WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

15 Beste groothandel wegwerp vapes in bulk - Groothandel Wegwerp Vape

26th Nov 2021 | 678 | upends v

Klaar om de beste wegwerp vape op de markt te kopen? Hier is een lijst met de beste modellen die aan uw vape eisen zullen voldoen. Bekijk deze lijst zorgvuldig voor u uitgekozen en neem de beste mee naar huis.

1.UMI MAX

UUMI Vapor is een Mexicaans merk dat ongelooflijke smaken biedt tegen een zeer betaalbare prijs.

UUMI vapor wegwerp vapes geven u de beste vape ervaring met een compact systeem en met een opbrengst van 1700 puffs. Voorgeladen met 5% Nicotine e-liquid.

Beschikbare smaken zijn:

Lychee Ice - Heerlijke Lychee smaak waar u dol op zult zijn.
Cool Mint - Een verfrissende mint smaak.
Lush Ice - Heerlijke Watermeloen smaak.
Strawberry Banana - Heerlijke mix van aardbei en banaan smaak.
Peach Ice - Een heerlijke perzik smaak.

2.MASKING HOOG GT

Masking High-GT wegwerp vape is een compacte, lichtgewicht en draagbare vape. Het is gemaakt van aluminiumlegering + PCTG (anti-bacteriën) mondstuk.

Aangedreven door 360 mAh batterij met 500 puffs van damp. Bovendien, de cartridge capaciteit is 2ml aan uw behoeften te voldoen.

Elk apparaat wordt geleverd met voorgeladen e-juice (3% - 4% nicotine), dat is genoeg om u tevreden te houden de hele dag lang.

Beschikbare smaken zijn:

Druif Paradijs
Perzik ijs
Ijs Mango
Aardbei Lychee
Cool Mint
Weelderig ijs
Cocktail
Bosbes Framboos
Appel ijs
Energie Sap
Koffie Tabak
Ijs Coke
Guave-ijs
Bananenijs
Pure tabak
Meloen-ijs
Kokosnoot ijs

3.BARZ MAX

Barz Max is een apparaat dat komt met geen gedoe en geen navulzorgen.

Het is vrij eenvoudig te gebruiken, heeft een capaciteit van 600 Puffs, voorgeladen met 5% nicotine e-liquid.

Deze vape is een geüpgrade versie van de originele Barz wegwerp en heeft een 2,2ml e-liquid capaciteit en 420 mAh vermogen, plus oververhitting en kortsluiting bescherming.

Beschikbare smaken zijn:

Cool Mint
Meloen ijs
Blauwe Razz
Ananas ijs
Mango Guave
Bananen ijs
Weelderig ijs

4.STICK FREE COOL

Ystick Freecell is een wegwerp vape van SMOK met een compact en discreet formaat, en het is volledig geladen en voorgeladen met 6% nicotine e-liquid, zonder toetsen of knoppen.

Het is krachtig en goedkoop; het heeft een geschatte duur van 300 puffs en 1,4ml e-liquid.

Beschikbare smaken zijn:

Purple Berry
Mango
Mint Ijs
Tabak

5.POD KING

Vaping is nog eenvoudiger met Pod King, en het biedt een capaciteit van 500 puffs met een concentratie van 5% nicotine in 1,3 ml e-juice.

Beschikbare smaken zijn:

Lush Ice
Aardbei Banaan
Watermeloen Limonade

6.YAYA MAX

Als u wilt een lange levensduur van de batterij en de meest puffs mogelijk, evenals uitstekende smaken, de YAYA MAX is vrijwel onmogelijk te verslaan op dit punt. Het zal leveren 2500 puffs per pen, en de smaak selectie is uitstekend, zoals u hieronder kunt zien:

Weelderig ijs
Cool Mint
Aardbei Limonade
Bananenijs
Honingdauw ijs
Appel Druif
Aardbei Kiwi
Honing kokosnoot
Wat betreft de nicotineconcentratie, kijk voor 5% nicotinezouten per pen. Dat is behoorlijk sterk, dus elke YAYA MAX wegwerp vaporizer pen zou een week of langer mee moeten gaan, al zal dit afhangen van het gebruik.

7. PACHAMAMA

De Pachamama synthetische wegwerpartikel is uitstekend om een aantal redenen. De eerste is dat het synthetische nicotine bevat, dat is de nicotine die niet wordt verkregen uit sigarettenplanten, wat belangrijk is omdat het onze enige manier zou kunnen zijn om de komende FDA anti-vaping regelgeving te omzeilen.

Beschikbare smaken:

Lycée Ice
Roze Limonade
Perzik ijs
Banaan ijs
Ananas ijs
Guave ijs

Afgezien van dat, het komt in een verscheidenheid van vrij smakelijke smaken en 50MG dosering nic-salts, dus als u op zoek bent naar een goede wegwerp vape pen, zou de Pachamama Synthetische Wegwerp Vape Pen bijna zeker de klus te klaren.

U bent op zoek naar 1200 van elke eenheid van puffs. De Pachamama Wegwerp Synthetische Vape Pen heeft zelfs een 7000 mAh pack, wat betekent dat het maanden mee kan gaan als je het niet continu bereikt.

8. LUSH FLOW

De Lush Flow wegwerp vaporizer is de beste in alle ranges. Het heeft vele smaakopties en alle vaporizers worden geleverd met 6 ml nic 50MG zouten binnen.


De MTL draw van de Lush Flow wegwerp is fantastisch, bijna net zo geweldig als het lijkt. En aangezien elk exemplaar 1500 trekjes geeft, kun je een enkele Lush Flow vaporizer pen theoretisch ongeveer een week gebruiken, gebaseerd op het gebruik.

De batterij capaciteit is 900 mAh, en het gaat helemaal tot het einde.

9. HIIT GO

De HIIT Go Disposable Vape biedt een uitstekende smaak en een aantrekkelijke geur. Toch verliest hij het van de eerder genoemde wegwerpvapes, omdat hij de levensduur en het aantal pufjes van de andere wegwerpvapes mist.

In tegenstelling tot de bovengenoemde wegwerpvapes, bevat de HIIT Go Disposable Vape slechts 1,6ml vape juice. De vloeistof is erg zout en heeft 50mg nic. Maar het is veel minder dan wat je krijgt in de andere opties op deze lijst. Het werd opgenomen omdat het zeer goedkoop is en een uitstekende smaak biedt.

10.EON SMOKE

Als u op zoek bent naar de grootste nicotine hit mogelijk, EON Smoke wegwerp vaporizers zijn wat je moet kijken naar. Verkrijgbaar in verschillende sterktes, maar met 6,8% nicotine, zijn EON Smoke wegwerp vape pennen de sterkste (nicotine-wise) op deze lijst.

EON Smoke wegwerp vape smaken:

Mango
Weelderig ijs
Watermeloen
Bessen ijs
Granaatappel
Groene appel
Citrusvruchten
Aardbeien
Bosbessen
Roze limonade
Ananas
Tabak
MOJO

MOJO is een ander merk waar je misschien wel eens van gehoord hebt. Ze maken geweldige wegwerpvapes, waar veel vapers dol op zijn en die ze dagelijks gebruiken. Elke MOJO wegwerpvape is het equivalent van een pakje sigaretten, wat neerkomt op ongeveer 400+ trekjes. De MOJO levert een krachtige, intense hit waar rokers van zouden genieten. Hij wordt ook geleverd met een reeks nicotinesterktes, variërend van 1,2 ml nicotinezout tot 5,0 procent.

MOJO smaken:

Tabak
Menthol
Verse meloen
Citroen Dessert
Ananas ijs
Aardbeien
Perzik
Druif
Mango

12.ZERO

De Zero wegwerp vaporizer is een briljante opstelling die ideaal is voor elke huidige roker die zo snel mogelijk met sigaretten wil stoppen. Het heeft tonnen van smaak opties en de mogelijkheid om een proefverpakking te kopen, met inbegrip van zeven wegwerp dampen, uitstekende levensduur van de batterij (ongeveer 300 trekjes per stuk), en vele smaken.

De Zero wegwerpverdamper is ontworpen voor de roker van vandaag en biedt een aangename trek die aanvoelt als het roken van een sigaret. Verkrijgbaar in verschillende Nic Salts concentraties: 0%, 1,8%, 3% en 5%. De Zero wegwerpverdamper is niet zo sterk als de EON's, maar levert wat telt (smaak, gebruiksgemak, prijs en prestaties).

Zero wegwerp vape smaken:

Banaan
Tabak
Menthol
Blauwe Framboos
Bosbessen Limonade
Chocolade

13.POSH

De Posh wegwerpvape is met zijn felle kleuren en metalen behuizing een uiterst luxueuze aangelegenheid. Als je dacht dat wegwerp vapes er goedkoop uitzagen, denk dan nog maar eens na. De Posh Disposable Vape ziet er net zo mooi uit als sommige capsule vapes van $50. En hij levert ook nog eens veel prestaties en een geweldige smaak.

Als je van kleurrijke vapes houdt en veel opties wilt qua smaken, evenals hoog geconcentreerde Nic zouten (ze zijn 6%), dan is de Posh Disposable Vape een van de beste opties op dit moment. Het heeft een uitstekende levensduur van de batterij, uitstekende MTL draw, en unieke smaken, enkele van de beste die ik heb geprobeerd.

Enkele van deze vape smaken zijn:

Bevroren Druif
Bosbes ijs
Verse Meloen
Weelderig ijs
Mango ijs
Ananas ijs

14. VAPOR4LIFE

Vapor4Life standaard disposables hebben een zeer vergelijkbaar uiterlijk als een sigaret, met een papieren effect aan de ene kant van de batterij en een echt uitziende gemarmerde butt sectie voor de cartridge. Hoewel dit niet interfereert met de werkelijke prestaties, die je krijgt van de wegwerp, en het is een ongelooflijke ontwerpkeuze die ervoor zorgt dat de overgang van sigaretten langzamer aanvoelt.

De wegwerpartikelen zijn er in tabak, menthol, mint, watermeloen en koffie, en een kleine kleurgecodeerde strook tussen de twee delen van de stick geeft de specifieke smaak weer. Ze hebben allemaal een nicotineniveau van 3,6% (of 36 mg/ml), wat sterk genoeg is om rokers die net beginnen te plezieren, zelfs met een fundamenteel wegwerpstaafje. Dit helpt u bovendien om de levensduur van de batterij optimaal te benutten, omdat u sappen met een hoog nicotinegehalte niet continu moet inhaleren.

15. VERSTERKERS

Met een ingebouwde 850mAh batterij en een vermogen van 4,5ml, is Upon ontworpen voor langdurige prestaties. Eén Upon kit is gelijk aan 3 reguliere wegwerpvapes met een capaciteit van 1,5ml. En het beste deel is alle smaken die het heeft:

Lycée Crush
Framboos Bosbes
Koude munt
Sappige Druif
Ananas Ijs
Cubaanse tabak
Dit merk heeft uitstekende vape-modellen die het beste aan uw behoeften zullen voldoen, vooral als u een vaping expert bent.

Het invoeren van UPENDS.com zal u helpen bij het kiezen van de beste vapers om te genieten van een gezonde ervaring tegen een eerlijke prijs.

Hun producten worden geleverd in de vorm van een lichtgewicht en compacte pen, zodat u overal waar u gaat kunt vapen. Het beste is dat u door de grote verscheidenheid nog langer kunt vapen zonder meer geld te verspillen dan nodig is.

UPENDS, het nieuwste groeiende e-sigaret bedrijf is nu wereldwijd agenten aan het werven, wat een uitstekende keuze is voor een meer verheven vaping ervaring.

Koop nu uw wegwerp vape!
Nu je al deze fantastische oplossingen tot je beschikking hebt, is het tijd om er een te kiezen die het beste bij je past en een duik te nemen in de wereld van het vapen.

Groothandel & distributeur van wegwerpvapes:
UPENDS
UPENDS is een rijzende e-sigaret wegwerp vape merk
Alle UPENDS producten komen van de grootste e-sigaret gieterij in China, met gegarandeerde productkwaliteit.
Het team is zeer sterk in onderzoek en ontwikkeling, en de producten worden zeer snel bijgewerkt. Er zijn al verschillende wegwerp e-sigaret producten, die het overwegen waard zijn in termen van uiterlijk ontwerp, product smaak, en kwaliteit.
Prijs, kwaliteit en een hoge doorlooptijd zijn waarschijnlijk uw belangrijkste overwegingen bij het zoeken naar een wegwerp e-sigaret groothandel.
En dit, kan UPENDS u allemaal voldoen.

UpBar
Met 17 smaken om uit te kiezen!
Het UpBar team onderzocht honderden wegwerp e-sigaret producten om aan de behoeften van de consument te voldoen, en selecteerde 17 van de beste smaken uit honderden smaken!
Het professionele verwarmingssysteem is perfect aangepast, aan 2% of 5% Salt Nic, en kan vrij worden toegevoegd door zowel beginners als professionals.
800 Pufss
Weet je, de gemiddelde wegwerp e-sigaret heeft maar 200 pufjes, dus de UpBar kopen is zeker de manier om te gaan!



Klik hier om contact met ons op te nemen en meer recente producten te zien:

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

UEG (https://www.uegholland.com/)
UEG is de Exclusieve Nederlands Geautoriseerde Distributeur van UPENDS Vape!
UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.