WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / SV

Melatonin Vape Pen. En ultimat recension och guide för Melatonin Vaporizer - Partihandel med engångs-Vape

28th Oct 2022 | 224 | upends v

Vad är en Melatonin-vapepenna?

Melatonin är ett läkemedelsbaserat tillskott som används för att hjälpa människor att få tillräckligt med kvalitetssömn och vakna upp. Läkare och läkare har ordinerat melatoninbaserade sömntillskott för dem som har svårt att stänga ögonen och få en natt med kvalitetssömn. Melatonin är inte vilket tillskott som helst utan ett hormon som produceras naturligt av kroppen för att hjälpa till att reglera din sömn- och uppvakningscykel.

Melatoninnivåerna i ditt system är kända för att öka under natten för att hjälpa dig att sova gott och dippa på morgonen för att hantera att du vaknar. Melatoninvapepennan är en version av ett tillskott som ges till personer med sömnlöshet eller något annat tillstånd som ställer till det för deras sömn.

För närvarande finns det inte mycket forskning som talar om huruvida det är säkert för dig att ånga melatonin eller ej. Om du måste använda det, men spela försiktigt.

Precis som det inte finns några konkreta bevis för att det är säkert att förånga melatonin vet man inte heller exakt hur mycket man ska ta. Denna brist på information kan leda till missbruk av melatonin eller överdosering.

För mycket melatonin kan ge dig symtom som ångest, huvudvärk och letargi. Medicinskt sett är den korrekta dosen 3 mg per dos, men detta är inte känt som en säker dos för vaping.

Funktioner av melatonin vape pen

  • Melatonin vape pen har en ganska bra spänningsproduktionsenhet som ger dig friheten att justera spänningstemperaturen till önskad effekt.
  • Vape pennaxeln har en LED-ljusindikator på strömbrytaren som lyser varje gång du ändrar spänningstemperaturen. Denna funktion hjälper dig att veta vilken spänning du ska använda på rätt sätt.
  • Prislappen är unikt överkomlig på grund av att den är tillgänglig som ett receptfritt tillägg. Du kan lätt hitta den i livsmedelsbutiker och medicinbutiker utan större ansträngning.
  • Melatonin-vapepennan har ett skyddssystem för överladdning som kan koppla bort din vape-penna från strömkällan när den har nått gränsen för full laddning. Denna funktion kommer att se till att ditt batteri håller längre med mycket underhållen prestanda.
  • Den har 510-gänga, vilket gör den kompatibel med de flesta patroner och därmed lätt att byta.
  • Batteriet har en effektkapacitet på 650 mAh som kan hålla strömmen i upp till två timmar i sträck. Därför är du säker på längre timmars vaping eller fortsatt användning utan laddning. Som vi redan vet kräver vaping melatonin bara ett puff, och du borde vara redo att resa till slumret.

Produktrecension

Melatonin-vapepennor är nya i kategorin av vape-pennor och sömnmedel. De är dock annorlunda på något sätt; i stället för e-vätskan innehåller de melatoninlösningen. Denna lösning ger upphov till ånga om den inhaleras.

Leveranssystemet i en melatoninvapepenna är ganska likt alla andra vape-pennor som finns. Till skillnad från andra vape-pennor, som innehåller nikotin och andra beroendeframkallande ämnen, är melatoninvapepennor ganska annorlunda. De innehåller melatonin och andra säkra ämnen för förbränning.

Det mest uppenbara att notera på melatoninvapepennan är den enda knappen som är inbäddad i dess skaft. Den här knappen används för att slå på och av pennan och för att styra spänningstemperaturerna. Det finns många olika färger att välja mellan när du köper din vapepenna. Valet av färg ger dig friheten att välja en som passar din smak och personlighet.

Fördelar och nackdelar med Melatonin Vape Pen

Fördelar

  • Elegant design för enkel bärbarhet
  • Veganvänlig
  • Inga tillsatser
  • Noll nikotin
  • Den kommer i olika färger, vilket gör det lätt att göra preferenser.
  • De har justerbar batterispänning
  • De kräver ingen erfarenhet för att använda dem
  • De är lättillgängliga och prisvärda.
  • Den ger användaren kontroll över ångutgången

Nackdelar

  • De här vape-pennorna har inga knappar för temperaturkontroll.
  • De levereras utan spole.
  • De är besvärliga att sätta på och stänga av.

Vanliga frågor om förbränning av Melatonin

Är melatoninpennor säkra?

Alla ämnen som inte är kliniskt bevisade att de är användbara när de ångas är inte säkra för dig. Om du bestämmer dig för att använda melatonin i en ångpanna ska du veta att det inte är säkert. Vapning tenderar att ge alldeles för mycket melatonin jämfört med den faktiska mängd som kroppen behöver för att hjälpa dig att sova. Bristen på forskning om huruvida det är säkert eller inte borde vara en tillräcklig varning för dem som använder melatonin i en ångpanna. Det är dock säkert att ta den föreskrivna dosen melatonin för att hjälpa dig att få tillräckligt med sömn.

Hur många puffar finns det i en melatoninvapepenna?

I varje puff finns det 1 mg melatonin. Den mängden är densamma som mängden i Inhale Healths vape. Den är dock fem gånger mindre än mängden i Cloudy's. Vi rekommenderar att du tar endast en till två puffar av melatoninvapennan. Vissa personer kan känna effekterna med bara en puff vilket mer än ok.

Hur länge håller en melatoninvapepenna?

Melatonin finns som ett sömntillskott i kassan. Du kan hitta det i vilken livsmedelsbutik eller apotek som helst. Melatoninet kan hålla upp till fem timmar i ditt system, men melatoninvape-pennan kan hålla upp till ungefär en månad. Användningstiden kan variera beroende på en individ och hur ofta du vape din penna.

Varför är vaping melatonin hemskt för hälsan?

Om du vapar melatonin för länge kan det orsaka mardrömmar eller grogginess på morgonen. Att vapa melatonin kan också göra andra läkemedel som du kanske använder mindre effektiva. Till exempel p-piller och läkemedel mot högt blodtryck.

Fungerar melatoninvapepennor?

Vapning av melatonin kan vara ett icke godkänt sätt att leverera, men det finns möjligheter att det fungerar. Det finns dock inga kliniskt bevisade rätta doser för vapning och hur hälsosamt det är för lungorna.

Alternativ vape: UPENDS

UpOX

UpOX är ett mini-öppet podsystem med supervärde. Dess prestanda är högt rankad med ett otroligt överkomligt pris. UpOX är en dröm som går i uppfyllelse för de flesta vapers som tar cannabis dagligen.

Den har en elegant minimalistisk design med användarvänliga funktioner som även en ny användare kan räkna ut. Den är tillverkad med speciellt utvald bomull som hjälper till att sikta ångan för en mer ren, koncentrerad och smakfull smak.

Bomullen i UpOX har perfekt balanserad fiberdensitet och vätskeabsorption. Den innehåller inga föroreningar, bekämpningsmedel eller naturliga oljor. Dess master coil gör den kompatibel med de flesta e-vätskor.

UpOX vape har en unik design för att skydda sitt munstycke från damm och tygfibrer. Du kan vända podden in i batteriet, som har en magnet för att hålla fast vid den. Denna funktion säkerställer att du får en ren förbränningsupplevelse.

Slutsats

Det går inte att veta vad en förbränning av melatonin kommer att göra med ditt system. Hjärnan producerar naturligt melatonin som går ut i blodet, med undantag för lungorna. Att förbränna melatonin kan vara farligt för din hälsa, särskilt för lungorna. Innan du börjar förbränna melatonin bör du försöka gå till botten med vad som orsakar din sömnlöshet.

Bristen på bevis för att förånga melatonin borde vara en tillräcklig varning för att undvika att förånga det. Ingen stoppar dig för dem som känner att de behöver förånga melatonin för att komplettera sin sömn. Det vore dock bäst om du är försiktig så att du undviker att överdosera eller missbruka sömntillskottet.