WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

1200 Puffs HQD Cuvie Plus Wegwerp Vape met 32 smaken groothandel in Sydney, Melbourne, Australië.- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 105 | Danielle Alhiraki

Waarom zou ik een HQD Cuvie Plus Wegwerp Vape kopen?

Vraag je je af waarom je een HQD Cuvie Plus wegwerp vape zou moeten kopen?

  1. Deze HQD Cuvie Plus wegwerp vape is de volgende grootte omhoog van de cuvie en het beschikt over een 950mAh batterij en een whooping 1200 puffs die u toelaat om te genieten van een langer als bevredigend ervaring.
  1. Ook een andere reden waarom je zou moeten kopen een HQD Cuvie Plus Wegwerp Vape, is dat het beschikt over een slanke vorm in een aluminium behuizing, waardoor een Sophisticated look, en beschikt ook over een comfortabel mondstuk voor een Ultimate vaping ervaring.
  1. Het is perfect voor de gemiddelde vapers die genieten van roken tijdens het uitgaan met vrienden en ook is het een perfecte koop voor degenen die genieten van puffen op je vape zonder de nicotine geur, hoeft u zich geen zorgen te maken over het spuiten van eau de cologne of proberen om het bewijs te verbergen.
  1. Deze geweldige wegwerp vape heeft een hele reeks van verschillende smaken, met ongeveer 38 smaken om uit te kiezen in de Cuvie Plus Range, en u kunt ook gemakkelijk smaken mengen in de waarde bundel om er een paar uit te proberen.
  1. In tegenstelling tot sigaretten, heb je de mogelijkheid om een paar trekjes van je vape te nemen en kan worden opgeslagen voor toekomstig gebruik. Het is ook vermeldenswaard dat je het meeste waar voor je geld krijgt als je overstapt op vapes, omdat je zelf kunt bepalen wanneer en hoeveel trekjes je neemt.

HQD Cuvie Plus Wegwerp Vape Beschrijving

HQD Cuvie Plus Disposable Vape is een Revolutionaire Wegwerp pen die een batterij capaciteit heeft van 950mAh, evenals duurt voor meer dan 1200 trekjes. Deze verbazingwekkende wegwerp vape heeft een super-rijke smaak die zich onderscheidt van zijn concurrenten. Het is vrij moeilijk om verkeerd te gaan met HQD cuvie te wijten aan zijn kleine formaat, Gemak van gebruik, en vervoer, samen met zijn verbazingwekkende smaak productie. Het is vermeldenswaard dat alle cuvie plus apparaten vereisen geen onderhoud, opladen, of zelfs hervullen. Zodra uw vape apparaat loopt uit sap en of batterij, je gewoon een vervanging kopen. Elke HQD Cuvie Plus Disposable wordt geleverd voorgevuld met 5% (50mg) van zout Nicotine E-juice die genoeg is om u tevreden te stellen voor de hele dag.

De HQD Cuvie PLUS Disposable wordt geleverd in een slanke ronde vorm met een comfortabel mondstuk, en dit geweldige apparaat beschikt over een automatisch afvuursysteem dat wordt geactiveerd bij het inhaleren.


HQD Cuvie Plus Wegwerp review:

HQD Cuvie plus voelt comfortabel aan om in je handen te houden en met zijn gewicht voel je het in je hand terwijl je het vasthoudt. Dankzij de textuur is het ook koud en glad om aan te raken.

Een HQD Cuvie Plus Disposable wordt ook geleverd met twee siliconen beschermers, waarvan er een voor het mondstuk is, en de andere voor de onderkant. De functie van de mondstukbeschermer is om te voorkomen dat er vuil in je vape komt. De beschermer is gemaakt in een jongen in plaats van een plug, omdat de vorm van Cuvie plus het mondstuk rond is, het maakt het daarom gemakkelijker voor de beschermer om erop te blijven zitten.

En het is ook vermeldenswaard hoe dit apparaat doet wanneer u het vaping. De automatische schakelaar op deze wegwerp vape is direct. De trekweerstand is een beetje losser dan RELX Infinity en het maakt geen grappig geluid tijdens het vaping.

Eerst voel je de warmte van de damp als gevolg van de grote wolk productie, en dan raakt het je met de juiste hoeveelheid koeling om je geest te verfrissen. Alle cuvie Plus Flavors zijn fruitige smaken en deze smaken zijn sterk, zoet en sommige zijn een beetje vettig.

Al met al is HQD Cuvie Plus wegwerp apparaat een goed product. Met zijn sterke en zoete fruitige smaken, is HQD Cuvie Plus zeker iets voor jou. De capaciteit is groot genoeg, en slaat een grote hoeveelheid E-liquid op, en tot nu toe, is er geen verbrande smaak, vloeistof lekkage, wat dan ook.


Hoeveel puffs heeft een cuvie plus?

De HQD Cuvie Plus is een revolutionaire wegwerp vape pen apparaat dat kan produceren tot 1200 + puffs en dit geweldige apparaat wordt aangedreven door een 950mAh batterijcapaciteit. Het heeft een fascinerende reeks van smaken die zich onderscheidt van de concurrentie.

Hqd vape 32 Smaken:

SBCC (Aardbei Kaastaart) Ijs

Lychee ijs

Aardbei

Ananas ijs

Mango Guave

Aardbei Banaan

Bosbes Framboos

POG Sinaasappel Guave

Roze Limonade

Appel Perzik

Druiven

Ijs Munt

Bosbes

Bevroren Blauwe Framboos

Bevroren Perzik Limonade

Cantaloupe

Tres Leches

Banaan IJs

Aardbei Limonade

Bosbessenlimonade

Regenboog (Skittlez)

Kers Pomegranate

Honing Lychee

Chocolade Munt

Suikerspin

GraCurrant

Honing Crisp Appel

Pindakaas

Ijsthee

Mango Perzik

Meloen ijs

Mojito

Sky Mint (Pepermunt kauwgom)

Perzik ijs

Kokosnoot Grove

Tabak

Noten Tabak

Een kort overzicht van enkele van de smaken omvat;

1HQD Ice Mint Vape

Het is niet zo intens in vergelijking met de anderen in deze HQD Vape Review. Je voelt de throat hit zonder een tinteling, wat ik prefereer. Sommigen van jullie houden misschien van een hardere throat hit, maar deze is vrij zacht. Het heeft een zeer zoete smaak, vermengd met een heel klein beetje van de kruidenbitterheid van munt. De koeling is precies genoeg. En het blijft een beetje in je neus hangen. Dus je voelt de verfrissende geur bij elke ademteug na een trekje. Maar neem niet te veel trekjes in een keer of ketting vape omdat de koeling pijn zal doen aan je keel.

  1. Aardbei Watermeloen

Dit is een van de rijkste smaken van deze HQD Vape Review. De zoete snoepjesgeur van aardbei barstte direct in mijn neus zodra ik het uitpakte. Verrassend genoeg is het iets minder zoet dan Ice Mint, maar het is zoet genoeg voor mij. De aardbeiensmaak neemt het over, en het is veel meer dan de watermeloen. En de throat hit is niet veel intenser en harder dan Ice Mint.

  1. Ananas ijs

Ik moet zeggen dat dit de sterkste ananassmaak is die ik ooit heb geprobeerd. Het smaakt als die zure ananas harde snoepjes, net zoals hoe het ruikt. Ik denk dat de zoetheid met een vleugje zuurheid de beste combo van ananassmaak dingen is. De hardheid van de throat hit zit tussen de Strawberry Watermelon en de Ice Mint smaak in. Ik ben meer van de zachtere damp, maar ik denk dat ik het neem voor de goede smaak.

  1. Mango

De koeling van deze smaak is een beetje te veel voor mij. Het is super sterk, zelfs sterker dan Ice Mint.

Het verzwakt de smaak van mango, zelfs als de geur van mango goed smaakt. Het ding met te veel koeling is dat je niet te lang in een keer kunt vapen. Als je dat doet, zal het pijn doen in je keel wanneer je diep ademhaalt. Dus ik zal deze niet te veel aanbevelen, omdat er betere zijn in deze HQD Vape Review. Maar als je van mango met veel koeling houdt, kun je het proberen.

Hoeveel kost een cuvie plus

HQD Cuvie Plus Wegwerp Vape Pen dat 1200 puffs heeft kan worden gekocht voor $ 4,95.

Cuvie plus vape waar te koop

Wegwerp Vape groothandel in Australië: UPENDS

  1. Drip Cave:Dit is de beste vape winkel in Australië

Website:https://dripcave.com.au/

Locatie: Melbourne Australië

Drip Cave is een Australische vape groothandel en is een perfecte winkel voor wie op zoek is naar vape mods, RBA's, e-sigaretten, en andere vape producten.

Het is vermeldenswaard dat u deze producten direct van hun website kunt kopen zonder naar hun fysieke winkel te hoeven gaan. Momenteel is Drip Cave de top online vape winkel en winkel om producten van hoge kwaliteit te krijgen.

  1. Vape Cave: De OG Vape Store

Website:https://www.vapecave.com.au/pages/wholesale

Locatie: Melbourne, Australië

Met Vape Cave, kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot wat vape product dat u misschien zoekt. Vape Cave toevallig tot de beste vape groothandel distributeurs in Australië, en je zult toegang hebben tot hoge kwaliteit vaping hardware, e-juice, en CBD.

Hun producten zijn 100% authentiek en ze hebben een. Snel en betrouwbaar ondersteuningsteam. Dus u kunt zeker zijn van een geweldige service wanneer u op hun website koopt. U kunt gemakkelijk hun website controleren om meer deals op vape producten te krijgen.

  1. Sap Man: Australië Vape e-juice groothandelaar en distributeur

Website:https://www.juicemanusa.com/pages/australia-vape-ejuice-wholesale-and-distributor-voted-best-tasting-ejuice

Locatie: Melbourne, Australië

Het is zeldzaam om een groothandel distributeur op een plaats te krijgen. Maar dat is precies wat Juiceman doet. Ongeacht wat u zoekt, met inbegrip van e-juices, nicotine (nic) zouten, vape mods, en groothandel vape sappen, kunt u ze vinden op de top Australische vape distributeur.

Afgezien van het krijgen van fascinerende producten van de beste vape groothandel en distributeurs, zien ze ook hun producten tegen betaalbare prijzen. Na het maken van de aankoop, kunt u gemakkelijk de vape producten via DHL. Om meer te weten over sap man, kijk op hun website.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)