WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / SV

Bästa engångs E-Cigs 2021- Partihandel med engångs Vape

28th Oct 2022 | 177 | upends v

Engångs-E-cigaretter har blivit berömda under de senaste åren, och det är ett diskret sätt att använda cigaretter, förutom att det är ett rekreationsverktyg som är mycket hälsosammare än den vanliga cigaretten. Det är ett utmärkt alternativ för att börja övergången när du slutar med cigaretter.

Om du funderar på att prova denna typ av vaping har du kommit till rätt ställe. Idag ger vi dig ordentligt en lista över de olika typerna av vapes och de bästa alternativen att ta med sig. Läs vidare och ta reda på all information du behöver veta.

1

Bästa engångsvapamparna: Typer av vapes

Det finns ett stort antal olika vapealternativ, men detta varierar beroende på vilket syfte du väljer att använda den för. Det varierar också beroende på mängden batteri, storlek och design. Men deras huvudsakliga variationer är att du kan hitta dem med nikotin, marijuana-liknande THC, CBD och vapeoljor. Samtidigt innehåller andra inte något av dessa.

Därför delas vapes huvudsakligen in i dessa tre typer:

1. E-vätskedrivna vape

Dessa är de vanligaste du kan hitta och består av ett batteri, en tank som innehåller vätskan och en atomizer för uppvärmning. En e-vätskekvapepenna använder e-juice som består av vegetabiliskt glycerin (VG), propylenglykol (PG), aromer och nikotin. E-juicer kan köpas i olika smaker och nikotinstyrkor, och vissa innehåller inget nikotin.

Den här vapingstilen är relativt enkel att använda och välja mellan med olika nikotinstyrkor, vilket gör att de är så allmänt använda idag. För att underhålla dem fyller du på den e-vätska du vill använda och beroende på hur mycket du vapar kan den hålla i 1 till 3 veckor utan påfyllning.

Du kan också hitta den i en engångspresentation, och den kan hålla från 1 till 2 dagar.

2. Dry-Herb Vape

Å andra sidan extraherar dessa dry herb vape växtbaserade ingredienser utan förbränning. Den används vanligen för avslappningsörter, marijuanaprodukter och torkade tobaksblad. Du behöver bara sätta in de runda bladen eller blommorna i kammaren och värma dem för att producera ånga som sedan inhaleras. De är små i storlek och kan lätt få plats var som helst.

Ideala temperaturer för torra örter är mellan 3000 F och 4500 F. THC-produkter behöver mellan 3500 F och 4200 F, eftersom allt över detta orsakar förbränning med giftiga utsläpp som följd.

3. Vax/oljekoncentrat Vape

Den här typen av vape fungerar med vaxkoncentrat och oljor som extraheras från ämnen som marijuana. Det finns vissa modeller där denna olja appliceras i en speciell kammare där den förångas och ger dig substansens smak eller effekt. Att ladda vaxkoncentrat kan vara lite knepigt för oerfarna användare; de kan dock bemästras med tiden.

Vax och oljor kännetecknas av att de är mycket potenta. Så med bara en liten mängd kommer du att kunna njuta av substansen ordentligt när du använder dem. Du kan också använda det tillsammans med CBD-oljor, bekvämare och säkrare och undvika förgiftning.

Nu när du vet vilka typer av vapes som finns är det dags att välja den engångsmodell som passar dig. Här är en lista över de bästa.

Vad är den bästa engångsvapan?

Innan du ger dig ut på detta vape-äventyr bör du veta vilka alternativ som är de bästa. Och här ger vi dig det:

Bästa engångsvape Märke: PUFF Bar

Den här första modellen har ett brett utbud av smaker, med 17 typer att välja mellan. De du inte får missa är OMG (apelsin, mango & guava), Sour Apple, Pineapple Lemon och Blueberry.

Varje PUFF Bar kommer förfylld med 1,3 ml 50mg e-juice och räcker till över 200 puffar. När den väl är aktiverad kommer du att njuta av en behaglig smak som känns väldigt mjuk med varje andetag. Och eftersom den är engångsbruk behöver den inte fyllas på eller laddas, så skötseln är minimal. Ta bara ut den ur förpackningen och börja njuta av din vaping-session.

Bästa engångsvapamparmärke: Posh Plus Disposables

Den här modellen är en av kundernas favoriter. De är lätta att aktivera, lätta att använda och lämnar en behaglig känsla. De är små så att du enkelt kan förvara dem. För dem som vill sluta röka är det här ett bra val eftersom den här modellen simulerar känslan av tobak.

Posh Plus engångsvapen kommer förfyllda med 2 ml smidig 60 mg nikotinsalt e-vätska. Denna 60 mg styrka är tillräcklig om du letar efter en modell som gör att du kan vape under en längre tid, så att du inte behöver oroa dig för att din engångsvapen ska ta slut oväntat.

Varje Posh Plus räcker till cirka 250+ puffar vilket motsvarar cirka 20 cigaretter. När du köper den ska du komma ihåg att de smaker som måste provas är Frozen Strawberry, Cali Peach, Pina Colada och Banana Smoothie, för att nämna några. Med 13 smaker att välja mellan kommer du att kunna få en som passar exakt till det du söker.

Bästa engångsvapamparna: PUFF Bar Plus

Av alla modeller som presenteras i den här listan har PUFF Bar Plus det högsta priset. Detta beror på att den levereras förfylld med hela 3,2 ml e-vätskor. På så sätt kommer du att kunna använda den mycket längre än andra engångsvapar. Det är en mycket väl lämpad modell för resor och längre resor så att du får mer tid att vape.

Varje PUFF Bar Plus engångs e-cigg levereras förfylld med 5 % (50 mg) nikotin saltstyrka e-juice. Detta ger en behaglig känsla när du ångar, eftersom det känns utmärkt i halsen.

Det bästa är att du kan hitta flera smaker som jordgubbsvattenmelon, Lychee Ice och Mixed Berries. Ganska uppfriskande smaker som kan följa dig i mer än 24 timmar.

Bästa engångs-Vape-märket: Dinner Lady Vape Pen Max

Dinner Lady är välkänt på vapamarknaden för sina prisbelönta smaker som Lemon Tart och Blackberry Crumble. Det fina är att du nu kan njuta av dem i en engångsbehållare som märket tagit fram. Du behöver inte spendera tid på att ta hand om den eller spara mycket utrymme för att bära den med dig.

Dinner Lady Vape Pen Max engångsartiklar kommer förfyllda med 6,5 ml nikotinsalts e-juice i antingen 30 mg eller 50 mg styrka, och de innehåller ett 1000 mAh-batteri så att du kan vape i många fler timmar än med andra modeller. Dinner Lady värderar dessa engångsartiklar för över 1500+ puffar - mer än fyra gånger så många puffar som du får från en genomsnittlig engångs e-cigg.

Den här modellen ger också en unik känsla när den inhaleras, både i munnen och i lungorna. Deras berömda Lemon Tart e-juice är bara en av 9 smaker som finns tillgängliga. Du kan också välja mellan andra smaker som Fruit Mix, Strawberry Ice, Bubblegum Ice och Strawberry Mac engångsartiklar.

Bästa engångs-Vape-märke: Cali Bar

Den här engångsvapemodellen har en lätt och smal design som ser bra ut och fungerar utmärkt. Dessutom levereras den förfylld med 1,3 ml av antingen 2 % eller 5 % nikotinsalt, vilket ger dig en intensiv halsskänsla men ganska behaglig. Varje Cali Bar engångsvätska räcker till cirka 300 puffar.

Om du väljer den här modellen har du ett brett urval av 16 smaker, varav de flesta är fruktsmaker. Men det finns också några blandade frukter och mentol, om du gillar mer uppfriskande och mindre söta smaker. Några av de smaker vi rekommenderar är Blue Razz, Mango Nectar och Orange Soda engångsartiklar.

Var kan jag köpa engångsvapen?

Du kan hitta den här typen av vape på olika ställen, eftersom de är de mest sålda och mest distribuerade. Antingen i en fysisk butik som är avsedd för försäljning av vape eller i nätbutiker som Amazon eller det stora utbudet av vape-butiker på internet. Det är ganska lätt att hitta någon av engångsvaperna i den här listan.

En annan av våra rekommendationer är att du ger ett försök till varumärket UPENDS. Om du letar efter ett annat alternativ för dina vapes och vätskor kommer detta att vara ett utmärkt val.

Det här märket har utmärkta vape-modeller som på ett bättre sätt kommer att anpassa sig till vad du söker, särskilt om du är en expert inom vaping-världen.

Ingång till UPENDS.comkan du hitta de bästa viporna för att njuta av en hälsosam upplevelse till ett budgetvänligt pris för dig.

Deras produkter presenteras i en lättviktig och lätt att bära med sig penndesign, så att du har tillgång till din vape överallt. Det bästa är att du tack vare det stora utbudet kommer att kunna vape mycket längre utan att behöva spendera mer pengar än du borde.

Ett utmärkt val som kan hjälpa dig att få en mer upphöjd vapeupplevelse.

Ta en titt på engångs vapes nu!

Nu när du har den här informationen och känner till de olika typerna av vapes som finns, blir det lättare att välja en engångsvamp. Vi hoppas att vår handplockade lista kommer att hjälpa dig att få den bästa engångsvampupplevelsen med den bästa produkten.

Vänta inte längre och välj den som bäst passar det du söker, så att du kan börja njuta av de rika smakerna och den lugnande njutningen som vapes ger dig.