WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / ET

Evolab ühekordselt kasutatav Vape Pen. Kõik, mida peate teadma Evolab Disposab - hulgimüük ühekordselt kasutatav Vape

24th Feb 2022 | 50 | upends v

Mis on Evolab ühekordselt kasutatav vape pen?

Evolab brändi ekstraheerib oma e-mahla tooteid oskuslikult valikuliselt kasvatatud kanepi värsketest terpeenidest. Lõpptoode on hübriid Indica, mille suhe on 1 Cannabidiol (CBD):1.Tetrahüdrokannabinool (THC).

Alchemy ekstraktsioon kasutab kogu kanepitaime, pakkudes seeläbi teadusega saavutatavat kõrgendatud kogemust. Kõige levinumad kombinatsioonid on 75% Cannabinoidide ja 25% Fresh topside vahel, mida nimetatakse Alchemy Delta 8-ks.

Tüüpiline CBD ja THC suhe 1:1 moodustab kombinatsioonid 35% kannabinoide, 35% CBD, 20% Freshterps ja 10% muid kannabinoide ja taimematerjali, mis varieerub iga partii puhul.

Evolab pakub Chroma kombinatsiooni e-mahla, puhtast kannabinoidide segust ja unikaalsest hübriidsest kanepiterpeenide segust, mis pakub usaldusväärset, järjepidevat ja tõhusat aurutamist. Lisaks hõlmab toode kompromissitut õli ilma kunstlike terpeenide, lisaainete ja lõikevahenditeta.

Evolab on spetsialiseerunud puhaste ja tõhusate e-mahlade ja -õlide ekstraheerimisele, mis maksimeerivad kasutaja kõrgete kogemuste saavutamist. Evolab Company on rajatud teadusele.

Alates ettevõtte asutamisest 2011. aastal jätkab ettevõte teaduse piiride avardamist, uurides samas kanepi pakutavaid võimalusi pideva tehnoloogilise arengu kaudu. Seda selleks, et tagada kasutajale kõige puhtam aurustamiskogemus.

Evolab ühekordselt kasutatava pliiatsi omadused

Evolab Vape pliiatsi spetsifikatsiooni omadused on järgmised:

  • Võimsus 22 vatti
  • Paagi suurus 1,2 ml
  • 1100 mAh aku
  • 1,2 Ohmi pihusti mähis
  • Pinge muutja
  • Eelsoojendusfunktsioon
  • LED-valgustusindikaator: - roheline madala temperatuuri, sinine keskmise temperatuuri ja punane kõrge temperatuuri puhul.
  • Temperatuuriregulaatori funktsioon saavutatakse nupule kolm korda kiiresti vajutades

Evolabi disain ja kvaliteet

Evolab vapipliiats on piisavalt väike, et mahtuda kasutaja peopessa. Suurus muudab selle kaasaskantavuse lihtsaks. Evolab vapipliiatsi komplektiga on kaasas paak, mis on mõeldud lihtsaks kasutamiseks.

Vapipliiats on saadaval erinevates värvides, mis võimaldavad kasutajatel valida oma pliiatsit vastavalt soovitud maitsele. Ecolab vapipliiatsil on laetav aku, mis võimaldab kasutajatel nautida aurutamist väljas ja eemalt.

Evolabi värvikassetid toovad aurutamisel kaasa sujuva ja maitsva kogemuse. Ecolabi pakutavate maitsete hulka kuuluvad mustika, virsiku maitsed ja ananass, mis sobivad paremini kokku puhta efektiga koos ekstraheeritud Chroma-õliga. Lisaks võtab pliiats kasutusele täisspektrilise farmatseutilise ekstraheerimise tehnoloogia.

Evolabi ühekordselt kasutatava seadme jõudlus

Maitsed töötavad hästi koos farmatseutilise CO2 maitsega. Aroom hõlmab eluliselt magusat olemust, mis kehastab täielikult aurutamiselamust. Lisaks tagab maitse suurepärase järjepidevuse tunnetuse aurutamisel.

EVolabi vapipliiatsid on järjepidevad kogu oma padruni eluea jooksul, kusjuures keskmine puffide arv on 360 puffi kuni 600 puffi. Pliiatsi pinge ja kuumutamise mõõdukad seadistused tagavad keskmiselt rohkem puffi ühe vapipliiatsi kohta.

Maksimaalne puhangute arv saadakse, kui tagada, et kasutaja kasutab vape-pliiatsit mõõdukalt.

Looduslik maitse täiendab kanepiõli maitset ja aurutamismõju. Lisaks on värvilised õlid vabad lahusti jääkidest, lisaainetest või kahjulikest lõikevahenditest.

Kuidas laadida Ecolab Vape ühekordselt kasutatavat pliiatsit

Pakendikomplektiga on kaasas USB-ühendusega laadija, mis võimaldab akut laadida, ühendades aku USB-ühilduvasse seadmesse. Aku ühendamine arvutiga, sülearvutiga või mis tahes adapteriga on tõhus.

Järgida tuleb kasutusjuhendis märgitud laadimisjuhiseid, et tagada aku eluiga ka laadimise ajal.

 

Aku täielikuks laadimiseks kulub ligi 1 tund. Kui aku on täielikult laetud, ei tohiks aku jääda kauemaks kui soovitatud ajaks.

Laadimisel tuleb järgida järgmist protseduuri:

  • Keerake padrun akust lahti
  • Keerake USB-laadija akusse. USB-port ei tohi olla liiga tihedalt kinni keeratud. Ärge kasutage erinevat USB-kaarti.
  • Ühendage USB-porti: - Punane tuli näitab, et aku on laadimises; roheline tuli näitab, et laadimine on lõppenud.
  • Tõmmake pistik välja, kui see on täielikult laetud.

Ecolabi ühekordselt kasutatava pliiatsi puhastamine ja hooldamine

Vapipliiatsit tuleks hoida puhtana, et tagada hea hooldus. Pliiatsi pühkimine kuiva lapiga aitab eemaldada mustuse või õlireostuse. Aeg-ajalt tuleks vapipliiats lahti võtta ja iga osa õrnalt ja hoolikalt puhastada.

Akut tuleks alati hoida kuivana, et aku ei rikneks. Suuosa piirkonda tuleks sageli pühkida, et eemaldada mustus. Vapipliiatsi puhastamisel tuleks vältida vett, kuna see võib kahjustada pliiatsit, kui seda ei käsitseta hoolikalt.

Pliiatsit võib puhtamaks hoolduseks ettevaatlikult pühkida kuiva lapiga, mis on kastetud mõnda alkoholipõhisesse käte desinfitseerimisvahendisse. Evolab Vape Pen'i käsitsemisel tuleks järgida Roper'i hoiustamise eeskirju, et säilitada selle kvaliteet ja tõhusus kogu pliiatsi eluea jooksul.

Enne kasutamist tuleb aku täielikult laadida. Pliiatsi eelsoojendusfunktsiooni kasutatakse ainult vajaduse korral. Eelsoojendusfunktsiooni kasutatakse selleks, et aidata õli soojendada, kui see on külmunud.

Eelsoojendusfunktsiooni liigne kasutamine võib põhjustada padrunile kahjustusi. Evolabi patareisid tuleks kasutada koos Evolabi padrunitega, et saavutada parim tulemuslikkus. Parimad tulemused annab vapipliiatsi sinine kuumuse seadistus.

Evolabi ühekordselt kasutatava seadme plussid ja miinused

Plussid

  • Diskreetne ja elegantne disain
  • Püraõli kontsentraadid, mis maksimeerivad kõrgeid
  • Hea aku võimsus
  • Lihtne ja lihtne kasutada
  • Väiksemad mõõtmed muudavad selle üsna kaasaskantavaks
  • Tõhusad muutumiskiirused
  • Suur mahuti
  • Usaldusväärne jõudlus
  • Mitmesugused maitsevõimalused

Miinused

  • Raske kasutajatel võib tekkida peavalu tänu õlide puhtale ja kontsentreeritud sisule.

Korduma kippuvad küsimused Ecolab ühekordselt kasutatava Vape pliiatsi kohta

Kuidas ma säilitan oma Ecolab Vape tooteid?

Tooteid tuleb alati hoida kuivas ja jahedas keskkonnas. Pliiatsi asend peaks olema alati püsti, et vältida välja voolamist. Pliiatsit ei tohiks jätta äärmiselt kõrge temperatuuriga või äärmiselt madala temperatuuriga kohtadesse.

Juhul, kui olete jätnud aurupliiatsi algselt külili lamama, tuleks suupilliüksus jätta umbes tunniks ülespoole, enne kui seadet uuesti soojendada. See võimaldab õlil settida paagi põhja.

Seejärel võtke 2-3 lühikest pauku, mis küllastavad tiibu, enne kui lõpuks naudite head aurutamist.

Mis teeb Ecolabi tooted ainulaadseks?

Ecolab leidis viisi, kuidas tabada kogu kanepi õie spektrit ja keskenduda sellele, et arendada oma puhtaid Fresher'e. Teised ettevõtted püüavad oma terpeene formuleerida mitte-kanepist saadud allikatest. Ecolab kasutab 100% kanepist saadud terpeene, mis teeb need veelgi ainulaadsemaks.

Kuidas kõige paremini Ecolabi tooteid leida?

Ecolabi tooteid saab osta, tehes tellimusi Store Locator'i ametliku veebisaidi või Weed maps'i lehe kaudu. Need on legaalsete Ecolab'i toodete ametlikud turustajad.

Alternatiivne vape: UPENDS

Uppen

Teie asendamatu MTL avatud pod-süsteem.

UPENDSi Uppen vape pod süsteem on hea aurustuskomplekt, mis garanteeritult rahuldab teid esimesel tõmbamisel. Seda tänu Etchip mähisele, millel on suurem küttepind, mis parandab teie podi kütte tõhusust.

See on varustatud suure vastupidavusega võrguga, mis tagab teile rahulolu ja kauakestva auru. Pliiats on testitud tuntud e-vedelike seas ja see on võrdselt ühilduv.

Kokkuvõte

Evolabi ühekordselt kasutatav Vape pen keskendub kvaliteetsete õlidestillaatide pakkumisele, mis on hoolikalt ekstraheeritud kanepitaimest.

Nende toode ulatab teaduse ja tehnoloogia piire, et pakkuda kasutajale parima võimaliku kvaliteediga tooteid.

Vapipliiatsis peituv aurustamiskogemus on kujutlusvõimetu. Evolabi toote omamine on aurustamiskogemus.