WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / TR

JUUL'um Neden Vurmuyor? JUUL Şarj Oluyor Ama Vurmuyor - Toptan Tek Kullanımlık Vape

24th Sep 2022 | 647 | william wang

Elektronik sigaraya başlamayı seçtiğinizde, birçok yeni elektronik sigara ekipmanıyla karşılaşacaksınız, bu ekipmanlardan biri de JUUL'dur. Elektronik sigara ekipmanı, diğer tüm makineler gibi bazen sorun çıkarır veya bozulur. Piyasadaki büyük isimler ve markalar tarafından geliştirilen ve satılan ekipmanlar bile hatasız yapılmaz.

Çoğu vape ekipmanı, JUUL'da olduğu gibi, kullanmaya devam ettikçe farklı kusurlar geliştirir. JUUL'un zaman zaman geliştirebileceği en tekrarlayan sorunlardan biri, isabet edememesidir. Juuling'in tadını çıkarmanız için bir JUUL isabet etmelidir; aksi takdirde sinir bozucu olabilir.

JUUL'unuz vurmayı bıraktığında, bu eksikliğin arkasında birçok olası neden olabilir; bazıları karmaşık olabilirken, diğerlerini çözmek kolay olacaktır. Bu makalede, olası nedenleri ve bunları bir uzmana ihtiyaç duymadan evde nasıl çözebileceğimizi öğreneceğiz.

JUUL nedir?

JUUL, nikotin tüketmek için kullanıldığında Juuling olarak adlandırılan bir tür vape ekipmanıdır. JUUL, nikotini buhar şeklinde tüketmek için kullanabileceğiniz USB bellek şeklindeki bir Juuling cihazı olarak da tanımlanabilir. JUUL'lar elektronik sigara içiminde de kullanılabilir.

JUUL'um neden vurmuyor?

JUUL isabet ettiğinde, üretilen buharın tadını çıkarmanızı sağlar. İsabet etmezse, anlamını yitirir ve ihtiyacınız olan buharı üretmeyebilir.

JUUL'unuzun isabet etmemesinin en yaygın nedenlerinden biri, pilinin şarjının bitmesidir. Ancak tamamen şarj edilmişse ve hala isabet etmiyorsa, işte olası nedenler;

Pod Kusurları- podlarda bir kusur olduğunda, yanmış bir vuruş yaşayarak başlayabilirsiniz, ardından JUUL'unuz vurmayı durdurur. Bunun nedeni, poddaki fitilin kurumasıdır çünkü pod boştur ve yeniden doldurmanız gerekir veya fitilin etrafında e-sıvı akışını engelleyen bazı kabarcıklar vardır. Durum buysa, boş podu yeniden doldurun, pil ile bağlantıyı kontrol edin, e-sıvı akışına izin vermek için kabarcıkları gidermek için fitile birkaç kez dokunun.

Yine de isabet etmezse, burada başka bir sorun var demektir;

E-Sıvı Dökülmeleri-JUUL cebinize sığacak kadar ince ve kaygandır. Çoğu vapers, her gün her yerde vapingin tadını çıkarabilmeleri için cebinde tutmayı sever. Cebinizin içinde, JUUL'unuz bazen sızıntı yapabilir ve pilin JUUL ile doğru bağlantıyı yapmasını engelleyebilir.

Bu durumda, tıkanıklığı gidermeniz gerekir. Bunu başarmak için, başparmağınızı ve parmağınızı kullanarak yan taraftaki altıgen açıklığı sıkıca kapatmanız gerekir. LED ışığı yanarsa, gitmeye hazırsınız demektir, ancak yanmazsa, ağzınızı şarj ucuna yerleştirin ve sıkıca üfleyin. Etrafta bir sıvı görürseniz, sıvı çıkmayı bırakana kadar sıvıyı silerken üflemeye devam edin. Bu şekilde, çalışmaya başlamış olmalıdır.

Bu da sonuç vermezse, kapsamlı bir temizlik gerekir; işte nasıl yapılacağı;

Çalışıyor mu? Çalışmıyorsa, pili baş aşağı tutun ve pamuklu çubuk kullanarak pimi içeri itin. Pamuklu çubuğu çıkarmadan önce bir süre aynı konumda tutun. Çubuğun altında sıvı görürseniz, sıvı kaybolana kadar aynı işlemi tekrarlayın.

Bu noktada isabet etmezse, bir sonraki seviyede daha fazla temizlik egzersizi uygulamanız gerekir.

JUUL'unuzun İç Kısımlarının Tıkalı Olması-Bu, JUUL'unuzun arızalanmasının bir başka nedenidir. Yukarıdaki iki yöntemi denediyseniz ve LED yanıyorsa ve pil JUUL'unuza sıkıca tutunuyorsa, derinlemesine temizlik için JUUL'unuzu sökmeniz gerekir.

JUUL'unuzun üst kısmında, e-sıvının iç kısımlara girmesini önlemeye yarayan kauçuk bir baraj vardır. E-sıvı kauçuk barajı geçer ve iç kısımlara girerse, JUUL'umuz vurmayabilir.

Burada, daha fazla temizlik için JUUL'unuzu sökmeniz gerekir. Burada bir pim ve bir tornavidaya ihtiyacınız vardır. Pimi kullanarak, tornavidayı cihazın üst kısmına yerleştirirken JUUL LED'ini JUUL'un metal kasasının altına itin; ana kartı ve pili kasadan çıkarmak için hafifçe itin.

Anakartın üst kısmındaki pod temas pimlerinin etrafında kauçuk bir bariyer vardır. Bu bariyeri bulduğunuzda çıkarın. Temas pimlerinin etrafında ve LED'in yakınında bulunan nefes sensörünün etrafında e-sıvı lekeleri olup olmadığını kontrol edin.

Pamuklu çubuk kullanarak her türlü kaplamayı temizleyin. Tüm parçaları tekrar monte edin. Bu noktada, JUULS'unuz vurmaya başlamış olmalıdır.

Not: JUUL'unuzu sökerken, bazı parçalarına zarar vermemek için dikkatli bir şekilde yaptığınızdan emin olmanız gerekir.

Toptan Vape Ekipman Kaynağı:UPENDS.com

UPENDS.com en çok yükselen vape toptan satış kaynağıdır. Size sigarayı bıraktıracak ve vapingi güçlendirecek en iyi vaping ekipmanlarını tedarik etmek amacıyla geliştirilmiştir. Tüm UPENDS ekipmanları minimalist tasarımlı, kullanıcı dostu, kullanımı kolay ve yüksek kalite kullanılarak geliştirilmiştir.

UPENDS .com ile ilgili iyi haber, tüm elektronik sigara ekipmanlarının toptan fiyatına gelmesidir; böylece, bankanızı bozmadan elektronik sigara içmenin tadını çıkarabilirsiniz.

UPENDS.com, size kapınızın önünde hizmet verdiğinden emin olmak için dünya çapında acenteler ve distribütörler işe alıyor. Bu şekilde, siparişlerinizi seçtiğiniz bir varış noktasına dağıtabilecekler.

JUUL'larla İlgili SSS'lere Bir Göz Atalım

JUUL'lar Güvenli mi?

JUUL'lar, elektronik sigaraya benzeyen Juuling için kullanılır ve sigarayla ilişkili olanlar gibi çok fazla etki olmadan nikotin tüketmenin en iyi alternatif yolunu sunar. Bu nedenle, Juuling sigaradan daha güvenlidir.

Bununla birlikte, Juuling çocuklar, gençler, genç yetişkinler, hamile kadınlar veya tütün tüketmeye alışkın olmayan bireyler için önerilmez.

JUUL'lar nikotin içerir ve bağımlılık yapabilir.

JUUL'umu nasıl temizlerim?

JUUL'unuzu temizlemek basittir, bu nedenle gözünüzü korkutmaz, ancak JUUL'unuzun düzgün çalıştığından emin olmak için önemlidir. Etkili ve kolay temizlik için pamuklu çubuk ve ispirtoya ihtiyacınız vardır.

Pamuklu çubuğa biraz ispirto sıvısı sıkın ve metal kasayı ovmak için kullanın. Bu, elektronik sigara içmeden önce ve sonra her gün yapmanız gereken düzenli temizliktir.

Sonuç

JUUL'unuzun pili tamamen şarj edilmiş olsa bile vurmayı durdurması normaldir. Bu, kalitesiz olduğu için değil, birçok vape kaleminin ve ekipmanının kullanım sırasında bir süre sonra gösterebileceği yaygın bir senaryodur. JUUL'unuz vurmadığında çoğunlukla kirden kaynaklandığı açıktır. Bu nedenle, vaping yaparken ve sakladığınızda çok fazla hijyen gözlemlemeniz önerilir.

JUUL'unuzla seyahat ediyorsanız, rahatsız edilmeyeceği bir yerde güvenli bir şekilde saklamanız tavsiye edilir. Bu, JUUL'unuzun diğer parçalarını kirletmekten kaçınmak için e-sıvının dökülmemesini sağlayacaktır.

JUUL'unuzun uzun süre dayanması ve size tatmin edici bir vaping kalitesi sunması için bakımlı olduğundan emin olmak akıllıca olacaktır. Düzenli temizlik, JUUL'unuzun eskidiğinde bile vaping veya Juuling kalitesini korumasını sağlar.