z

Search

  z
  z

  Vuse Alto Engångspenna. En omfattande genomgång av funktioner, konstruktion, design och mer - Partihandel med engångs-Vape

  Vuse Alto Engångspenna. En omfattande genomgång av funktioner, konstruktion, design och mer - Partihandel med engångs-Vape

  Use alto är ett engångspoddsystem som skapats av use company, ett dotterbolag till tobaksbolaget R.J. Reynolds. Pennan är en relativt billigare enhet och det är en penna som aktiveras genom dragning, vilket gör den mycket nybörjarvänlig.

  Pennan är en on-the-go penna och är mycket lämplig för personer som behöver vape direkt. Den har en tyst dragfunktion som ser till att du inte känner något ljud när du tar ett drag varje gång du inhalerar.

  Vause alto-poddarna är inte påfyllningsbara, och de har en behållarkapacitet på 1,8 ml e-juice som kan värmas upp med hjälp av 1,1ohm-spolarna, som är försedda med ett keramiskt vicksystem. Pennan drivs med hjälp av ett 350mAh-batteri som kan hålla under längre perioder, och laddningstiden är också snabb.

  Egenskaper hos Vuse alto

  Vape-pennan har fått så mycket uppmärksamhet för att den är en mer framstående prestanda än Juul-vape-pennan. Det faktum kan dock inte bestridas eftersom många funktioner och specifikationer gör den till en generellt sett bättre penna.

  Vapepennan har en pod som kan rymma 1,8 ml e-juice, och det är inte en särskilt stor kapacitet jämfört med de andra pennorna. Pods är dock mycket anmärkningsvärda, och de klarar av många dagars tung ångning. Det unika med pods är att de kan hållas på plats med hjälp av batteriets magnetiska anslutning. De keramiska spolarna på 1,1 ohm ger moln av den bästa storleken, och pods drivs av ett batteri på 350 mAh som ansvarar för att ge utmärkt ånga.

  En annan funktion som gör den här pennan till en enastående utveckling är det tysta dragsystemet. Varje gång du tar ett drag från pennan kommer du inte att höra något visslande eller bubblande. Även de minsta poppande ljud saknas i den här pennan. Detta gör pennan till en utmärkt enhet för nybörjare och avancerade vape-användare som vill ha en enhet som kan användas utan att orsaka störningar.

  Den första anmärkningsvärda egenskapen hos pennan är den ergonomiska och robusta designen som du inte kommer att sakna när du tar ut enheten ur förpackningen. Pennans kanter är perfekt rundade och när du håller den känns det mer som att ha en tuschpenna i handen. Dessutom är enhetens munstycke smidigt och pennans storlek kan jämföras med en cigarettstump vilket gör att sitta passar perfekt på läpparna.

  Byggnads- och designkvalitet hos vuse alto engångspennan

  Kroppen på vuse alto har en design som är väl böjd och inte har några skarpa kanter. Pennans inre komponenter är väl sammansatta, och det är en funktion som gör enheten så unik. Du kommer inte att råka ut för läckage, bubblande eller poppande av vätska i kapseln.

  Dessutom har podden ett perfekt grepp om batteriet, vilket är ett stort tack vare pennans magnetiska anslutning. Anslutningen gör det lätt att separera, och du kommer inte att ställas inför problem med att podden och batteriet faller av misstag då och då.

  Batteriet som är monterat i vuse alto är på 350mAH och kan hålla mellan en dag och en och en halv dag, beroende på hur ofta du använder pennan. Detta beror på att pennan laddas så snabbt, och detta kan ta mindre än en timme.

  Dessutom är laddningssladden tillräckligt lång för att du ska kunna vape samtidigt som du laddar. Tyvärr är det en unik proprietär laddare som gör att du inte kan använda vilken laddare som helst, vilket inte rekommenderas.

  Enheten är utrustad med LED-indikatorer som har så många olika betydelser. Dessa färger anges som;

  • När du producerar ånga kommer lampan att lysa.
  • När du har tagit ett fullständigt drag kommer ljuset att blekna.
  • Vuse alto kommer att börja blinka i grönt när batteriet håller på att ta slut.
  • Den fasta gröna färgen lyser när pennan laddas.
  • Den gröna lampan släcks när du är klar med laddningen.

  Du måste vara uppmärksam på ljusindikatorerna så att pennan inte stängs av helt och hållet för att stänga av dig.

  Vuse alto pods

  Vuse alto vape pen levereras inte med påfyllningsbara pods, vilket kan göra enheten något besvärlig för vissa användare. De flesta användare kommer dock troligen att hitta sätt att hacka podsen så att den öppnas och fylls på för att användas igen.

  Företaget vuse rekommenderar att användarna inte ska försöka hacka pennorna för att fylla på. När du sätter tillbaka podden kommer det att uppstå problem med läckage, och detta kan utsätta ditt batteri för skador. Företagets garanti kommer inte heller att garanteras till någon som klagar på läckage efter att ha försökt hacka pennan.

  Att hacka en icke påfyllningsbar pod för att spara pengar kommer inte att behöva göra det med use vape pen. Vuse alto pods är inte särskilt dyra, och de kan kosta någonstans runt 13,49 dollar för en pod i två förpackningar. Pods ska räcka dig någonstans runt sex dagar vilket är en mycket rimlig budget för många vape användare.

  Hur man använder vuse alto engångspennan

  Det som är bra med vuse alto vape-pennan är att de är lätta att använda, och du får inga funktioner för variabel wattstyrka eller temperaturkontroll. När du använder pennan behöver du dessutom inte byta ut spolarna eller byta ut veken vid något tillfälle.

   

  För att komma igång med enheten måste du sätta in kapseln i batteriet och dra. Pennan är drag-aktiverad, så allt du behöver göra är att ta ett drag. Det bästa vore att torka munstycket så ofta som möjligt för att undvika problem med uppbyggnad som skulle uppstå när pennan inte används på rätt sätt.

  Du måste se till att du använder pennan måttligt så att batteriet inte lämnar dig med lite vätska när det tar slut.

  Hur vuse alto presterar

  Vuse alto har träffar som känns som en cigarett men verkar vara tätare än JUIUL. Träffarna är solida och jämfört med JUUL känns de mycket mer vitala. Vape-pennan alto verkar inte vara avsmalnande på någon punkt. När du använder alto vuse kommer du att märka att träffarna är mer bestämda under hela perioden och inte går ner.

  Smaker från vuse alto-vapepennan

  Pennan har några rika smaker, som alla är tobak och mentol. Men tyvärr får du bara tre smaker, och de finns i 5 %, 2,4 % och 1,8 % nikotinstyrka.

  Gyllene tobak:Den här smaken är en vanlig cigarettliknande smak. Den är fast men ljus samtidigt för att ha en rik tobakssmak.

  Riktig tobak:Den här är för vapeanvändare som söker en mogen tobakssmak. Smaken är mörkare och har en fylligare profil.

  Mentol:Det här är den mest standardsmakande mentolen som har en någorlunda isig blandning. Smaken är inte en besvikelse eftersom den smakar som full mentol.

  För- och nackdelar med vuse alto

  Fördelar

  • Kompakt design och lättviktskonstruktion
  • Enheten är välbyggd och stabil
  • Du kan enkelt byta pods i enheten
  • Den har en dragdesign i cigarettliknande stil
  • Träffarna är otroliga och långvariga
  • Smakerna är bestämda och av hög kvalitet.

  Nackdelar

  • Pods hålls inte stadigt i enheten
  • Vissa pods har inte bra konsistens
  • Vätskenivån är inte lätt att övervaka
  • Använder en egen laddare

  Slutsats

  Vuse alto vape pen är en härlig penna att använda, särskilt när den fungerar korrekt. Nackdelen med dessa pennor är att de har konsistensproblem med pods. Enheten är dock att rekommendera eftersom den ger ordentliga moln, med tanke på att det är en liten enhet.

  Dessutom har den en ljudlös funktion som gör den till en bra penna för diskret vaping, och de rundade kanterna gör att användaren kan vape bekvämt ochbekvämt.

  UpBar RS Disposable Vape(Newest)

  AGE VERIFICATION

  To use the UPENDS website you must be aged 21 years or over. Please verify your age before entering the site.