WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / ET

Parimad ühekordsed E-sigaretid 2021- Hulgimüük ühekordselt kasutatav Vape

24th Sep 2022 | 69 | upends v

Ühekordsed E-sigaretid on viimastel aastatel kuulsust kogunud ja see on diskreetne viis vampiiriks, lisaks sellele, et see on vaba aja veetmise vahend, mis on palju tervislikum kui tavaline sigaret. See on suurepärane alternatiiv sigarettidest loobumisel ülemineku alustamiseks.

Kui te mõtlete selle aurustamisviisi proovimisele, olete jõudnud õigesse kohta. Täna toome teile korralikult nimekirja aurustite tüüpidest ja parimatest võimalustest, mida kaasa võtta. Lugege edasi ja saate teada kogu vajaliku teabe.

1

Parim ühekordselt kasutatav Vape Brand: Vapi tüübid

Vapideid on väga erinevaid, kuid see varieerub vastavalt sellele, milleks te otsustate seda kasutada. Samuti varieerub see vastavalt aku kogusele, suurusele ja disainile. Kuid nende peamised variatsioonid on, et võite leida neid nikotiini, marihuaana sarnase THC, CBD ja vapiõlidega. Samal ajal ei sisalda teised neist midagi.

Seetõttu jagunevad vapid peamiselt nendeks kolmeks tüübiks:

1. E-Liquid Vape

Need on kõige levinumad, mida te leiate, ja need koosnevad akust, vedelikku sisaldavast paagist ja kuumutamiseks mõeldud pihustist. E-vedelikuga aurupliiats kasutab e-mahla, mis koosneb taimeglütseriinist (VG), propüleenglükoolist (PG), lõhna- ja maitseainetest ning nikotiinist. E-nõusid saab osta erinevate maitsete ja nikotiinitugevustega, mõned ei sisalda üldse nikotiini.

Seda aurutamisstiili on suhteliselt lihtne kasutada ja valida erinevate nikotiinitugevustega, mistõttu on need tänapäeval nii laialdaselt kasutusel. Nende hooldamiseks täidate soovitud e-vedelikku uuesti ja sõltuvalt sellest, kui palju te aurutate, võib see kestma jääda 1 kuni 3 nädalat ilma korduvtäitmiseta.

Leiad seda ka ühekordses esitluses ja see võib kesta 1 kuni 2 päeva.

2. Dry-Herb Vape

Teisest küljest, need dry herb vape ekstraheerib taimseid koostisosi ilma põletamiseta. Seda kasutatakse tavaliselt lõõgastavate ürtide, marihuaanatoodete ja kuivatatud tubakalehtede jaoks. Lihtsalt sisestage ümmargused lehed või lilled kambrisse ja kuumutage neid, et toota auru, mida seejärel sisse hingata. Need on väikese suurusega ja mahuvad kergesti kõikjale.

Ideaalne temperatuur kuivade maitsetaimede jaoks on vahemikus 3000 F kuni 4500 F. THC-tooted vajavad vahemikus 3500 F kuni 4200 F, kuna kõik sellest kõrgemad temperatuurid põhjustavad põlemist, mille tulemuseks on mürgised heitmed.

3. Vaha/õlikontsentraadi vape

Seda tüüpi vape töötab vahakonsentraatidega ja ainetest, näiteks marihuaanast ekstraheeritud õlidega. On olemas mõned mudelid, kus see õli kantakse spetsiaalsesse kambrisse, kus see aurustub, andes teile aine maitse või efekti. Vahakontsentraatide laadimine võib olla kogenematuile kasutajatele veidi keeruline, kuid neid saab aja jooksul omandada.

Vahasid ja õlisid iseloomustab see, et nad on väga tugevatoimelised. Seega saate nende kasutamisel juba väikese koguse abil korralikult nautida ainet. Samuti saate seda kasutada CBD-õlidega, mugavamalt ja ohutumalt, vältides mürgistust.

Nüüd, kui te teate, milliseid vapide tüüpe on olemas, on aeg valida teile sobiv ühekordselt kasutatav mudel. Siin on nimekiri parimatest.

Milline on parim ühekordselt kasutatav vape?

Enne selle vape-seikluse võtmist peaksite teadma, millised võimalused on parimad. Ja siin me toome selle teile:

Parim ühekordselt kasutatav Vape kaubamärk: PUFF Bar

Sellel esimesel mudelil on lai valik erinevaid maitseid, mille hulgast saab valida 17. Need, mida te ei saa vahele jätta, on OMG (apelsin, mango ja guava), Sour Apple, Pineapple Lemon ja Blueberry.

Iga PUFF Bar on eeltäidetud 1,3 ml 50 mg e-mahlaga ja kestab 200+ tõmbamist. Kui see on aktiveeritud, saate nautida meeldivat maitset, mis on väga pehme iga hingetõmbega. Ja kuna see on ühekordne, ei pea seda uuesti täitma ega laadima, seega on selle hooldamine minimaalne. Lihtsalt võtke see pakendist välja ja hakake nautima oma aurutamissessiooni.

Parim ühekordselt kasutatav Vape kaubamärk: Posh Plus Disposable'i ühekordsed tooted

See mudel on klientide lemmik. Neid on lihtne aktiveerida, lihtne kasutada ja need jätavad meeldiva tunde. Nad on väikesed, nii et neid saab hõlpsasti hoiustada. Neile, kes soovivad suitsetamisest loobuda, on see hea valik, sest see mudel simuleerib tubaka tunnet.

Posh Plus ühekordsed vapsid on eeltäidetud 2ml sileda 60mg nikotiinisoola e-vedelikuga. See 60mg tugevus on piisav, kui otsite mudelit, mis võimaldab teil pikemat aega vampiirida, nii et te ei pea muretsema, et teie ühekordsed vapsid ootamatult otsa saavad.

Iga Posh Plus kestab umbes 250+ tõmbamist, mis vastab umbes 20 sigaretile. Ostmisel pidage meeles, et kohustuslikuks maitseks on Frozen Strawberry, Cali Peach, Pina Colada ja Banana Smoothie, et nimetada vaid mõned. 13 maitse vahel saate valida, et te saaksite täpselt selle, mis sobib teie soovidega.

Parim ühekordselt kasutatav Vape kaubamärk: PUFF Bar Plus

Kõikidest selles nimekirjas esitatud mudelitest on PUFF Bar Plus kõige kõrgema hinnaga. Seda seetõttu, et see on eeltäidetud lausa 3,2 ml e-vedelikuga. Nii saate seda kasutada palju kauem kui teisi ühekordselt kasutatavaid vapereid. See on väga hästi sobiv mudel reisimiseks ja pikemateks reisideks, nii et teil on rohkem aega vampiiride tegemiseks.

Iga PUFF Bar Plus ühekordselt kasutatav e-sigaret on eeltäidetud 5% (50mg) nikotiinisoolatugevusega e-mahlaga. See tagab aurutamisel meeldiva tunde, kuna see tundub kurgus suurepäraselt.

Parim asi on see, et leiate mitmeid maitseid, nagu maasika arbuus, litši jää ja segatud marjad. Üsna värskendavad maitsed, mis võivad teid saata rohkem kui 24 tundi.

Parim ühekordselt kasutatav Vape Brand: Dinner Lady Vape Pen Max

Dinner Lady on aurutamisturul hästi tuntud oma auhinnatud maitsete nagu Lemon Tart ja Blackberry Crumble poolest. Hea on see, et nüüd saate seda nautida ühekordselt kasutatavas, mille bränd välja tõi. Te ei pea kulutama aega selle eest hoolitsemisele ega säästma palju ruumi, et seda endaga kaasas kanda.

Dinner Lady Vape Pen Max ühekordsed tooted tulevad eeltäidetud 6,5 ml nikotiinisoola e-mahlaga kas 30 mg või 50 mg kangusega ning neisse on pakitud 1000 mAh aku, nii et saate vampiirida palju rohkem tunde kui teiste mudelitega. Dinner Lady hindab neid ühekordseid tooteid üle 1500+ tõmbeks - rohkem kui neli korda rohkem tõmbeks, kui te saaksite keskmisest ühekordsest e-sigaretist.

See mudel annab ka ainulaadse aistingu sissehingamisel nii suus kui ka kopsudes. Nende kuulus Lemon Tart e-mahl on vaid üks 9-st saadaolevast maitsest. Saate valida ka teiste maitsete vahel, nagu Fruit Mix, Strawberry Ice, Bubblegum Ice ja Strawberry Mac ühekordsed.

Parim ühekordselt kasutatav Vape kaubamärk: Cali Bar

Sellel ühekordselt kasutataval vape mudelil on kerge ja õhuke disain, mis näeb hea välja ja töötab suurepäraselt. Lisaks on see eeltäidetud 1,3 ml kas 2% või 5% nikotiinisoolaga, mis annab teile intensiivse kurgutunde, kuid üsna meeldiva. Iga Cali Bar ühekordne vape kestab umbes 300 tõmbamist.

Kui valite selle mudeli, siis on teil lai valik 16 maitsest, millest enamik on puuvilja maitsed. Kuid on ka mõned segatud puuviljad ja mentool, juhul kui teile meeldivad värskemad ja vähem magusad maitsed. Mõned maitsed, mida me soovitame, on Blue Razz, Mango Nectar ja Orange Soda ühekordsed.

Kust ma saan osta ühekordselt kasutatavaid vapesid

Seda tüüpi vapeid võib leida erinevatest kohtadest, kuna neid müüakse ja levitatakse kõige rohkem. Kas füüsilisest kauplusest, mis on pühendatud vapide müügile, või veebipoodidest nagu Amazon või mitmesugustest vapipoodidest internetis. Üsna lihtne on leida ükskõik milliseid selles nimekirjas olevaid ühekordseid vapisid.

Teine meie soovitus on, et te prooviksite kaubamärki UPENDS. Kui otsite oma vapidele ja vedelikele teist alternatiivi, on see suurepärane valik.

Sellel kaubamärgil on suurepärased vapimudelid, mis sobivad paremini sellega, mida te otsite, eriti kui olete ekspert aurustamise maailmas.

Sisestades UPENDS.com, leiate parimad vipid, et nautida tervislikku kogemust eelarve-sõbraliku hinnaga teie jaoks.

Nende tooted on esitatud kerges ja kergesti kaasaskantavas pliiatsidisainis, nii et teil on juurdepääs oma vape'ile igal pool. Parim asi on see, et tänu suurele valikule saate vape'i palju kauem ilma, et peaksite kulutama rohkem raha kui peaksite.

Suurepärane valik, mis aitab teil saada kõrgemat vape-kogemust.

Tutvu nüüd ühekordsete vapidega!

Nüüd, kui teil on see teave olemas ja te teate, milliseid erinevaid aurusid on olemas, on lihtsam valida ühekordselt kasutatavat. Loodame, et meie käsitsi valitud nimekiri aitab teil saada parima ühekordselt kasutatava aurustamise kogemuse parima tootega.

Ärge oodake enam ja valige see, mis sobib kõige paremini teie soovidele, et saaksite hakata nautima rikkalikke maitseid ja rahustavat naudingut, mida vapid teile pakuvad.