WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Melatonin Vape Pen. Konečný přehled a průvodce Melatonin Vaporizer- Velkoobchod jednorázové Vape

26th Oct 2022 | 120 | Danielle Alhiraki

Co je to pero pro vapování s melatoninem?

Melatonin je doplněk stravy na bázi léku, který se používá k tomu, aby lidem pomohl získat dostatek kvalitního spánku a probuzení. Lékaři a lékaři předepisují doplňky stravy na bázi melatoninu těm, kteří mají problémy se zavřením očí a kvalitním spánkem. Melatonin není jen tak ledajaký doplněk stravy, ale hormon, který tělo přirozeně produkuje a který pomáhá regulovat cyklus spánku a probouzení.

Je známo, že hladina melatoninu v těle se během noci zvyšuje, aby vám pomohla klidně spát, a ráno se snižuje, abyste zvládli probuzení. Melatoninové pero vape je verze doplňku podávaného lidem s nespavostí nebo jiným stavem, který jim kazí spánek.

V současné době neexistuje mnoho výzkumů, které by nám řekly, zda je pro vás vapování melatoninu bezpečné, nebo ne. Pokud jej však musíte používat, pak hrajte na jistotu.

Stejně jako neexistují konkrétní důkazy o tom, že vapování melatoninu je bezpečné, není známo ani přesné množství, které je třeba užívat. Tento nedostatek informací může vést ke zneužívání melatoninu nebo k předávkování.

Příliš velké množství melatoninu může vyvolat příznaky, jako je úzkost, bolesti hlavy a letargie. Z lékařského hlediska je správná dávka 3 mg na dávku, ale není známo, že by to bylo bezpečné dávkování pro vaping.

Vlastnosti melatoninového vape pera

  • Melatonin vape pen má docela dobrou jednotku pro výrobu napětí, která vám dává možnost nastavit teplotu napětí podle požadovaného výkonu.
  • Šachta vape pera má na tlačítku napájení světelný LED indikátor, který se při každé změně teploty napětí rozsvítí. Tato funkce vám pomůže poznat správné napětí, které máte použít.
  • Cenovka je jedinečně dostupná díky dostupnosti jako volně prodejný doplněk. Bez většího shonu jej snadno najdete v obchodech s potravinami a léky.
  • Melatoninové vape pero má systém ochrany proti přebití, který dokáže odpojit vaše vape pero od zdroje energie, jakmile dosáhne limitu plného nabití. Tato funkce zajistí, že vaše baterie vydrží déle s vysoce udržovaným výkonem.
  • Má závit 510, díky kterému je kompatibilní s většinou cartridgí, tudíž se snadno vyměňuje.
  • Baterie má kapacitu 650 mAh, která dokáže udržet energii až dvě hodiny v kuse. Máte tedy jistotu delších hodin vapování nebo nepřetržitého používání bez nabíjení. Jak již víme, k vapování melatoninu stačí jedno potažení a měli byste být připraveni na cestu do dřímoty.

Recenze produktu

Melatoninová vape pera jsou novinkou v kategorii vape per a prostředků na spaní. Jsou však něčím odlišná; místo e-liquidu obsahují roztok melatoninu. Tento roztok při vdechování vydává páru.

Systém podávání v melatoninovém vape peru je docela podobný jakémukoli jinému vape peru. Na rozdíl od jiných vape per, která obsahují nikotin a další návykové látky, jsou melatoninová vape pera docela jiná. Obsahují melatonin a další bezpečné látky pro vapování.

Nejnápadnější věcí, které si na melatoninovém vape peru můžete všimnout, je jediné tlačítko zabudované do jeho hřídele. Toto tlačítko slouží k zapnutí a vypnutí pera a k ovládání teplot napětí. Při nákupu vape pera si můžete vybrat z mnoha různých barev. Volba barvy vám dává svobodu vybrat si takovou, která vyhovuje vašemu vkusu a osobnosti.

Klady a zápory Melatonin Vape pen

Klady

  • Elegantní design pro snadné přenášení
  • Vhodné pro vegany
  • Žádné přídatné látky
  • Nulový obsah nikotinu
  • Dodává se v různých barvách, takže si snadno vytvoříte preference
  • Mají nastavitelné napětí baterie
  • Nevyžadují žádné zkušenosti s používáním
  • Jsou snadno dostupné a cenově přijatelné
  • Poskytují uživateli kontrolu nad výstupem páry

Nevýhody

  • Tato vapovací pera nemají tlačítka pro regulaci teploty
  • Dodávají se bez spirálky
  • Jejich zapínání a vypínání je těžkopádné.

Časté dotazy týkající se vapingu melatoninu

Jsou melatoninová vapovací pera bezpečná?

Jakákoli látka, u které není klinicky prokázáno, že je při vapování užitečná, pro vás není bezpečná. Pokud se rozhodnete vapovat melatonin, vězte, že to není bezpečné. Vapování má tendenci nabízet příliš mnoho melatoninu, než je skutečné množství, které tělo potřebuje, aby vám pomohlo usnout. Nedostatek výzkumu, zda je to bezpečné, nebo ne, by měl být dostatečným varováním pro ty, kteří vapují melatonin. Je však bezpečné užívat předepsanou dávku melatoninu, která vám pomůže dostatečně se vyspat.

Kolik šluků obsahuje melatoninové vapovací pero?

V každém šluku je 1 mg melatoninu. Toto množství je stejné jako množství ve vape Inhale Health. Je však pětkrát menší než množství v Cloudy's. Doporučujeme, abyste si vzali pouze jeden až dva šluky z melatoninové vape. Někteří lidé mohou pocítit účinky již s jedním šlukem, což je více než v pořádku.

Jak dlouho vydrží melatoninové vape pero používat?

Melatonin je k dostání jako pultový doplněk stravy na spaní. Najdete ho v každém obchodě s potravinami nebo drogerii. Melatonin vydrží v těle až pět hodin, ale melatoninové vape pero vydrží přibližně až jeden měsíc. Životnost užívání se může lišit v závislosti na jednotlivci a na tom, jak často vape pero používáte.

Proč je vapování melatoninu zdraví škodlivé?

Příliš dlouhé vapování melatoninu může způsobit špatné sny nebo ranní ospalost. Vapování melatoninu může také snížit účinnost jiných léků, které případně užíváte. Například antikoncepčních pilulek a léků na vysoký krevní tlak.

Fungují melatoninová vapovací pera?

Vapování melatoninu je sice neschválený způsob podávání, ale existuje možnost, že funguje. Neexistují však klinicky prokázané správné dávky pro vapování a to, jak je zdravé pro plíce.

Alternativní vape: UPENDS

UpOX

UpOX je systém mini otevřených podů se super hodnotou. Jeho výkon je vysoce hodnocen s úžasně dostupnou cenou. UpOX je splněným snem většiny vaperů, kteří denně užívají konopí.

Má elegantní minimalistický design s funkcemi pro snadné používání, na které přijde i nový uživatel. Je vyroben ze speciálně vybrané bavlny, která pomáhá sítovat páru pro čistší, koncentrovanější a aromatičtější chuť.

Bavlna v UpOX má dokonale vyváženou hustotu vláken a absorpci liquidu. Neobsahuje žádné nečistoty, pesticidy ani přírodní oleje. Díky své hlavní spirálce je kompatibilní s většinou e-liquidů.

Vape UpOX má jedinečnou konstrukci, která chrání jeho náustek před prachem a textilními vlákny. Pod můžete obrátit do baterie, která je opatřena magnetem, který ji drží. Tato funkce vám zajistí čistý zážitek z vapování.

Závěr

Neexistuje žádná jistota, co vapování melatoninu udělá s vaším organismem. Mozek přirozeně produkuje melatonin do krevního oběhu, s výjimkou plic. Vapování melatoninu může být nebezpečné pro vaše zdraví, zejména pro plíce. Než začnete vapovat melatonin, zkuste přijít na kloub tomu, co způsobuje vaši nespavost.

Nedostatek důkazů o vapování melatoninu by měl být dostatečným varováním, abyste se jeho vapování vyhnuli. Nikdo vám nebrání, abyste těm, kteří mají pocit, že potřebují vapovat melatonin k doplnění spánku. Nejlepší by však bylo, kdybyste byli opatrní, abyste se vyhnuli předávkování nebo zneužití doplňku stravy na spaní.