevat, en een USB-stick-achtige verschijning. Ze zijn over het algemeen oplaadbaar en komen in open of gesloten stijlen. Deze systemen zijn vrij budget-vriendelijk en de meeste van hen komen voorgevuld. De meeste merken hebben een lijn van vape pods onder hun merknaam.

Pod-systemen zijn ook bekend als pod mod kits, draagbare pod-systemen, pod mods, of pod vapes. Deze apparaten zijn speciaal ontworpen voor mensen die een goede nicotinesterkte willen maar minder dampproductie. Ook worden deze apparaten beschouwd als een goed alternatief voor een traditionele sigaret en daarom populair onder mensen die willen stoppen met roken.

Pod vapes zijn een ongelooflijk populaire optie onder zowel beginners als ervaren vapers. Ze zijn veel gemakkelijker te gebruiken omdat ze niet te veel knoppen of bedieningselementen hebben. Ook kunnen ze overal passen en introduceerden ze het idee dat vaping niet alleen over het blazen van wolken gaat. Soms is het gewoon een klein vaping apparaat met een aantal eenvoudige functies die sommige mensen ooit wilden.

Wat zijn de verschillende soorten pod-systemen?

Er zijn twee hoofdsoorten pod systemen - open pod systemen en gesloten pod systemen of hervulbare en voorgevulde systemen. Ook zijn ze er in verschillende vormen en maten en sommige zijn gestyled volgens de wensen van de klant. Hervulbaar wordt beschouwd als de meest handige omdat u eenvoudig uw apparaat kunt hervullen met de smaken die u verkiest.

Open Vape Pod Systemen: Deze worden handmatig gevuld en geven de gebruiker meer mogelijkheden om de smaak, dikte en sterkte van de vloeistof te kiezen. De open vape pods geven een sterkere vape productie maar geven tegelijkertijd zachtere hits. Het betekent simpelweg dat nadat uw pod leeg is, u deze hervult met de vloeistof van uw keuze. Zo kunt u genieten van de e-liquid die u wilt.

Gesloten Vape Pod Systemen: Gesloten vape pods zijn vergelijkbaar met een cartomizer en bieden verschillende smaken en sterktes. Deze pod systemen worden ook wel wegwerp pods genoemd omdat ze gebruik maken van voorgevulde cartridges en u zich geen zorgen hoeft te maken over de rommel. De meeste reeksen komen in een breed scala van smaken en sterktes. Het betekent ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van onderdelen.

15 Beste Pod Vape in 2021

Met de groeiende populariteit van mini vape pods, komen veel fabrikanten met innovatieve modellen. Sommige merken groeien snel op, terwijl anderen al knock-out zijn. Als gevolg hiervan heb je tal van opties beschikbaar als het gaat om verschillende pod vape modellen en merken.

Hier geven we een gecureerde blik op een aantal populaire opties in 2021, zodat u het juiste product kunt kiezen.Bekijk dit...

  1. Vaporesso Target PM80: Het is meer als een mini vape pod en biedt een mod-achtige ervaring. Het beschikt over een rechthoekige vorm, een grote vuurknop, en een kleur TFT-scherm. Het wordt geleverd met twee mesh coils en biedt variabele wattage vaping op maximaal 80w. De pod vape heeft een 4 ml e-vloeistof capaciteit en wordt aangedreven door een 2.000mAh batterij die is opgeladen in ongeveer 45 minuten.
  1. SMOK Novo 3: Een eenvoudig pod systeem dat vrij indrukwekkende prestaties biedt omdat het automatisch werkt. Het heeft een pen-achtig ontwerp en wordt geleverd met een 1,4-ohm mond-tot-long systeem en een 1-ohm mesh coil. Het hervulbare apparaat wordt aangedreven door een 800 mAh geïntegreerde oplaadbare batterij die naar verluidt ongeveer 600 puffs levert op een volledige lading.
  1. Mi-Pod 2.0: Een pod vape met een slank profiel en een box mod-achtige rechthoekige vorm, Mi-Pod 2.0 heeft veel functies en presteert goed. Het beschikt over 2 ml pods die rechtstreeks in de top worden geduwd, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van de coils. Het apparaat wordt aangedreven door een 1.250 mAh batterij en heeft 4 LED-lampjes aan de voorkant en 0,9-ohm mesh coils.
  1. SMOK RPM 2 80W: De pen-vormige pod mod lijkt meer op een traditionele vape mod en biedt een enorm maximum van 80 W aan vermogen. Hij wordt aangedreven door een 2.000 mAh batterij en is voorzien van een full-color scherm met één knop om te vuren en twee instelknoppen. Hij wordt geleverd met twee 5 ml pods (één RPM en één RGC) met 0,4-ohm mesh en 0,17-ohm conische mesh coils.
  1. VooPoo Drag S: De penvormige pod vape is meer een combinatie van een mod en een pod systeem. Het wordt geleverd in een kit met een pod en een aantal coils voor het aanbieden van een goede vaping ervaring. Van de specificaties deel, wordt het aangedreven door een 2.300 mAh batterij en heeft een capaciteit van 4,5 ml. Het wordt geleverd met de Plug n Play coil systeem en is compatibel met de hele PnP-serie van coils.
  1. UWELL Caliburn: Een populaire pod vape die hervulbaar is en kan worden gebruikt als een auto-draw of een button-fire apparaat. Het heeft een 540 mAh batterij die in slechts 45 minuten is opgeladen en wordt geleverd in twee 2 ml vulopties. Het apparaat werkt op een bescheiden 11 W, zodat het kan worden gebruikt met nicotine zout e-liquids en presteert ook goed met zout sappen.
  1. SMOK Nord 4: Deze pod vape staat bekend om zijn batterijcapaciteit en variabele wattage functionaliteit. Je kunt het wattage overal op instellen tot 80 W en het apparaat wordt aangedreven door een goede 2.000 mAh batterij. Het beschikt ook over een display scherm met een één-knops bediening om instellingen gemakkelijk te zien. Bovendien wordt het geleverd met zowel een RPM als een Nord Pod met 4,5 ml inhoud.
  1. Innokin Sceptre: Een flexibele pen-stijl pod vaping systeem met een 1.400 mAh batterij en een magnetische aansluiting voor de pods. Het heeft een bottom coil installatie systeem en wordt geleverd met twee coils: een 0,5-ohm direct-to-lung en een 1,2-ohm mond-to-lung coil. Andere kenmerken zijn een instelbare luchtstroom, ergonomisch ontwerp, en activeren en boost-modus.
  1. Vaporesso Renova Zero: Dit is een gebruiksvriendelijk pod vaping systeem met een aantal coole functies verpakt in een plat, kiezelsteen-achtig apparaat. Het wordt geleverd met een 650 mAh batterij, een 2 ml pod, en een eenvoudige press-to-fill systeem. Het apparaat beschikt over een 1-ohm mesh pod en een 1,3-ohm keramische coil pod. Bovendien heeft het drie instellingen en de onboard chipset heeft vele kleine functies.
  1. VooPoo V Thru: Deze Pro pod kit is zeer populair onder mensen vanwege zijn compacte en lichtgewicht ontwerp. Het beschikt over een ingebouwde 900 Mah batterij die kan worden opgeladen via Type-C en levert een vermogen tussen 5W en 25W. Dit draw-geactiveerde apparaat heeft een 0,7 mesh coil en 1,20Gene Helix coil. Het wordt ook geleverd met een 0,69" OLED scherm.
  1. GeekVape Wenax K1: Deze pod vape wordt geleverd met een ingebouwde 600 mAh batterij die kan worden opgeladen via de USB-C poort. Het kan worden afgevuurd via auto draw of u kunt ervoor kiezen om het af te vuren via de vuurknop. Het apparaat beschikt over een 0,8 en 1,2 coil pod die kan worden gevuld met 2 ml vape sap. Bovendien heeft het een intelligente output-modus die de geïnstalleerde coils detecteert.
  1. Vaporesso XROS Mini: Het is een eenvoudig en compact pod-systeem dat bekend staat om zijn strakke mond-tot-long-trekking. Hoewel er geen luchtstroomaanpassing is, heeft het twee verschillende pod-opties: een 1,2 pod en een 0,8 mesh pod. Het apparaat wordt aangedreven door een 1000 mAh batterij die kan worden opgeladen via USB Type-C opladen. Bovendien wordt het geleverd in 6 verschillende kleuren.
  1. Suorin Air Pro: Een van de meest populaire opties als het gaat om hervulbare Juul alternatieven. Deze pod vape wordt geleverd met een 930 mAh batterij en heeft een verbeterd airflow systeem. Het biedt beide opties: draw geactiveerd en knop-geactiveerd vaping. Er is ook een aan de zijkant gemonteerde vuurknop voor activering en kan gemakkelijk worden gebruikt als een traditionele vape pen.
  1. SMOK Nord 50: Het nieuwste apparaat in de Nord line-up is voorzien van instelbaar wattage tot 50W en een enorme 1800 mAh batterij. De pod vape wordt geleverd met Type-C opladen en is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren opties. Het heeft twee pods en twee coils zodat je twee verschillende e-juices kunt vullen in 4 en 4,5 ml capaciteiten.
  1. Verloren Vape Ursa NanoEen slanke en stijlvolle pod vape die geen knoppen of instellingen heeft om in te stellen, maar een eenvoudig ontwerp. Het enige wat je hoeft te doen is een pod te vullen en aan het mondstuk te trekken. Het apparaat wordt aangedreven door een 800 mAh ingebouwde batterij die wordt geleverd met Type-C opladen. Andere kenmerken zijn een capaciteit van 2,5 ml en een niet-verwijderbare coil.

In de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen de voorkeur gegeven aan vaping. Daarom bieden veel bedrijven verschillende soorten vapingapparaten aan om aan verschillende behoeften te voldoen. De pod vapes zijn compacte apparaten en maken vaping zo probleemloos als maar kan.

Wat is de beste Pod Vape van 2021?

Hoewel er veel goede pod vapes op de markt zijn, Vaporesso XROSis het beste algemene apparaat voor 2021. Het beschikt over een ingebouwde 800mAh batterij, goed ontwikkelde mesh coils, instelbare luchtstroom, en een compact ontwerp. Ook is dit een transparante pod, wat betekent dat je kunt zien hoeveel e-juice er nog over is. De cartridge capaciteit is 2ml en het is beschikbaar in 1,2 en 0,8 mesh pod weerstand.

Andere opmerkelijke pod vapes die u kunt overwegen zijn onder andere:

  • UWELL Caliburn G
  • VE Viggo
  • VooPoo Sleep X
  • UWELL KOKO
  • VooPoo Vinci

Wat is de beste hervulbare Pod Vape?

Een kleine hervulbare vape pen of moeten we zeggen een pod vape biedt veel voordelen in vergelijking met een voorgevuld pod systeem. Deze geven je meer vrijheid om te genieten van verschillende smaken en deze categorie wordt gedomineerd door de VooPoo Drag S Pro. De pod vape maakt gebruik van een hervulbare pod tank die een e-vloeistof capaciteit heeft van 5,5 ml. Het beschikt over een enorme 3000mAh batterij en een feature-rijke pod kit.

Hier zijn enkele andere hervulbare pod vape opties die u kunt overwegen...

  • Vaporesso Renova Zero
  • Suorin Air Pro
  • VooPoo Sleep Nano
  • Mi-Pod 2.0
  • SMOK Novo 3

Wat is de beste Pod Mod Vape?

Een Pod Mod lijkt meer op een elektronische sigaret die wordt gebruikt om te vapen via een mondstuk. Het mondstuk is verbonden met het apparaat door magneten. De beste plaats in deze categorie moet worden ingenomen door UWELL Caliburn A2 die eenvoud combineert met functionaliteit. Het wordt geleverd met een 520mAh batterij, USB Type-C poort, en 2 ml vloeistof capaciteit.

Enkele andere goede opties in deze categorie zijn...

  • Drag S Pro Pod Mod
  • Vaporesso Target PM80
  • FreeMax Onnix
  • VooPoo Sleep S Pro
  • UWELL Caliburn A2

5 dingen om te overwegen bij het kiezen van de beste vape pods

Het vinden van de beste vape pods is moeilijker dan ooit vanwege de vele beschikbare opties. Bij het kiezen van vape pods is het belangrijk om een aantal dingen te overwegen. Hier hebben we 5 snelle tips genoemd om de beste vape pods te kiezen...

  1. Mouth-to-Lung (MTL) Vs Direct-to-Lung(DTL): Een mouth-to-lung vape betekent dat u de damp eerst inhaleert in uw mond en dan in uw longen. Aan de andere kant, een direct-to-lung vaping systeem betekent dat u de damp rechtstreeks inhaleert in uw longen. Dus voordat u een pod kiest, moet u beslissen welke methode uw voorkeur heeft.
  1. Levensduur van de batterij: Een zeer noodzakelijk ding om te overwegen bij het kiezen van een pod vape is de levensduur van de batterij. De batterijcapaciteit van vaping apparaten wordt gemeten in termen van mAh (milliampère per uur). Probeer ten minste een batterijcapaciteit van meer dan 400 mAh kiezen als het zal duren voor ongeveer een halve dag, maar als je liever langer gebruik, ga dan voor ten minste 1000 + mAh.
  1. Open Pods V Closed Vape Pods: Een open pod systeem kunt u hervullen van de e-vloeistof als je opraakt. Aan de andere kant, een gesloten pod systeem is veel als een wegwerp vaping apparaat dat wordt geleverd met een vaste hoeveelheid e-juice binnen. Als u wilt om geld te besparen op de lange termijn, kunt u gaan voor een hervulbare vape pod.
  1. Draw Activated Vs Button Activated Pod Vape: Sommige pod vape modellen worden geleverd met een knop te activeren, terwijl anderen worden geactiveerd wanneer u puff op hen. Als u overschakelen naar een pod systeem om te stoppen met roken, zal het goed zijn om te investeren in een knop-geactiveerde pod vape. Het zal niet repliceren de rookervaring en ook de kans op het per ongeluk vuren van het apparaat zijn laag.
  1. Prijs of betaalbaarheid: Last but not the least, kunt u ook de prijs overwegen voordat u een pod vape koopt. Met wat informatie en onderzoek, vindt u misschien een geweldig apparaat tegen een zeer concurrerende prijs. U moet ook de prijs van de vervanging overwegen, afhankelijk van het apparaat dat u kiest.

Hier zijn nog enkele punten die u zullen helpen het juiste vaping apparaat te kiezen...

  • Ken de primaire operationele kenmerken van het product, zoals meetbare attributen, enz.
  • Ken de kenmerken of aanvullende kenmerken van het product.
  • Controleer op betrouwbaarheid en duurzaamheid om ervoor te zorgen dat het apparaat niet zal falen binnen een bepaalde periode.
  • Controleer de bruikbaarheid om er zeker van te zijn dat het in gebruik kan worden genomen wanneer dat nodig is.
  • Vergeet niet om de esthetiek te controleren, omdat het uw persoonlijke voorkeur vertegenwoordigt.

Aangezien er veel vape-apparaten op de markt zijn, moet u eerst weten wat uw eisen zijn. Het zal u helpen uw zoekopdracht te verfijnen en op zoek te gaan naar de meest geschikte pod vape.

Voordelen van het gebruik van Pod Vapes

Er zijn veel voordelen van het kiezen van vape pods over andere vaping apparaten. Hier hebben we een aantal voordelen opgesomd die u misschien wilt weten voordat u overstapt ...

  • Compact formaat: Pod systemen zijn compact en licht in gewicht in vergelijking met andere vaping apparaten. Ze kunnen gemakkelijk worden meegenomen in uw handtas of broekzak zonder zorgen te maken over e-juice lekkage.
  • Gemakkelijk te gebruiken: Het 'pod' soort ontwerp maakt deze apparaten zeer eenvoudig te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is in en uit de batterij sectie te klikken om een trekje te nemen.
  • Vorm & Functionaliteit: Ondanks het kleine formaat zijn pod vapes volledig functioneel en produceren ze rookvrije damp.
  • Betaalbaar: Een standaard vape pod van 0,7 ml levert ongeveer 200 trekjes en daarom wordt het beschouwd als een betaalbaar alternatief voor een standaard pakje sigaretten.
  • Ritualistisch aspect: Een groot voordeel van pod vapes is dat ze de ervaring van het roken van een sigaret creëren en daarom een ideale optie zijn voor degenen die willen stoppen met roken.

Hier zijn nog enkele voordelen waarvan u kunt genieten door een pod vape te gebruiken...

  • Laag e-juice verbruik
  • Weinig onderhoud
  • Discreet en handig
  • Bevredigende trekkracht met nicotinezouten
  • Vul verschillende pods met verschillende smaken
  • Goed voor rokers die willen stoppen

De meeste vape pods vereisen een eenvoudige installatie en zijn compatibel met nicotinezout vapes. Dit kleinste vaping apparaat is verkrijgbaar in meerdere smaakopties en optimaliseert het e-liquid verbruik.

Hoe gebruik je een Pod Vape?

Vape pods zijn compact en het gebruik ervan is helemaal geen raketwetenschap, want ze zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Hier zijn een paar eenvoudige stappen om een standaard pod vape te gebruiken...

  • Als je een pod vape koopt, laad de batterij dan volledig op.
  • Als u een hervulbaar of open pod systeem gebruikt, vul het dan met de e-liquid van uw keuze.
  • Geef de wick enkele minuten zoals 5 tot 10 minuten om te verzadigen.
  • Plaats nu de pod in het apparaat.
  • Als er een aan/uit-schakelaar is, zet deze dan aan.
  • Als er een activeringsknop is, houdt u deze ingedrukt tijdens het inhaleren.
  • Begrijp het fenomeen van mond-op-long inhaleren.
  • Probeer een vloeiende en korte trek recht in de mond te maken.
  • Houd de damp een tijdje in uw mond voordat u hem in de longen inhaleert.

Als u wilt dat uw pod vape langer meegaat, zorg er dan voor dat de cartridge nooit leeg raakt aan e-liquid. Vul uw cartridge bij als deze bijna leeg is of u kunt overwegen deze te vervangen. Navulbare cartridges gaan vaak ongeveer een week mee, maar dit is ook afhankelijk van uw gebruik.

De meeste beginners geven de voorkeur aan mond-op-long inhaleren en pod vapes zijn ontworpen voor een betere throat hit in vergelijking met grotere vape apparaten. Het maakt niet uit welk type pod vape u gebruikt, ze zijn eenvoudig te gebruiken. Het volgen van een aantal stappen zal ervoor zorgen dat u de beste ervaring uit uw vaping apparaat krijgt.

De laatste gedachten

De vaping markt wordt nu gedomineerd door pod vapes en wordt met de dag groter. Elke dag komen er nieuwe modellen bij, waardoor het voor mensen moeilijk is om de beste pod vape te kiezen. Pod systemen zijn het populairste alternatief voor stoppen met roken geworden.

Als het uw eerste keer is dat u een pod vape gebruikt, wilt u misschien beginnen met het best mogelijke apparaat dat op de markt beschikbaar is. Om u in de juiste richting te wijzen, hebben we een paar pod vapes beoordeeld en een lijst gemaakt, want er zijn tientallen en tientallen apparaten die er zijn.

En dat is alles voor nu mensen! We hopen dat u deze gids nuttig vond...

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)