WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

15 Beste Menthol Vape Juice in 2021, wat is de best beoordeelde E-Liquid? - Groothandel Wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 66 | upends v

De waarheid is; er is een lange lijst van vape sap en je kunt nauwelijks uitputten. Het is heel natuurlijk voor u om sommige smaken, maar anderen kunnen een no-no voor u. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren.

Toch hoef je niet alle smaken te proeven om te kiezen wat voor jou werkt. Het kan een ontmoedigende onderneming zijn die je jaren kan kosten! Het is vrijwel onmogelijk om alle duizenden smaken te proeven.

Maar hier is de deal:

Dit zijn enkele smaken die hebben bewezen geschikt voor iedereen. In dit artikel, hebben we die lijst voor u samengesteld. Wij kenmerken 15 menthol sap iedereen gewoon niet kan stoppen met praten over.

Voordat we dieper gaan, laten we ervoor zorgen dat we op dezelfde pagina.

Wat is menthol?

Of je nu een vape roker bent of niet, één ding blijft: je bent wel eens menthol tegengekomen. Vanwege de verfrissende smaak wordt het vaak gebruikt in tandpasta en kauwgom. Menthol is ook te vinden in sommige huid- en haarproducten. Ze worden in deze producten gebruikt vanwege hun verkoelende werking.

Je vraagt het je misschien af:

Wat is menthol nu precies? Het is een organische stof die wordt gewonnen uit muntplanten, vooral pepermunt. Het heeft een frisse, muntsmaak en veel mensen vinden het lekker vanwege het verkoelende gevoel dat het met zich meebrengt.

Old-school tabak sigaretten gebruiken vaak menthol. Het heeft ook zijn weg gekregen in de vape. In de volgende sectie, gaan we een aantal van de beste menthol vapes die je zeker zou willen proberen dit jaar review.

Laten we ter zake komen:

1.Menthol Freeze

Menthol Freeze is een van de meest gewilde menthol vapes. Fans houden van het voor zijn ultra-verfrissende mint sensatie die recht naar je longen gaat. Het geeft een fantastische ervaring in je vaping leven; of het nu een vroege ochtend sessie is om je dag te beginnen, of een mid-middag dip. Met Menthol Freeze, kunt u de sterkte van de smaak aanpassen aan uw gewenste niveau. U kunt kiezen wat voor u werkt; een shot biedt een milde mint smaak, twee biedt een meer uitgebreide stevige bevriezing, en drie geeft een eeuwige epische ervaring. Met Menthol Freeze, kunt u ook de VG / VG verhouding en nicotine sterkte aanpassen, afhankelijk van uw voorkeur.

2.DampFi GRND RSRV Eiland Vorst

Dit is weer een van de menthol vapes die u dit jaar zou moeten uitproberen. Deze soort combineert menthol met fruitsmaken om de ervaring te verbeteren. Het is ontworpen om u een duizelingwekkende ervaring te bieden die niet van deze wereld is. Zoals de meeste vapes in deze lijst, kunt u met deze ook de nicotinesterktes en de VG/PG-verhouding aanpassen. Het is aangepast om u alles te bieden wat u nodig hebt in de wereld van het vaping.

3.Machtige Menthol

Dit soort biedt aan de belofte die het suggereert op zijn naam; een almachtige machtige ervaring. Dit is niet een van die ingewikkelde vapes die u unieke smaken geven waar u nog nooit van gehoord hebt, nee, deze ontleent een aanhang aan zijn eenvoud. Het zal u terugbrengen naar de oude dagen, voor zijn schijnbaar herkenbare maar toch verbazingwekkende smaak. Als u vroeger menthol sigaretten rookte, zult u gemakkelijk betrekking hebben op zijn smaken. De mint is vooral geschikt voor na het diner vaping. U moet het zeker toevoegen aan uw to-try lijst.

4.Tabak Menthol

Als je serieus behoefte hebt aan een old-school sigarettenervaring, dit keer zonder de frustrerende overlast van teer en rook, dan is Tobacco Menthol de vape om te overwegen. De smaak die tabak en menthol bieden wanneer ze gecombineerd worden is ronduit ongeëvenaard. Om het nog beter te maken, kun je bij deze vape de smaaksterkte aanpassen op basis van wat voor jou werkt. De meeste Tobacco Menthol wordt geleverd in een 60 ml. verpakking om ervoor te zorgen dat je niet snel zonder sap komt te zitten wanneer je die dorst moet lessen voor een verfrissende vaping ervaring. Doe een poging om het dit jaar uit te proberen. Het wordt misschien wel je nieuwe favoriet!

5.FRZNAPPLE

We wedden dat u de FRZNAPPLE ook leuk zult vinden. Het is gemaakt voor u als u van appels houdt en u op zoek bent naar vapes die uw smaak voor fruit vertegenwoordigen. Zoals u het gemakkelijk met mij eens zult zijn, zijn appels altijd zoet op hun eigen. Nu wanneer gecombineerd met menthol, is de ervaring nog verbazingwekkender.

 

6.Aardbei Chill

Strawberry Chill is weer een van die menthol vape sap dat je zou willen overwegen. Zoals vastgelegd op de naam, komt het met een zoete aardbeiensensatie. Fans houden ervan vanwege de smaak van rijpe aardbei gekruid met oogverblindende menthol. Het is perfect voor elke gelegenheid; je kunt het meteen nemen wanneer je wakker wordt of 's avonds wanneer je naar bed wilt gaan. Je mist veel in je vaping leven als je nog nooit een smaak van dit vape sap hebt gehad.

7.Winter Wonder Wafer Vape Juice

Deze vape biedt veel; het combineert gezoete gecondenseerde melk, pepermunt pasteitjes, en chocolade toffee. Uiteindelijk is de smaak ongeëvenaard. Als je nog nooit de kans hebt gehad om het te proeven, moet je het overwegen. Je krijgt de kans om de nicotine, en VG/PG verhouding te reguleren om aan je voorkeur te voldoen.

8.Naked 100 Hawaiian POG Ice

Als de jouwe een smaak voor tropische vapes heeft, moet je de Naked 100 Hawaiian POG Ice uitproberen. Het bestaat uit een mix van sinaasappel, guave en passievrucht geserveerd met ijsblokjes. De ijsblokjes zijn het toegevoegde kenmerk van de Naked 100s, zoals vorige versies niet hadden. Daarom heeft deze Hawaiian POG Ice een plaats in deze gecureerde lijst van beste menthol sappen.

9.Zwarte Noot Menthol

Als je een conservatieve fan bent van de echte tabakssmaak, dan is Black Note Menthol speciaal voor jou ontworpen. Als je gelooft dat eenvoud de juiste weg is, en dat alles wat meer is gewoon verspilling is, dan zal deze voor jou werken. Het bevat het natuurlijke extract van sun-cured Oosterse tabak met menthol gewonnen uit pepermuntbladeren. Fans houden ervan voor de ongecorrumpeerde tabakssmaak die het biedt.

 

10.I Love Salts Spearmint Gum

I Love Salts Spearmint Gum is een van de meest gewilde vapes voor fans van nicotinezouten. Het biedt een ongecorrumpeerde smaak van spearmint menthol e-juice die vrij realistisch is. Als je iets natuurlijks nodig hebt, met een bijzonder krachtige ervaring, is dit het ding voor jou. Je moet het op je verken-lijst zetten voor 2021.

11.Watermeloen Lime Freeze

Dit is een andere keuze voor de fruitfans die hun lijsten willen vergroten. Deze wordt geleverd met een verleidelijke watermeloensmaak. Gecombineerd met de kille menthol, is het product nog beter. Het is niet van deze wereld en je mist zeker iets als je deze ongelooflijke smaak nog nooit hebt ervaren. Net als de meeste van de keuzes in deze lijst, kun je altijd de sterkte van nicotine en VG/PG-verhouding aanpassen in lijn met je voorkeur.

12.Citroen Twist Roze 0°

Lemon Twist Pink 0° voegt zich bij deze lijst van de 15 beste Menthol Vape Juice voor zijn combinatie van een zoete en zure smaak. Dit is een unieke smaak die het onderscheidt van de rest. Als je een bijzondere interesse hebt in zure dingen, biedt deze vape je een kans om die smaak direct in je vaping wereld te ervaren. Het beschikt over een smakelijke roze limonade met een uniek plezierige ijzige uitademing. Het is meestal verkrijgbaar in 0, 3, 6 mg nic of 35 en 50 mg nicotinezout.

13.Ijs Monster mandarijn Guava

Ice Monster Mangerine Guava is gemaakt voor fruit fans die hun fruit enthousiasme willen meenemen in hun vaping leven. Deze bevat sappige mandarijnen en zoete tropische guave. Het wordt geleverd in zowel normale als nicotinezouten, zodat u kunt kiezen wat voor u werkt. U moet het zeker dit jaar proberen.

14.Wondermelon Berry Sour Ice

Wondermelon Berry Sour Ice combineert de smaak van cantaloupe, watermeloen en aardbeien, en brengt menthol met zich mee. Dit is nog een keuze voor degenen onder u die van zure vapes houden. U zult zeker genieten van deze vape in 2021. U hebt gemist als u het tot nu toe nooit hebt ontdekt.

15.Framboos Sinaasappel Iced

We hebben al een aantal van u behandeld die conservatief zijn en iets eenvoudigs willen. Nu willen we een keuze aanbevelen voor degenen onder u die de meer geavanceerde en grotendeels exotische vapes willen verkennen. Als dat u beschrijft, dan is Raspberry Orange Iced gemaakt voor u. Het brengt de bergfrisse frambozen en sappige sinaasappelen samen. Het nemen van deze zou voelen alsof je geniet van een kopje geassorteerde drank. De menthol geeft het zelfs een geweldig gevoel en we weten dat je het dit jaar graag zult willen uitproberen.

Waar ze te vinden: Groothandel Vape Source:UPENDS

Nu vraag je je misschien af:

Ja, dit is de gecureerde lijst van geweldige collecties voor 2021, maar waar kan ik ze krijgen? Nou, met UPENDSUPENDS is een thuis voor alle soorten vape. Ze zijn al een lange tijd in deze industrie en ze begrijpen wat werkt voor vapegebruikers. Probeer ze uit en ze zullen u de beste waarde voor uw geld geven.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.