WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / TR

Sahte JUUL Podları Nasıl Tespit Edilir? - Toptan Tek Kullanımlık Vape

24th Sep 2022 | 316 | william wang

UPENDS Sahte JUUL Kapsüllerinin Nasıl Tespit Edileceğine İlişkin Kılavuz

Yakın geçmişte, sigara içen birçok kişi sigarayı bıraktı ve elektronik sigarayı tercih etti. Elektronik sigara, tütün içmenin olumsuz sağlık etkileri olmadan en iyi vuruşun tadını çıkarmaya devam etmeniz için en iyi alternatif olduğu için bu bile iyi.

Artan vapers sayısı nedeniyle, vaping ekipmanına olan talep de artmaktadır. Pazar talebini karşılamak için, birçok firma standartların altında olabilecek vaping ekipmanı üretmektedir. JUUL podları en iyi bilinen vape pod markalarıdır, ancak piyasada birçok sahte JUUL podunun olduğu korkusu vardır.

Piyasada sahte JUUL Pod'ların olması, piyasada orijinal JUUL Pod'ların olmadığı anlamına gelmez. Sadece JUUL Pod'larınızı yetkili ve sertifikalı satıcılardan satın aldığınıza dikkat etmeniz gerekir.

JUUL Pod satın almayı planladığınız için, bu makale vape'iniz için doğru JUUL Pod hakkında doğru kararı vermenizde size rehberlik etmek için hazırlanmıştır. Hadi sonuna kadar okuyalım!

Sahte JUUL vs Gerçek JUUL Podları

Piyasada hem sahte hem de gerçek JUUL Pod'lar bulunmaktadır. Elektronik sigara için kullandığınızda sahte olanlar sağlık riski oluşturduğundan gerçek olanları almaya dikkat etmeniz gerekir. Sahte JUUL Pod'lar ile Gerçek JUUL Pod'ları ayırt etmek için kullanabileceğiniz farklı yollar vardır.

İşte bu yollardan bazıları;

JUUL Pod Logosu

Sahte bir JUUL Pod'un üstünde farklı renklerde dört nokta bulunurken, gerçeğinde JUUL logosu bulunur. Bir JUUL Pod'un üstünde JUUL logosu dışında herhangi bir şey görürseniz, o pod sahtedir.

Kapak Rengi

Sahte JUUL Pod'lar beklenenden daha sert e-meyve suları ile gelir. Donuk bir renge sahip olan gerçek JUUL Pod'lara karşı kapakları parlak renklidir. Örneğin, gerçek bir JUUL Pod'un kapakları sarı-turuncu olabilirken, sahte olan kırmızı-turuncu kapaklarla gelir.

E-Suyu Dökülmeleri

Gerçek JUUL Pod'lar, e-suyu döküntüleri etrafa saçılmış sahte olanların aksine, hiçbir dökülme olmadan profesyonelce paketlenmiştir.

Pamuk Aranjmanları

Hem sahte hem de orijinal JUUL Pod'lar pamukla birlikte gelir, ancak pamuk düzenlemelerinde farklılık gösterir. Gerçek olanlar, kabarık olan sahte olanlara karşı düzgün bir şekilde düzenlenmiş pamukla birlikte gelir.

En İyi 5 Gerçek JUUL Pod

Gerçek JUUL Pod'ları sahte olanlardan ayırt ettikten sonra, artık piyasaya girmeye ve elektronik sigaranızın tadını çıkarmak için en iyi JUUL Pod'u seçmeye hazırsınız.

İşte seveceğiniz en iyi beş JUUL Pod'dan bazıları;

  1. SEApods JUUL Kapsülleri

Bunlar piyasadaki en yeni kapsüllerdir. Bu kapsüller, önceki JUUL Kapsüllerinden 0,3 ml daha fazla olan bir mililitre e-suyu tutar. SEApods Nikotin Juul Kapsülleri,% 5 güçlü nikotin tuzu e-suyunun tadını çıkarmanızı sağlar.

SEApods Nikotin Juul Kapsülleri, sevdiğiniz tada bağlı olarak seçebileceğiniz farklı tatlarda gelir. Tatlar şunları içerir; üzüm aromaları, Yabanmersini aroması, Lush Flavor, Mango aroması, Mango mentol aroması, Ananas Limonata aroması, Nane aroması, Pembe Limonata aroması, Çilek aroması ve Çilek Mentol aroması.

SEApods Nikotin Juul Podları, piyasadaki diğer JUUL podlarından daha ucuzdur, ancak yine de size en iyi elektronik sigara deneyimini sunar. Kullanırken, yanma hissinden kaçınmak için uzun nefes almamaya dikkat etmeniz gerekir.

Birçok sigara tiryakisi SEApods Nikotin Juul Kapsüllerini sever çünkü kolayca sızdırmazlar. Sadece kapsülü çok sert sıktığınızda veya sürekli patlattığınızda sızdırabilirler. Kaliteleri de piyasadaki diğer JUUL kapsülleri arasında olağanüstüdür.

  1. Artı JUUL Podları

Plus JUUL Pod'lar dört paket için 12 $ ile geliyor. Orijinal podlara kıyasla %6 nikotin ve daha fazla e-likit içeriyorlar.

Plus JUUL Pods, ağırlıklı olarak meyve bölümüne odaklanan 14 farklı aroması arasından seçim yapma seçeneği sunar. Plus JUUL Pods'un aromalarından bazıları şunlardır; Mango aroması, Mavi Ahududu aroması, Buzlu Nane aroması, Çilek. Kaliforniya Kreması aroması, Çarkıfelek Meyvesi aroması, Limonata aroması, Karpuz aroması, Muz aroması ve Yeşil Elma aroması.

Plus JUUL Pod'lar, JUUL pil ile uyumlu oldukları için elektronik sigara içmek için en iyisidir. Sıcaklığı kolayca kontrol ederler; böylece herhangi bir yanık dolgusu yaşamadan elektronik sigara içebilirsiniz. Birçok sigara içen kişi, ihtiyacınız olan vuruşu sağlayan yüksek nikotin içeriği nedeniyle Plus JUUL Pod'ları da tercih ediyor.

  1. Ziip JUUL Kapsülleri

Bir paket Ziip JUUL Pod'un fiyatı ortalama 12 $'dır. Önceden doldurulmuşlardır; bu nedenle, yeniden doldurma işlemi hakkında endişelenmenize gerek yoktur. Orijinal JUUL podundan 0,3 ml daha fazla olan 1 ml'lik bir kapasiteye sahiptirler.

Ziip JUUL Pod'ları kullanmanın bir başka avantajı da tüm nikotin güçlerinde gelmeleridir. 0 nikotin, %0,9 Nikotin, %1,8 nikotin, %3,0 nikotin, %5,0 nikotin ve %6,0 nikotin seçebilirsiniz. Bu, yeni başlayan veya uzman olmanız durumunda size hitap eder. Yeni başlayan biri olarak, yavaşça ilerledikçe %0 güçle başlayabilirsiniz.

Nikotin güçlerinin yanı sıra, Ziip JUUL Pod'lar 26 aroması arasından seçim yapmanıza izin verdiği için en iyisidir. Yaygın aromalardan bazıları şunlardır; Mango, Tütün, Çilekli Süt, Nane, Cheesecake, Tarçınlı Rulo, Yabanmersini, Ananas, Nane, üzüm aroması ve çok daha fazlası.

Ziip JUUL Kapsülleri, onları nasıl kullandığınıza bağlı olarak daha uzun süre dayanabilir. Pedleri çok fazla çekmekten kaçınarak kabarcık şeklinde herhangi bir sızıntıdan kaçınmanız gerekir. Ziip JUUL Kapsüllerinden emin olmak için, fitilin e-suyu emmesine izin vermek için sürekli üflemekten de kaçınmanız gerekir.

Ziip JUUL Pod'lar bazen yanmış bir vuruş hissetmenize izin verebilir. Bununla birlikte, bu, şişirme ile yavaşlayarak kolayca düzeltilebilir. Bu, fitilin vaping için yeterli e-suyu emmesine izin verecektir.

  1. 4X JUUL Pods

Bunlar, elektronik sigaranın keyfini çıkarmak istiyorsanız düşünebileceğiniz bir başka JUUL Pod'udur. Birçok sigara tiryakisi, JUUL pilleriyle son derece uyumlu oldukları, farklı nikotin güçleriyle geldikleri ve size çok çeşitli aromaları arasından seçim yapma fırsatı verdikleri için 4X JUUL Pod'ları tercih ediyor.

4X JUUL Podlar, orijinal JUUL podlardan daha yüksek nikotin güçleri sunar. 6% nikotin, 6.5% nikotin ve 6.8% nikotin gücünün tadını çıkaracaksınız. Bu, onları yüksek nikotin güçlerinde yüksek nikotin vuruşlarının tadını çıkarmak için ideal podlar yapar.

Ayrıca tercihinize bağlı olarak çok çeşitli 4X JUUL Pod aromaları arasından seçim yapma özgürlüğüne sahip olacaksınız. 4X JUUL Pod aromalarından bazıları şunlardır; Mavi Ahududu, Mango Şeftali Ananas, Kivi Çilek, Çilek Ekşi Kemer, Mavi Böğürtlen, Ekşi Sakızlı, Şeftali, Ahududu Nane Limonata ve Üzüm aromaları.

4X JUUL Podlar, nikotin gücünü aromaya tercih ediyorsanız göz önünde bulundurmanız gereken en iyi podlardır. Nikotin gücü yüksek olmasına rağmen, boğazınızda sert nikotin vuruşları yaşamazsınız.

  1. Peaked JUUL Pods

Nikotin JUUL kapsüllerinin yanı sıra, kannabidiol (CBD) JUUL kapsüllerinin de tadını çıkarmak isteyebilirsiniz ve en iyi CBD JUUL kapsüllerinden biri Peaked JUUL kapsülleridir.

Dört Peaked JUUL kapsülünden oluşan bir paket satın aldığınızda 1000 mg CBD-izolat özütünün tadını çıkaracaksınız. Peaked JUUL kapsülleri, en iyisini gerçekleştirmek için terpenlerin eşit ölçülerde karıştırıldığı için en iyisidir.

Peaked JUUL kapsülleri farklı tatlara erişmenizi sağlar. Tatlar şunları içerir; Karpuz, Clementine, Gelato, Blue Dream, Pineapple Express ve çok daha fazlası.

JUUL Fiyatları

Sahte JUUL Podları üreten kişiler, düşük fiyatlı bir podun sahte olduğunu düşünebileceğinizi anlarlar. Bu da alıcıları cezbetmek için yüksek fiyatlar belirlemelerine neden olur. Bu hilelere kanmamanız gerekir.

JUUL kapsülleri 8 - 12 $ fiyat aralığında gelir. Fiyatlar bunun çok üzerinde veya çok düşükse, kapsülleri kontrol etmeniz gerekir. Bluetooth teknolojisini kullanarak belirli JUUL kapsülünü akıllı telefonunuzla hızlı bir şekilde eşleştirebilirsiniz. Orijinal olan, başarılı eşleştirmeyi kolaylaştıracak bir seri numarası içerir ve sahte olan eşleşmez.

Sonuç

Elektronik sigara ekipmanı satın almanız gerektiğinde dikkatli olmanız gerekir. Sahte JUUL kapsülleri kullanırsanız, kendinizi sağlık ve güvenlik tehlikelerine maruz bırakabilirsiniz. Sahte elektronik sigara ürünlerinin sizi etkilemesinin yanı sıra, üreticileri, yasal distribütörleri ve hatta tüm elektronik sigara endüstrisini doğrudan veya dolaylı olarak etkileyebilir. Her zaman dikkatli olun ve gerçek olanları aldığınızdan emin olmak için yukarıda daha önce tartışıldığı gibi belirtilen uygulamaları uygulayın.