z

Search

  z
  z

  12 beste groothandel wegwerp e-sigaretten

  12 beste groothandel wegwerp e-sigaretten

  1.  Hoe vindt je een goede wegwerpsigaret?

  De meeste mensen beginnen met roken vanuit nieuwsgierigheid. Ze zien dat anderen het roken fijn vinden en willen ze zelf ook graag ervaren wat dit met ze doet. Eenmaal verslaafd aan sigaretten is stoppen geen proces dat van de een op de andere dag plaatsvindt. Gelukkig is er een hulpmiddel, elektronisch roken.

  Het elektronisch roken is door de jaren heen bijzonder populair geworden. Ook in Nederland. Deze manier van ‘roken’ is gezonder dan de normale sigaretten en een geweldig hulpmiddel voor personen die permanent willen stoppen met roken. Er zijn dus bijna tot geen schadelijke effecten bij het gebruik van deze elektronische sigaretten.

  Er is een scala aan elektronische sigaretten. Je moet dus de beste weten te vinden. Hoe doe je dat? Bij de eerste aanschaf van de e-sigaret is het belangrijk om te letten op:

  1. Het model
  2. De afmetingen
  3. De capaciteit van de batterij
  4. De instelbaarheid
  5. De manier waarop u wilt dampen

  Een keus maken is niet gemakkelijk. Vraag daarom om advies van deskundigen. Iemand die voor het eerst wil gaan kennismaken met het elektronisch roken, kan het beste beginnen met een startset.

  12 beste wegwerpsigaretten

   We hebben de 12 beste elektronisch sigaretten voor jou gelist. Het is belangrijk om te weten dat deze sigaretten in alle maten vormen en prijzen te verkrijgen zijn.  Er is er dus altijd eentje te vinden die bij jou past. Elektronische sigaretten kun je technisch gezien onderscheiden in drie soorten namelijk:

  •       Disposable (Wegwerp)
  •       Cartomizer
  •       Atomizer

  Disposable

  Dit is een verzamelnaam voor producten die je na gebruik weggooit. Ze zijn dus niet navulbaar, maar uitstekend voor iemand die het dampen eens wil proberen. Dit is namelijk de meest simpele variant van dampen

  Nu de 12 beste wegwerpsigaretten op een rij.

  2.1           SMOK Alien Kit Startset

  Deze 220 watt E-sigaret heeft niet alleen een mooie design, maar deze heeft ook aantrekkelijke kleuren. Deze wegwerp sigaret is afkomstig van SMOK en wordt tegen een redelijke prijs verkocht. Het bevat een grote OLED scherm waarop onder andere de batterij indicatie, de werkmodus en de coil af te lezen zijn. De SMOK Alien Kit Startset heeft de optie om het vermogen van 6 tot 220 watt in te stellen. Ook de temperatuur is instelbaar. Je moet de batterijen wel apart kopen.

  2.2           Justfog FOG1

  In vergelijking met andere wegwerpsigaretten heeft deze een simpele design, is alleen in zwart en wit beschikbaar, is kleiner en heeft de vorm van een cilinder. Deze E-sigaret is los van dat het makkelijk te gebruiken is ook heel voordelig. De Justfog FOG1 komt met 2 coils, die ervoor zorgen dat de damp gelijk over de longen wordt gerookt. Voor deze coils is er Je kunt deze E-sigaret aan de bovenkant bijvullen, waardoor de kans dat de clearomizer lekt kleiner is. De Justfog FOG1 heeft het effect van een waterpijp.

  2.3           Wismec Reuleaux RX200S

  Deze E-sigaret is wat groter en heeft ook een grote OLED scherm waarop je alle instellingen kunt lezen. Deze is een goede keus voor zowel beginners als ervaren rokers. Voor de Wismec Reuleaux RX200S kun je verschillende coils gebruiken. Deze moeten wel onder de +1.0 Ohm coil zijn. Ook bij deze E-sigaret moet je een stroperige E-leguid gebruiken. Een voordeel van deze wegwerpsigaret is dat je drie verschillende clearomizers kunt gebruiken, waaronder de Eleaf Melo3 voor beginners.

  2.4           Vaporesso 220W Revenger Kit

  Als je qua ontwerp iets speciaals zoekt is deze een goede keus. Het heeft een aparte vorm en komt met een innovatief Slide-&-Fill systeem. De Vaporesso 220W Revenger Kit is ook een voordelige E-sigaret, maar dat niet alleen het heeft ook een lange levensduur. Heb je een voorkeur voor brede dampafvoer dan is deze precies voor jou. De coil die bij deze wegwerpsigaret passen zijn minder dan 1.0 Ohm. De Vaporesso 220W Revenger heeft ook het effect van een waterpijp.

  2.5           Justfog Q16

  Deze E-sigaret heeft net als de andere typen ook zijn eigen kenmerken. Een hiervan is de Passthrough functie. Dit betekend niet anders dan dat je de sigaret tijdens het laden kunt gebruiken. De Justfog Q16 heeft er ook een Star Shield System. Hierdoor krijg je geen liquid in de mond. Deze E-sigaret heeft verder ook een instelbaar voltage van 3.4 en 4.8, terwijl het ook geschikt is voor weerstanden vanaf 1.0 Ohm.

  2.6           SmokeStik

  Deze E-sigaret lijkt op de traditionele filtersigaret. Als je pas begint met dampen is dit een goede keus. De SmokeStick biedt jou de mogelijkheid om verschillende batterij-capaciteiten te kopen. Deze wegwerpsigaret is wat anders. Het bestaat namelijk uit twee delen die je aan elkaar moet schroeven om het te kunnen gebruiken.

  2.7           Eleaf iStick Power Nano

  Niet een ieder loopt graag met een opvallende E-sigaret rond. Als jij een van die mensen bent is deze een aanrader. De Eleaf iStick Power Nano vindt je in niet opvallende kleuren te weten zwart en grijs. Je hebt bij deze E-sigaret de mogelijkheid om de luchttoevoer te regelen. Wat ook heel handig is, is dat deze wegwerpsigaret een ingebouwde batterij van 1100 maH heeft met een maximale vermogen van 40 watt. De Eleaf iStick Power Nano heeft verschillende modussen en de temperatuur is instelbaar.

  2.8           Eleaf iKonn Total

  Een pluspunt van deze E-sigaret is dat je bij aankoop diverse reserve onderdelen krijgt. Verder heeft deze ook een schuif sleeve die de mond beschermt, maar tegelijkertijd ook als vuurknop dient. De Eleaf iKonn Total komt met een Ello Mini tank waarin je 2 milliliter E-liquid kunt doen. Ook deze E-sigaret heeft het waterpijp effect.

  De Eleaf iKonn Total heeft een unieke design en vindt je in verschillende kleurencombinaties.

  2.9           Joyetech EKEE Kit

  Deze Joyetech EKEE Kit is ook een van de beste E-Sigaretten die je kunt vinden. Deze uitvoering heeft de mogelijkheid om de nicotine inname te berekenen. Het heeft een snelle 2A lading en een realtime lock. Een ander voordeel is dat je diverse coils kunt gebruiken, die onder de 1.0 Ohm zijn. Je krijgt de damp dus gelijk over de longen. De Joyetech EKEE Kit kun je voorverwarmen. De thank van deze E-sigaret is volledig afneembaar, waardoor je deze gemakkelijk kunt reinigen. Deze wordt ondanks dat het zo goed is tegen een scherpe prijs aangeboden.

  2.10 Justfog Q14

  Wil je het effect van een echte sigaret dan moet je deze proberen. De coil van deze E-sigaret is boven 1.0 Ohm en is er dus sprake van een smallere damp doorvoer. Je moet dus harder gaan trekken om damp te krijgen.

  De Justfog Q14 is kwalitatief goed, maar ook is het heel handig. Het heeft een dunnere vorm en kun je hem makkelijker houden. Je kunt deze sigaret ook tijdens het opladen gebruiken. De batterij indicator is een pluspunt. Je kunt hiermee zien hoelang de batterij nog te gebruiken is.

  2.11 Dinner Lady Vape Pen Max

  Als je een voorkeur heb voor onder andere lemon smaak dan is Dinner lady Vape Pen Max iets voor jou. Het heeft een kleine vorm en dus makkelijk om te dragen. Deze E-sigaret heeft een batterij van 1000 mAh, waardoor je in vergelijking tot andere typen langer kunt roken. Je hebt bij de Dinner Lady Vape Pen Mix de mogelijkheid om te  kiezen tussen  verschillende smaken E-liquids, die aparte smaak in de mond creëren.

  2.12 Joyetech AIO eVic

  De Joyetech AIO eVic is ook zo een all-in-one E-sigaret, die tot de groep best getest E-sigaretten behoort. Deze heeft een rechthoekige vorm. Je kunt er verschillende coils voor gebruiken, zowel dikke als dunne. Deze wegwerp sigaret heeft een losse batterij die je kunt het opladen. De Joyetech AIO eVic krijg je met een zwarte sticker, maar deze kun je ook vervangen met andere kleuren als je wat variatie wilt.

  UPENDS

  Ben je op zoek naar de beste E-sigaretten? Je kunt de collectie van UPENDS op de website bekijken. Zowel beginners als ervaren rokers kunnen hier iets vinden, waarmee ze de beste dampervaring kunne hebben.

  Er zijn tal van producenten, maar UPENDS is er een apart. Deze onderneming biedt kwalitatief goede vape-apparaten tegen een aantrekkelijke groothandel prijs. Je kan op de veiligheid van zijn producten rekenen. UPENDS heeft goed nagedacht over de vorm van hun producten. Deze zijn daarom heel handig en makkelijk te dragen.

  UPENDS het opkomend merk voor E-sigaretten werft momenteel wereldwijd agenten.

   

  UpBar

  Een E-sigaret heeft verschillende voordelen. Bij elektronisch roken verdampt een vloeistof die een mengsel van smaakstoffen en andere stoffen bevat. Deze vloeistof of e-liquid wordt verhit zodat er damp ontstaat die de gebruiker kan inhaleren. De vloeistof bevat geen tabak, zoals een gewone sigaret, maar vaak wel nicotine. De e-sigaret is verkrijgbaar in allerlei modellen en smaken. Wegwerpsigaretten werken op batterijen, bestemd voor eenmalig gebruik en goed voor zowel alternatief als traditioneel roken. Een wegwerp e-sigaret is dus gemakkelijk in gebruik, omdat deze direct klaar is voor gebruik. Met E-sigaretten zijn een goede keus, omdat je ook wat geld kunt besparen.

  UEG Holland

  UEG Holland is de groothandel voor e-sigaretten, e-liquids en accessoires. Wij zijn de distributeur van verschillende A-merken wereldwijd met een assortiment van ruim 5000 producten  en biedt alles wat u nodig heeft voor uw dampwinkel of webshop. UEG Holland importeert tegen zeer scherpe prijzen en de klanten zijn verzekerd van steengoede producten.

  Na jaren van investeren beschikken wij over een uiterst efficiënt proces waardoor wij snel en zeker uit voorraad kunnen leveren. Alle E-sigaretten, E-liquids en verpakkingen in ons assortiment voldoen aan de geldende EU-regelgeving. 

  Klik hier om onze partner te worden:

  Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

  UEG is de Exclusieve Nederlandse Geautoriseerde  Distributeur van UPENDS Vape.

  UpBar RS Disposable Vape(Newest)

  AGE VERIFICATION

  To use the UPENDS website you must be aged 21 years or over. Please verify your age before entering the site.